Schuimrubber Polyether SG 40 extra firm Op Maat

Kleur kan verschillen per levering.

Bestellen
cm.
Min. 2.0 cm. Max. 200.0 cm.
Dit veld is verplicht!
cm.
Min. 2.0 cm. Max. 200.0 cm.
Dit veld is verplicht!
cm.
Min. 2.0 cm. Max. 80.0 cm.
Dit veld is verplicht!
Prijs per stuk:
€0,26 incl. 21% btw
Totaalprijs:
€0,26
Dit product heeft een minimale aantal afname van 1
  • De minimale bestelwaarde is €20,- (exclusief verzendkosten).

Polyether SG 40 extra firm op maat

Het schuimrubber polyether SG 40 extra firm op maat bestellen? De naam zegt het al, dit polyetherschuim beschikt over een extra stevige kwaliteit en is ideaal voor zittingen waar stevigheid is vereist. Hierbij kun je denken aan een dun zitkussen of een Marokkaanse zitbank. Het is goed om te weten dat de kleur van dit polyether verschilt per levering. Voer de gewenste afmetingen in, dan snijden we het polyether SG 40 extra firm op maat bij schuimrubberbetaalbaar.nl.

De eigenschappen van polyether SG 40 extra firm op maat

Polyether SG 40 extra firm op maat is ideaal wanneer je duurzame en stevige ondersteuning nodig hebt. Dit extra stevige type schuimrubber is perfect voor projecten waarbij vormbehoud belangrijk is op de lange termijn. Dankzij de hoge veerkracht en de stevige structuur biedt het schuimrubber polyether SG 40 extra firm op maat een comfortabele zitervaring bij recreatief gebruik.

  • Hardheid: KPA 7
  • Densiteit: 38
  • Treksterkte: 140
  • Breuk bij rek: 160

Bestel extra stevige schuimrubber op maat

Bestel je polyether SG 40 extra firm op maat in de webshop van schuimrubberbetaalbaar.nl, dan regelen wij de rest. Op zoek naar andere producten gemaakt van schuimrubber? Ontdek dan ons volledige assortiment.