Informatie of advies nodig? 0255 - 51 99 25

SG 25

Goedkoop polyether SG25 schuimrubber op maat bestellen voor de laagste prijs van Nederland? Dan bent u van harte welkom bij Joan’s Comfortschuim. Bij ons kunt u een in dikte op maat gesneden polyether plaat kopen, met de afmeting 120x200 of de afmeting 160x200.

“Schuimrubber van de beste prijs en uit voorraad leverbaar”

Het koudschuim wordt op onze eigen productie afdeling in de dikte gesneden die u wenst. Hierbij maken we gebruik van de machines in ons geavanceerde machinepark.

Sorteren op
Aantal per pagina

Schuimrubber polyether SG25 bestellen bij Joan’s Comfortschuim

  • -> Laagste prijs garantie
  • -> Op maat gemaakt polyether
  • -> Uitgebreid assortiment
  • -> Eigen productie afdeling inclusief geavanceerd machinepark

Bekijk ons aanbod en bestel het koudschuim naar wens! Meer weten over de mogelijkheden of de producten die we aanbieden? Neem contact met ons op voor meer informatie of kom eens langs in de showroom. Daar hoeft u geen afspraak voor te maken.


Goedkoop, licht en stevig

Polyether SG25 is een goedkoop, licht en stevig schuimrubber dat wordt gebruikt voor allerlei toepassingen die niet zwaar belastend zijn. Hierbij kunt u denken aan een hoofdbord van een bed, verpakkingen of voor een polyether SG25 matras voor een baby- of kleuterbedje.


Daarnaast is schuimrubber ook nog eens een goedkope oplossing voor een voetenbank of een mand voor uw trouwe viervoeter. Of zoekt u materiaal voor het decor van een toneelstuk? Ook dan biedt koudschuim uitkomst.


Polyether SG25 platen op maat

Bij ons kunt u kiezen uit kiezen uit polyether SG25 platen met 120x200 of de afmeting 160x200. Hoe dik de schuimrubber plaat is, is helemaal aan u. We snijden hem namelijk speciaal voor u op maat, zodat u alleen betaalt voor wat u nodig heeft en hem zelf niet meer op maat hoeft te snijden.


U kunt een keuze maken uit de volgende diktes:


“Joan's comfortschuim, de leverancier voor bedrijf en particulier.”

Plaats een bestelling

Bekijk ons aanbod, kies de dikte van het polyether naar wens en plaats een bestelling in de webshop! U kunt ook altijd langskomen in onze uitgebreide showroom. Daar snijden we het koudschuim voor u op maat terwijl u wacht. Makkelijker kan bijna niet.


Wilt u in de tussentijd meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kunt u doen door te bellen naar 0255 - 51 99 25, of door het contactformulier in te vullen. Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden die koudschuim biedt.