Wandbekleding

Wandbekleding voor in de caravan

Op zoek naar wandbekleding voor in de caravan? Deze bekleding vindt u in het assortiment van Joan’s Comfortschuim. Wij verkopen kwalitatieve wandbekleding in verschillende kleuren en materialen. Van antraciet foam kunstleer tot heavy duty kunstleer. Neem gerust een kijkje in het aanbod en plaats een bestelling. Wanneer u een vraag heeft over de producten kunt u altijd contact opnemen of langskomen in de showroom. We helpen u graag verder.


Wandbekleding voor in de camper

Op zoek naar wandbekleding voor het bekleden van de camper? De juiste wandbekleding voor uw camper vindt u bij Joan’s Comfortschuim. Wij beschikken namelijk over een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten wandbekleding voor boot, caravan en uiteraard camper.Wandbekleding voor de boot kopen?

Wilt u de wandbekleding van de boot vervangen? Bekleding voor de boot vindt u in het assortiment van Joan’s Comfortschuim.

Alle materialen zijn gemakkelijk te verwerken en op allerlei ondergronden te verlijmen met een lijmspray of contactspray. De stoffen hebben een licht isolerende functie en geven de ruimte een strakke maar sfeervolle uitstraling te geven. Bekijk ons uitgebreide aanbod, kies het aantal meters naar wens en plaats een bestelling in de webshop.

Sorteren op
Aantal per pagina

Kwalitatieve wandbekleding voor in de camper

Waarom kiezen voor het bekleden van de camper met een van de producten van Joan’s Comfortschuim? De voordelen op een rij:

  • Laagste prijs garantie
  • Veel soorten en maten
  • Uitgebreid assortiment

Meer weten over de bekleding uit ons aanbod, zoals naaldvilt of kunstleer? Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in onze eigen showroom in IJmuiden. In de showroom bent u van maandag tot vrijdag tussen 09.00 en 16.00 van harte welkom om de bekleding te bekijken.

Wandbekleding voor in de caravan bestellen een specialist

Waarom wandbekleding voor de caravan bestellen bij Joan’s Comfortschuim? Uw voordelen van onze producten op een rij:

  • Laagste prijs garantie
  • Veel soorten en maten
  • Uitgebreid assortiment

Van naaldvilt tot Algantara

Naaldvilt is ideaal voor gebruik voor de wanden en plafonds en fungeert ook goed als vloerbedekking. Het materiaal vilt is slijtvast, krachtig en duurzaam. Algantara is een wandbekleding stof die een suèdelook heeft, stevig en zeer gemakkelijk schoon te maken is. Daf wand- en hemelbekleding werd vooral gebruikt voor in vrachtwagens, maar is ook ideaal voor gebruik in de caravan.

Talloze soorten en maten

De wandbekleding stoffen uit ons aanbod hebben standaard een bepaalde afmeting. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor naaldvilt is het materiaal standaard 200 cm breed. De kunstleer wandbekleding is standaard 140 cm, breed. De bekleding is vanaf 1 meter te bestellen.

Bekleden van de wanden

Wanneer de camper dichtgetimmerd en geïsoleerd is, moeten de wanden nog bekleed worden. U kunt uw camper op verschillende manieren bekleden. Zo kunt u hem ook compleet dicht timmeren met houten latten of multiplex platen en schrootjes. Maar u kunt ook kiezen voor stoffen wandbekleding, zoals naaldvilt, Algantara of kunstleder. De juiste wandbekleding geeft de binnenkant van de camper een strakke maar gezellige uitstraling.

Van naaldvilt tot kunstleer

Wij van Joan’s Comfortschuim beschikken over een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten wandbekleding. Van heavy duty kunstleer wandbekleding tot grijs gemêleerd naaldvilt voor op de wanden, vloer en eventueel de kofferbak van uw auto. Bij ons kunt u onder andere terecht voor:


Wandbekleding aanbrengen

Het aanbrengen van wandbekleding zoals bijvoorbeeld naaldvilt of kunstleer is geen ingewikkelde klus. Het enige wat u nodig heeft is een goede schaar en de juiste lijm. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van onze 110 graden lijmspray. Deze lijmspray is ideaal voor gebruik op de wanden, omdat deze bestand is tegen hoge temperaturen. Brengt u de lijm liever aan met een kwast? Dan is de Saba contactlijm uit ons assortiment misschien de oplossing voor u.

Van vilt stretch tot kunstleer met foam

Maar welke bekleding voor op de wand is het meest geschikt voor uw situatie? Naaldvilt wordt zoal gebruikt voor de vloer, wand en het plafond. Het kunstleer met foam uit ons assortiment beschikt over een foam laag van 3mm en is te reinigen met water en groene zeep.

Algantara is een stof die qua uiterlijk erg op suéde lijkt, stevig is en gemakkelijk schoon te maken is. Ten slotte is stretch vilt is ideaal voor situaties waarbij bepaalde contouren gevolgd moeten worden.

Aanbrengen met lijm

Het aanbrengen van de wandbekleding op de wanden van de boot is geen ingewikkelde klus. Voor het aanbrengen van de bekleding heeft u alleen een schaar of mes en lijm nodig. Voor het verlijmen van de bekleding ramen we aan om gebruikt te maken van een speciale lijm die bestand is tegen hoge temperaturen de 110 graden lijm dit is een lijmspray. In ons assortiment vindt u ook lijm van het merk saba in een blik, zodat u de lijm kunt aanbrengen met een kwast.

Bekijk ons aanbod aan wandbekleding

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan wandbekleding voor in de camper, kies het aantal meters naar wens en plaats een bestelling in de webshop. Wanneer u online een bestelling plaats raden we u aan om een staaltje aan te vragen, aangezien de kleuren er op ieder scherm anders uit kunnen zien. Dan weet u precies wat u bestelt en komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.

U kunt echter ook gerust eens langskomen in onze showroom in IJmuiden. Hier bent u op maandag t/m VRIJDAG van 14.00 tot 17.00 welkom. Of neem contact op voor meer informatie. Zaterdag - Zondags en feestdagen gesloten.