Siernagels en strips

Meubelnagels of stoffeernagels bestellen?

Meubelnagels worden ook wel stoffeernagels genoemd en worden gebruikt voor de afwerking van meubels. Zo kunt u een siernagel gebruiken om na de meubelstoffering spijkertjes of nietjes te verbergen of om de randen van de meubelstof netjes af te werken. Joan’s Comfortschuim verkoopt verschillende soorten siernagels, ook als strips. Van een siernagel strip madelief met een lengte van 100 cm tot 1000 stuks met een bronzen kop.

Bekijk het aanbod en plaats een bestel de meubel siernagel naar wens. U kunt de collectie stoffeerartikelen ook bekijken in de showroom in IJmuiden.

Sorteren op
Aantal per pagina

Meubelnagels voor de perfecte afwerking

Meubelnagels of stoffeernagels zorgen voor een luxe afwerking van een meubelstuk en zijn veelzijdig te gebruiken. Zo kunt u een siernagel gebruiken om een bestaand meubel een luxe uiterlijk te geven middels het gebruik van een stoffeernagel met een bolle kop naar wens. Daarnaast kunt u er natuurlijk ook de nieuwe meubelstof tot in de puntjes mee afwerken. Wist u echter dat stoffeernagels ook een andere functie hebben? Deze siernagels voor meubels zorgen ook voor de nodige versteviging van het meubelstuk én voor comfort.

Siernagel perfect aansluitend op het meubelstuk

Het ene interieur en meubelstuk is het andere niet. Daarom beschikken wij over meubelnagels in verschillende uitvoeringen. Zowel per 100 stuks of 1000 stuks, als per strip met daarop 18, 20 of 21 nagels. Zo kunt u altijd de siernagel kiezen die qua uitstraling perfect bij het meubel en de gekozen meubelstof passen.

Misschien bent u voor een gerestaureerd meubel in de kinderkamer op zoek naar een siernagel in de vorm van een ster, of heeft een zwarte siernagel uw voorkeur. Deze meubelnagels zijn verkrijgbaar met verschillende doorsnedes: van 4 mm tot 25 mm.

Stoffeernagels aanbrengen

De Quick nailer No 777 maakt het aanbrengen van losse stoffeernagels op de meubelstoffering een stuk gemakkelijker. Zonder het gebruik van deze tool moet u de siernagels stuk voor stuk met een hamer aanbrengen op de meubelstof. Dit kan blauwe vingers opleveren.

Daarnaast is het lastig om de meubelnagels met een gelijke afstand (13 mm van hart tot hart van de siernagel) van elkaar aan te brengen. Dankzij de Quick nailer no 777 kunt u 5 stuks tegelijkertijd plaatsen. Naast een tool voor het plaatsen van deze nagels, verkopen we nog meer stoffeerartikelen.

Bekijk het aanbod en plaats een bestelling

Bekijk het aanbod aan verschillende meubelnagels en plaats een bestelling in de webshop. U kunt ervoor kiezen om strips, of om losse siernagels te bestellen. Door de quick nailer er bij te bestellen kunt u de losse siernagels gemakkelijk plaatsen, zonder uw handen of het meubelstuk te beschadigen. Wanneer u ons assortiment eerst in het echt wilt bekijken, bent u welkom in de showroom in IJmuiden. De showroom is van maandag tot vrijdag tussen 09:00 en 16:00 geopend. Daar voorzien we u indien gewenst ook van deskundig advies.

Liever bellen of mailen voor advies? Doe dan een belletje naar 02 55 - 51 99 25. We zijn van maandag tot vrijdag telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 17.00 uur. U kunt ook een e-mail sturen naar info@schuimrubberbetaalbaar.nl. We helpen u graag verder.