Auto-bekleding

Autostoelen bekleden

Ben je op zoek naar materialen om autostoelen mee te bekleden? Dan ben je bij Schuimrubber Betaalbaar op de juiste plek beland. Via onze webshop kun je zeer goedkoop hoogwaardige materialen voor een nieuw auto interieur bestellen. Wij bieden zowel hemel- als wandbekleding voor auto’s aan. De besteleenheid bedraagt minimaal 100 cm. Vanaf meer dan 100 cm kun je per cm extra bestellen.

Sorteren op
Aantal per pagina

Autostoelen bekleden als reparatie of vernieuwing

Wanneer je het interieur van je auto niet meer mooi vindt, of de materialen van je stoelen of interieur beschadigd zijn geraakt, is het tijd om je autostoelen opnieuw te bekleden. Dit kun je laten doen, maar natuurlijk ook gewoon zelf bekleden. De mooiste en meest geschikte materialen daarvoor vind je bij Schuimrubber Betaalbaar. Doordat wij onze producten rechtstreeks bij de fabrikant inkopen, kunnen wij ons assortiment tegen scherpe tarieven aanbieden. Wij bieden zelfs een laagste prijs garantie aan op ons aanbod!

Materialen om je auto interieur te bekleden

Wanneer je het interieur van je auto wilt vervangen, dien je vaak niet alleen de autostoelen te bekleden. Het interieur dient er als geheel mooi uit te zien, wil het de uitstraling van jouw auto verbeteren. Het is dus belangrijk om naast het autostoelen bekleden niet te vergeten om de achterbank, panelen, het tapijt en de hemelbekleding mee te pakken. De materialen in de webshop van Schuimrubber Betaalbaar zijn geschikt om alle onderdelen van je auto interieur mee te bekleden.

Weer een chique look met een nieuw auto interieur autobekleding

De stoffen in het assortiment van Schuimrubber Betaalbaar zorgen ervoor dat jouw auto na de bekleding weer een chique en verzorgde uitstraling heeft. Wij bieden stoffen in verschillende kleuren en tinten aan. Hierdoor heb je veel keuze om een stof uit te kiezen die perfect bij de rest van je auto past.

Autostoel bekleding per meter en in diverse breedtes verkrijgbaar

Als je het aanbod in onze webshop aan auto interieur bekleding doorneemt, zul je zien dat de breedte per rol kan verschillen. Bij iedere rol staat aangegeven hoe breed iedere strekkende meter is.

Staal aanvragen voor autobekleding

Ben je nog aan het oriënteren en weet je niet zeker welk materiaal mooi zal staan in je auto? Dan kun je bij Schuimrubber Betaalbar een staal aanvragen. Dit is ideaal als vergelijkingsmateriaal. Je kunt de staal na ontvangst met eigen ogen bekijken en tegen het interieur van je auto houden, om te beoordelen of je het mooi vindt staan of niet. Het aanvragen van een staal voorkomt veel gedoe als je na ontvangst de bekleding toch niet mooi blijkt te vinden. Dit bespaart je daarom uiteindelijk ook geld.

Autostoelen bekleding bestellen bij Schuimrubber Betaalbaar

  • -> Autostoel bekleding tegen scherpe prijzen verkrijgbaar
  • -> Online bestellen, of de mogelijkheid om af te halen in IJmuiden
  • -> Hoogwaardige producten, autostoel bekleding van hoge kwaliteit
  • -> Scherpste prijzen van Nederland
  • -> Goed bereikbare klantenservice

Advies over autostoelen bekleden?

Wil je meer weten over het bekleden van autostoelen of andere onderdelen van je auto interieur? Of heb je een vraag over een van de materialen in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0255 – 51 99 25, of per e-mail via Info@schuimrubberbetaalbaar.nl.