Auto-bekleding

Autostoelen bekleden

Bent u op zoek naar materialen om autostoelen mee te bekleden? Dan kunt u terecht bij Schuimrubber Betaalbaar. Via onze webshop bestelt u zeer goedkoop hoogwaardige materialen voor een nieuw auto interieur. Wij bieden zowel hemelbekleding als wandbekleding voor auto’s aan. De besteleenheid bedraagt minimaal 100 cm. Vanaf meer dan 100 cm kunt u per cm extra bestellen. Bekijk ons auto bekleding assortiment en plaats een bestelling.

Sorteren op
Aantal per pagina

Autostoelen bekleden als reparatie of vernieuwing

Wanneer u het interieur van uw auto niet meer mooi vindt, of de materialen van uw stoelen of interieur beschadigd zijn geraakt, is het tijd om uw autostoelen opnieuw te bekleden. Dit kunt u laten doen, maar u kunt het auto interieur natuurlijk ook gewoon zelf bekleden. De mooiste en meest geschikte materialen daarvoor vindt u bij Schuimrubber Betaalbaar. Doordat wij onze producten rechtstreeks bij de fabrikant inkopen, kunnen wij ons assortiment tegen scherpe tarieven aanbieden. Wij bieden zelfs een laagste prijs garantie aan op ons aanbod.

Materialen om uw auto interieur te bekleden

Wanneer u het interieur van uw auto wilt vervangen, dient u vaak niet alleen de autostoelen te bekleden. Het interieur dient er als geheel mooi uit te zien, wil het de uitstraling van uw auto verbeteren. Het is dus belangrijk om de gehele auto bekleding mee te pakken, inclusief de achterbank, panelen, het tapijt en de hemelbekleding. De materialen in onze webshop zijn geschikt om alle onderdelen van uw auto interieur mee te bekleden.

Weer een chique look met een nieuw auto interieur autobekleding

De stoffen in ons assortiment zorgen ervoor dat uw auto na de bekleding weer een chique en verzorgde uitstraling heeft. Wij bieden stoffen in verschillende kleuren, tinten en motieven aan, waaronder in de kleur zwart en in het motief Schotse ruit. Hierdoor heeft u veel keuze om een stof uit te kiezen die perfect bij de rest van uw auto past. Ook hebben we auto bekleding van verschillende automerken, bijvoorbeeld Citroën, Nissan en DAF vrachtwagen. Naar welke stof u ook op zoek bent, de kans is groot dat u het vindt in het autobekleding assortiment van Schuimrubber Betaalbaar.

De auto hemel opnieuw bekleden

Wanneer de hemelbekleding in de auto los begint te laten, is dat natuurlijk erg vervelend. De stoffen bekleding kan gaan hangen en dit kan leiden tot onveilige situaties in het verkeer. Kom daarom direct in actie en begin meteen met het opnieuw bekleden van de dakhemel. In ons assortiment vindt u verschillende stoffen die geschikt zijn om de auto hemel te bekleden. De autohemel bekleding heeft voldoende rek om het materiaal goed te vormen.

Hoe de hemelbekleding van de auto vervangen?

Wilt u de hemelbekleding van uw auto vervangen, maar weet u niet hoe? Wij geven u graag een aantal tips. Ten eerste is het belangrijk om u goed voor te bereiden. Om de auto hemel op de juiste manier te bekleden heeft u voldoende licht nodig, waardoor u goed zicht heeft tijdens het uitvoeren van deze klus. Daarnaast dient u voordat u begint de juiste producten te bestellen. Voor het bekleden van de dakhemel raden we u aan om onze 110 graden lijmspray of Saba contactlijm te gebruiken. Ook heeft u een goede ontvetter nodig om van tevoren het oppervlak te reinigen. Behoefte aan meer advies? Neem dan contact met ons op.

Autostoel bekleding per meter en in diverse breedtes verkrijgbaar

Als u het aanbod in onze webshop aan auto interieur bekleding doorneemt, zult u zien dat de breedte per rol kan verschillen. Bij iedere rol staat aangegeven hoe breed iedere strekkende meter is.

Staal aanvragen voor autobekleding

Bent u zich nog aan het oriënteren en weet u niet zeker welk materiaal mooi zal staan in uw auto? Dan kunt u bij Schuimrubber Betaalbaar een staal aanvragen. Dit is ideaal als vergelijkingsmateriaal. U kunt de staal na ontvangst met eigen ogen bekijken en tegen het interieur van uw auto houden, om te beoordelen of u het mooi vindt staan of niet. Het aanvragen van een staal voorkomt veel gedoe als u na ontvangst de autobekleding toch niet mooi blijkt te vinden. Dit bespaart u uiteindelijk ook veel geld.

Autostoelen bekleding bestellen bij Schuimrubber Betaalbaar

  • -> Autostoel bekleding tegen scherpe prijzen verkrijgbaar
  • -> Online bestellen, of de mogelijkheid om af te halen in IJmuiden
  • -> Hoogwaardige producten, autostoel bekleding van hoge kwaliteit
  • -> Scherpste prijzen van Nederland
  • -> Goed bereikbare klantenservice

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer weten over het bekleden van autostoelen of andere onderdelen van uw auto interieur? Of heeft u een vraag over een van de materialen in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0255 - 51 99 25, of per e-mail via Info@schuimrubberbetaalbaar.nl. Kies de producten die u wilt bestellen en laat een bestelling achter.