Auto-bekleding

Autobekleding kopen

Nieuwe autobekleding nodig? Bij schuimrubberbetaalbaar kunt u terecht voor materialen om uw auto te bekleden. Via onze webshop bestelt u zeer voordelig hoogwaardige materialen voor nieuwe auto interieur bekleding. Wij bieden zowel autostoel bekleding, wandbekleding als hemelbekleding aan. De besteleenheid bedraagt minimaal 100 cm, vanaf meer dan 100 cm kunt u per cm extra bestellen. Bekijk hieronder ons assortiment en plaats een bestelling.

Sorteren op
Aantal per pagina

Auto bekleden ter reparatie of vernieuwing

Wanneer u het interieur van uw auto niet meer mooi vindt, er vlekken bevinden in de bekleding of de materialen van uw stoelen of autohemel beschadigd zijn geraakt, is het tijd om uw auto opnieuw te stofferen. Dit kunt u laten doen door specialisten, maar u kunt het auto interieur natuurlijk ook gewoon zelf bekleden. De mooiste en meest geschikte materialen daarvoor vindt u in onze webshop. Doordat wij onze producten rechtstreeks bij de fabrikant inkopen, kunnen wij ons assortiment tegen scherpe tarieven aanbieden. Wij bieden de juiste prijs kwaliteits verhouding aan op ons aanbod autobekleding.

Autostoel bekleden

Na verloop van tijd kunnen sporen van gebruik steeds meer zichtbaar worden bij uw autostoelen. Leren autostoelen kunnen na enige tijd uitzetten, er kunnen vlekken ontstaan of de stof van de autostoel kan vervagen. Kortom, uw autostoelen zien er niet meer zo strak en netjes uit als voorheen. Reden te meer om uw autostoelen te bekleden met een frisse nieuwe look. Dit doet u gewoon zelf met onze autobekleding materialen. Kies de gewenste kleur uit en begin met het bekleden van uw autostoel.

Materialen om uw auto interieur te bekleden

Wanneer u het interieur van uw auto wilt vervangen, dient u te denken aan het complete plaatje. Het interieur dient er als geheel mooi uit te zien, wil het de uitstraling van uw auto verbeteren. Het is dus belangrijk om de gehele autobekleding mee te pakken, inclusief de autostoelen, achterbank, panelen, het tapijt en de hemelbekleding. De materialen in onze webshop zijn geschikt om alle onderdelen van uw auto interieur mee te bekleden.

Weer een chique look met een nieuwe auto interieur bekleding

De stoffen in ons assortiment zorgen ervoor dat uw auto interieur na de bekleding weer een chique en verzorgde uitstraling heeft. Wij bieden stoffen in verschillende kleuren, tinten en motieven aan, waaronder in de kleur grijs en in het motief Schotse ruit. Hierdoor heeft u veel keuze om een stof uit te kiezen die perfect bij de rest van uw auto past. Ook hebben we autobekleding van verschillende automerken, bijvoorbeeld Citroën, Nissan en DAF vrachtwagen. Naar welke stof u ook op zoek bent, de kans is groot dat u het vindt in ons assortiment.

Autohemel opnieuw bekleden

Wanneer de hemelbekleding in de auto los begint te laten, is dat natuurlijk erg vervelend. De stoffen bekleding kan gaan hangen en dit kan leiden tot onveilige situaties in het verkeer. Kom daarom direct in actie en begin meteen met het opnieuw bekleden van de dakhemel. In ons assortiment vindt u verschillende stoffen die geschikt zijn om de autohemel te bekleden. Onze autohemel bekleding heeft voldoende rek om het materiaal goed te vormen.

Hoe de hemelbekleding van de auto vervangen?

Wilt u de hemelbekleding van uw auto vervangen, maar weet u niet hoe? Wij geven u graag een aantal tips. Ten eerste is het belangrijk om u goed voor te bereiden. Om de auto hemel op de juiste manier te bekleden heeft u voldoende licht nodig, waardoor u goed zicht heeft tijdens het uitvoeren van deze klus. Daarnaast dient u voordat u begint de juiste producten te bestellen. Voor het bekleden van de dakhemel raden we u aan om onze 110 graden lijmspray of Saba contactlijm te gebruiken. Ook heeft u een goede ontvetter nodig om vooraf het oppervlak te reinigen. Behoefte aan meer uitleg? Neem dan gerust contact met ons op.

Autobekleding per meter en in diverse breedtes verkrijgbaar

Als u het aanbod in onze webshop aan auto interieur bekleding doorneemt, zult u zien dat de breedte per rol kan verschillen. Bij iedere rol staat aangegeven hoe breed iedere strekkende meter is.

Staal aanvragen

Bent u zich nog aan het oriënteren en weet u niet zeker welk materiaal mooi zal staan in uw auto? Dan kunt u een staal aanvragen. Dit is ideaal als vergelijkingsmateriaal. U kunt de staal na ontvangst met eigen ogen bekijken en tegen het interieur van uw auto houden, om te beoordelen of u het mooi vindt staan of niet. Het aanvragen van een staal voorkomt veel gedoe als u na ontvangst de autobekleding toch niet mooi blijkt te vinden. Dit bespaart u uiteindelijk ook veel geld.

Autobekleding bestellen bij schuimrubberbetaalbaar

  • -> Autobekleding tegen scherpe prijzen verkrijgbaar
  • -> Online bestellen, of de mogelijkheid om af te halen in IJmuiden
  • -> Hoogwaardige producten, autostoel bekleding van hoge kwaliteit
  • -> Goed bereikbare klantenservice

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer weten over het bekleden van autostoelen of andere onderdelen van uw auto interieur? Of heeft u een vraag over een van de materialen in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0255 - 51 99 25, of per e-mail via info@schuimrubberbetaalbaar.nl. Kies de producten die u wilt bestellen en laat een bestelling achter.