Kussen vulling

Kussen vulling kopen

Op zoek naar stoffeerartikelen? Een goede vulling is erg belangrijk voor kussens. Want zonder vulling is jouw sierkussen, bankkussen of zitzak niet meer dan een stukje stof. In het assortiment van Joan’s Comfortschuim vind je verschillende soorten vulling voor in kussens. Van panda vulling met een brandvertragende werking tot aan kussen vulling in de vorm van latex vlokken of kapok.

Bekijk het aanbod en plaats een bestelling, of kom langs in de showroom. Je vindt de showroom aan de Middenhavenstraat 34 e/f in IJmuiden.

Sorteren op
Aantal per pagina

Kussen vulling kopen voor optimaal comfort

De juiste kussen vulling zorgt voor optimaal comfort. Welke soort vulling het meest geschikt is, is geheel afhankelijk van het doel en het gebruik van het kussen. Bepaalde soorten vulling komt immers vaak voor in bepaalde kussens. Zo wordt voor het vullen van een zitzak vaak gebruik gemaakt van tempex, terwijl schuimrubber vlokkenvulling en polyethervulling geschikt zijn voor het vullen van sierkussens.

 

En voor het vullen van kussens voor op de bank? Daarvoor is latex vulling zeer geschikt, onder andere in de vorm van vlokken. Kapok wordt daarentegen gebruikt voor bijna alle soorten kussens. In ons assortiment vind je verschillende soorten kussen vulling. Denk hierbij aan polyether vlokken, latex vlokken, combi latex en comforel, comforel, kapok, pandavulling en Eps parels.

 

Maar voor welke toepassing is welke kussenvulling het meest geschikt?

 

Polyether vlokken kussen vulling

Polyether vlokken bestaan uit fijne deeltjes schuimrubber, fijngesneden polyether schuimrubber om precies te zijn. Deze polyether vlokken zijn bruikbaar voor de vulling van vele verschillende soorten kussens. Zo kun je dit materiaal gebruiken voor het vullen van een poef, sierkussens, zitkussens, hondenkussens, hoofdkussens en rugkussens. Maar ook voor het vullen van een zitzak is dit schuimrubber meer dan geschikt.

 

Latex vlokken kussen vulling

Latex vlokken worden veelal toegepast voor het vullen van onder andere hoofdkussen, rugkussens en loungekussens. Heb je een hond? Ook als kussenvulling voor een honden kussen is dit materiaal meer dan geschikt. Deze kussenvulling is soepel en veerkrachtig, vormvast en duurzaam. Wij verkopen latex vlokken per 500 gram, per kilo en per 12,5 kilo.

 

Latex comforel kussen vulling

Latex comforel is een – je raadt het al – mix tussen latex vlokken en comforel bolletjes. Dit is een kussen vulling die zeer veerkrachtig is en een gladde afwerking heeft. Daarnaast heeft het ook nog eens goede vormvaste eigenschappen. Het is een echt kwaliteitsvulmateriaal dat onder andere toegepast wordt voor het vullen van medium kussens, zachte zitkussens of een kussen voor je trouwe viervoeter. Ten slotte kun je er wanneer je zorgt voor een stevige uitvoering, ook heerlijk op slapen.

 

Comforel kussen vulling

Ook comforel is geschikt voor gebruik in verschillende soorten kussens. Maar wat is comforel? Comforel is een gesiliconiseerde holle vezel die in bolletjes is gedraaid. Het is zacht, geeft veel volume en is veerkrachtiger dan sommige andere kussenvullingen. Dit materiaal wordt veel gebruikt in onder andere rugkussens, sierkussens en hoofdkussens. Het wordt veel gebruikt als vulling voor hoofdkussens, omdat het door de kleine vezelbolletjes compleet naar de vorm van je hoofd vormen. Daarnaast zijn deze bolletjes ook nog eens hypoallergeen.

 

Kapok kussenvulling kopen

Kapok is een vulmiddel voor onder andere kussens dat afkomstig is van de rijpe vruchten van de kapokboom. Het is vooral populair als gebruik als vulling voor hoofdkussens, omdat het materiaal vele voordelen kent. Zo is kapok licht, luchtig, vochtregulerend, ventilerend en zeer geschikt voor mensen die allergisch zijn voor huisstofmijt. Naast voor hoofdkussens, wordt kapok ook veel gebruikt als vulmiddel voor sierkussens.

 

Pandavulling kussenvulling kopen

Pandavulling is een synthetische vulling die wordt gebruikt voor het vullen van knuffels, poppen, isolatie én sierkussens. Het is veerkrachtig, isolerend, donzig, licht, isolerend en wasbaar tot maar liefst 40 graden (dit geldt alleen voor de witte pandavulling). Daarnaast heeft het een vlam vertragende werking.

 

EPS parels kussenvulling kopen

EPS parels worden veelal gebruikt voor het opvullen van hondenkussens of zitzakken. EPS staat voor Expanded Polysterene en is een luxe materiaal. Deze parels hebben een warmte isolerende werking en gaan lang mee. De parels zakken namelijk minder snel in dan sommige andere vullingen. Het grootste voordeel is dat de parels zich helemaal vormen naar de vorm van bijvoorbeeld je hond.

 

Besteleenheden voor het kopen van kussen vulling

Hoeveel kussen vulling je bij Schuimrubber Betaalbaar kunt bestellen, verschilt per product. Voor sommige soorten vulling is de besteleenheid per kilo, per 250 gram of per 500 gram. In andere gevallen kun je de vulling weer per zak bestellen. Per product geven we aan wat de besteleenheid is.

 

Kussenvulling kopen bij Schuimrubber Betaalbaar

          
  • Allerlei soorten vulling voor je kussens te koop

               

  • Vulling voor zitzak, sierkussen, zitkussen en meer

 

               

  • Online bestellen, of de mogelijkheid om af te halen in IJmuiden

 

               

  • Hoogwaardige producten, kussenvulling kopen van hoge kwaliteit

 

               

  • Scherpste prijzen van Nederland

 

               

  • Goed bereikbare klantenservice

 

 

Advies over het juiste type kussen vulling

Ben je op zoek naar vulling voor je kussen, maar weet je nog steeds niet welk type vulling je moet bestellen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons gerust bellen of mailen voor meer informatie of advies. Wij helpen je daar graag bij verder.

 

Bekijk ons aanbod aan kussen vulling en bestel direct

Bekijk ons aanbod aan verschillende soorten kussenvulling en plaats een bestelling in de webshop. Weet je niet precies welke kussenvulling je moet kopen en welke het meest geschikt is voor een bepaalde toepassing? In dat geval kun je contact met ons opnemen voor meer informatie, of een bezoek brengen aan de showroom. De showroom is gevestigd aan de Middenhavenstraat 34 e/f in IJmuiden en is van maandag tot vrijdag tussen 14.00 en 17.00 geopend.

 

Contact opnemen is mogelijk door te bellen naar 0255 - 51 99 25 bereikbaar van maandag tot vrijdag van 10.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 17.00 uur.of een e-mail te richten aan info@schuimrubberbetaalbaar.nl. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug met deskundig advies.