Tunnel kussens

Comfortabele tunnel kussens

Ben je op zoek naar tunnel kussens? Deze comfortabele kussens bestel je online in de webshop van Schuimrubber Betaalbaar. Ze zijn in verschillende maten leverbaar, ook kunnen we de kussens op maat voor je maken. Het tunnel kussen is te gebruiken als zitkussen in een hoes. Door gebruik te maken van een tunnel kussen ervaar je een veel beter zitcomfort.

Bekijk hieronder de verschillende maten van de tunnel kussens die wij kunnen leveren. Heb je gevonden wat je zocht? Je kan het product direct bestellen via de webshop. De besteleenheid is per stuk. Als je een vraag hebt of meer informatie wilt ontvangen, kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice. U kunt ook voor andere stoffeerartikelen bij ons terecht.

Sorteren op
Aantal per pagina

Wat zijn tunnel kussens?

Een tunnel kussen is een kussen dat van binnen voorzien is van tunnels. Dit kussen is gevuld met polyether vlokken. De functie van de tunnel is het voorkomen dat de vulling gaat schuiven. Deze tunnels zorgen ervoor dat het zitten op een tunnel kussen veel comfortabeler aanvoelt. Het heeft ook een ondersteunende werking. De hardheid van de vulling kun je gemakkelijk zelf aanpassen met de handige vulrits. Zo bepaal je uiteindelijk zelf hoe hard of zacht het kussen wordt.

Verschillende maten

Onze tunnel kussens hebben verschillende maten. Kijk goed welke maat voor jou het beste is. Twijfel je, dan mag je altijd bij ons advies inwinnen. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Wil je jouw tunnel kussen op maat laten maken? Dat kan ook geregeld worden bij Schuimrubber Betaalbaar. We hebben een mooi machinepark, waar we onze producten op maat kunnen maken.

We hebben alle beschikbare maten voor je op een rijtje gezet:

 • -> Tunnel kussen 40x60x10 cm
 • -> Tunnel kussen 60x60x10 cm
 • -> Tunnel kussen 80x80x10 cm
 • -> Tunnel kussen 40x80x10 cm
 • -> Tunnel kussen 40x120x10 cm
 • -> Tunnel kussen 80x120x10 cm
 • -> Tunnel rug kussen met 1 schuinen kant

Polyether vlokken

Polyether vlokken bestaan uit fijne deeltjes schuimrubber, om precies te zijn: fijngesneden polyether schuimrubber. Deze polyether vlokken zijn bruikbaar voor de vulling van vele verschillende soorten kussens. Zo kun je dit materiaal gebruiken voor het vullen van een poef, sierkussens, tunnel kussens, zitkussens, hondenkussens, hoofdkussens en rugkussens. Het staat bekend als een stevige kussenvulling. Polyether vlokken zijn ook te bestellen in onze webshop.

Schuimrubber op maat

Het complete assortiment van Schuimrubber Betaalbaar is gigantisch groot. Onze expertise is schuimrubber op maat. We leveren verschillende soorten schuimrubber die we op maat snijden. Dit kan polyether schuim zijn of koudschuim. Naast schuimrubber verkopen we nog veel meer producten. Onze belangrijkste productcategorieën zijn: matrassen (op maat), outdoor kussens, kussen vulling, wand- en autobekleding, meubelstoffen, fiberfill en stoffeerartikelen. Schuimrubber Betaalbaar is al meer dan 30 jaar een vertrouwd gezicht voor schuimrubber producten.

Neem een kijkje in onze webshop en ontdek het uitgebreide aanbod van Schuimrubber Betaalbaar. Of je nou polyether schuim, palletkussen, klittenband, naaimachine garen of een matras op maat online wilt bestellen, je slaagt altijd bij ons.

Tunnel kussens bestellen bij Schuimrubber Betaalbaar

 • -> Tunnel kussens van hoge kwaliteit
 • -> Ruim aanbod aan kussens
 • -> Uv-bestendig, wasbaar en antibacterieel
 • -> Online bestellen, of de mogelijkheid om af te halen in IJmuiden
 • -> Hoogwaardige producten
 • -> Goed bereikbare klantenservice

Vraag meer informatie aan

Wil je meer weten over de voordelen van tunnel kussens? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze vriendelijke medewerkers geven graag antwoord op je vraag. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via 0255 – 51 99 25. Je kan ook meer informatie aanvragen door een e-mail te sturen naar Info@schuimrubberbetaalbaar.nl. Dan verzenden we zo snel mogelijk een bericht terug.