Koudschuim matrassen

Koudschuim matras

Een koudschuim matras van goede kwaliteit vindt u in het assortiment van Joan’s Comfortschuim. Een matras van dit schuimrubber zorgt ervoor dat u een heerlijk slaapt in bed én het gevoel van absolute nachtrust ervaart. Echter brengt zo’n matras nog meer voordelen met zich mee.

Denk hierbij aan kwaliteit, een lange levensduur, een comfortabele houding door de hoge HR-waarde én goede ondersteuning in bed. Bekijk ons assortiment aan koudschuim matrassen van kwaliteit en plaats een bestelling in de webshop. Of kom eens langs in de showroom in IJmuiden, daar voorzien we u bovendien van deskundig advies over matrassen.

Sorteren op
Aantal per pagina

Waarom een HR koudschuim matras?

Een matras ie een van de belangrijkste onderdelen van een bed. Een goede nachtrust begint met een goed matras op uw bed. Wanneer u op zoek gaat naar een matras zijn een aantal vragen van groot belang. Hoe ventileert het matras? Wat voor ondersteuning beidt het matras? Veel mensen kiezen vandaag de dag voor een HR koudschuim matras. Slapen op een matras met een hoge HR-waarde brengt immers vele voordelen met zich mee. Zo hebben de matrassen een hoge veerkracht en de benodigde hardheid.

Dankzij deze veerkracht en hardheid past het matras zich helemaal aan aan uw lichaam, voor een optimale slaaphouding. Ten slotte is koudschuim hygiënisch, ventileert het goed en blijft het koel. Dit komt doordat koudschuim beschikt over een open celstructuur. Daarnaast zijn koudschuim matrassen ook nog eens vlamvertragend en betaalbaar.

Ondersteuning en comfort

Het is van groot belang dat een matras genoeg ondersteuning en comfort biedt. Doordat koudschuim elastisch is, beschikt het over een hoog corrigerend vermogen. Met hoog corrigerend vermogen bedoelen we het vermogen om zich zo aan te passen aan uw lichaam dat uw lichaam overal voldoende ondersteuning krijgt.

Daarnaast biedt het materiaal ook progressieve tegendruk. Hierbij geldt: hoe meer gewicht er op komt, des te meer tegendruk geeft het koudschuim. Dit is van groot belang. Een matras is pas goed wanneer hij de juiste ondersteuning geeft.

Verschillende koudschuim matrassen

Wij bieden verschillende soorten HR koudschuim matrassen aan, allen met hun eigen eigenschappen. Doordat wij zo veel verschillende opties aanbieden, vindt u bij ons altijd een matras naar wens. In ons assortiment vindt u de volgende koudschuim matrassen:

  • HR SG50 Soft matrassen
  • HR SG 52 Pantera matrassen

Hulp nodig bij het kiezen van het juiste matras? U kunt altijd contact met ons opnemen voor advies of langskomen in de showroom in Ijmuiden. Graag voorzien we u van advies waar u mee verder kunt.

HR SG50 Soft

HR SG50 Soft is ideaal voor gebruik in matrassen. Het is een stevig materiaal dat meer dan geschikt is voor intensief gebruik. Bovendien heeft het een goed vormend vermogen. Het matras is duurzaam en gaat jarenlang mee. Een HR SG50 Soft matras is geschikt voor mensen met een maximaal gewicht van 80kg. Bovendien wordt hij vanaf een dikte van 4 cm ook veel gebruikt als topdek matras.

HR SG52 Pantera

HR SG52 Pantera kent een ongekend comfort en is leverbaar in 5 verschillende hardheden. Van zachte matras kwaliteit tot een zitkussen. Zo is pantera 52 super soft toepasbaar als topdek matras en zachte rugkussens. De Pantera 100 kunt u gebruiken als rugkussen of zacht matras. Wanneer u dit koudschuim wilt gebruiken als matras raden we aan om te kiezen voor een dikte van minimaal 18 centimeter.

Pantera 130 de meeste verkochten matras kwaliteit bij Joan’s als medium topdek of matras voor zowel recreatief gebruik of om dagelijks een goede nacht rust te ervaren. Tevens is de pantera 130 verkrijgbaar met een IMO certificaat speciaal ten behoeven van de scheepvaart.

Pantera 150 is geschikt voor gebruik als dikker zitkussen vanaf 15 cm als loungekussen de perfecte kwaliteit. De 170 variant is alleen geschikt voor gebruik als zitkussen. Kenmerkende punten zijn: veerkrachtigheid, goede vochtregulatie en vormvastheid. U heeft 7 jaar garantie op de vormvastheid van een matras of zitkussen . Dat is uniek voor fabrikant van pantera koudschuim Draka Interfoam, want dit komt bij andere schuimfabrikanten niet voor.

Verschillende afmetingen of op maat

Bij ons kunt u terecht voor matrassen in standaard maten. Hierbij kunt u denken aan een matras met een afmeting van 160x200. Maar ook voor koudschuim matrassen die perfect op maat zijn gemaakt kunt u bij ons terecht. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is de gewenste lengte, breedte en dikte door te geven.

Vervolgens vult u het gewenste aantal matrassen in en ziet u wat de uiteindelijke prijs wordt. Ten slotte snijden wij het koudschuim matras in ons geavanceerde machinepark exact op de maat die u wenst.

Aantrekkelijke prijs

Doordat wij rechtstreeks inkopen bij de Nederlandse fabrikanten van polyether en en over een grote omloopsnelheid beschikken, ervaart u een zeer goede prijs- kwaliteitsverhouding. U bent dan ook te allen tijde gegarandeerd van de laagste prijs garantie. Voor een order tot €100-, bedragen de verzendkosten €5,95. Boven de €100-, betaalt u voor de verzending een bedrag van €3,95. Deze kosten moeten wij helaas aan u doorberekenen om een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding te kunnen realiseren.

Kom proef liggen in de showroom

Wij beschikken over een fysieke showroom, in IJmuiden. U kunt van donderdag tot vrijdag tussen 09.00 – 16:00 langs komen om de matrassen uit te proberen. We raden het dan ook aan om even proef te liggen op een aantal matrassen. Naar ons idee kunt u beter 2 uurtjes naar onze showroom rijden dan dat u een slechte nachtrust heeft.

In de showroom kunt u ook altijd terecht als u vragen heeft over het juiste matras voor uw specifieke situatie. U vindt onze showroom aan de Middenhavenstraat 34 e/f in IJmuiden. U bent van maandag tot vrijdag tussen 09.00 en 16.00 van harte welkom.

Joan’s Comfortschuim

Naast voor matrassen, kunt u bij ons ook terecht voor:

Bestel een koudschuim matras in de webshop

Bekijk de verschillende soorten koudschuim en bestel het koudschuim matras/ kussen dat u wenst. In een standaard maat, of door ons op maat gemaakt. Alles is mogelijk. We raden het echter wel om te komen proef liggen voordat u een bestelling plaatst. Goed comfort en goede nachtrust zijn immers van groot belang.

Heeft u deskundige hulp nodig bij het kiezen van het juiste matras? Neem gerust contact met ons op of kom langs in de showroom in IJmuiden. We zijn telefonisch bereikbaar via 0255 - 51 99 25. De showroom is geopend maandag tot vrijdag van 09.00 tot 16.00 geopend. De koffie/thee staat bijna voor u klaar.