Koudschuim matrassen

Koudschuim matras

Een koudschuim matras van goede kwaliteit vindt u in het assortiment van Joan’s Comfortschuim. Een matras van dit schuimrubber zorgt ervoor dat u een heerlijk slaapt in bed én het gevoel van absolute nachtrust ervaart. Echter brengt zo’n matras nog meer voordelen met zich mee.

Denk hierbij aan kwaliteit, een lange levensduur, een comfortabele houding door de hoge HR-waarde én goede ondersteuning in bed. Bekijk ons assortiment aan koudschuim matrassen van kwaliteit en plaats een bestelling in de webshop van schuimrubberbetaalbaar.nl. Of kom eens langs in de showroom in IJmuiden, daar voorzien we u bovendien van deskundig advies over matrassen.

Sorteren op
Aantal per pagina

Koudschuim matras kopen

Een koudschuim matras van goede kwaliteit vindt u in ons assortiment. Een matras van dit schuimrubber zorgt ervoor dat u heerlijk slaapt en het gevoel van absolute nachtrust ervaart. Zo’n matras van koudschuim brengt bovendien nog meer voordelen met zich mee. Denk hierbij aan kwaliteit, een lange levensduur, een comfortabele houding door de hoge HR-waarde en goede ondersteuning in bed. Bekijk ons assortiment aan koudschuim matrassen en plaats een bestelling in de webshop van schuimrubberbetaalbaar.nl. Of kom eens langs in onze showroom in IJmuiden. Daar voorzien we u bovendien van deskundig advies.

Wat is een comfortschuim matras?

Een comfortschuim matras is een type matras dat gemaakt is van hoogwaardig polyurethaanschuim. Het biedt uitstekende ondersteuning en drukverlaging, waardoor het ideaal is voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabel slaapoppervlak. Het schuim past zich aan het lichaam aan en zorgt voor een goede slaaphouding. Koudschuim matrassen zijn over het algemeen duurzaam en hebben goede ventilatie-eigenschappen.

Waarom een HR koudschuim matras?

Een matras is een van de belangrijkste onderdelen van een bed. Een goede nachtrust begint met een goed matras op uw bed. Wanneer u op zoek gaat naar een matras zijn een aantal vragen van groot belang. Hoe ventileert het matras? Wat voor ondersteuning biedt het? Veel mensen kiezen vandaag de dag voor een HR koudschuim matras. Slapen op een matras met een hoge HR-waarde brengt immers vele voordelen met zich mee. Zo hebben de matrassen een hoge veerkracht en de benodigde hardheid.

Dankzij deze veerkracht en hardheid past het matras zich helemaal aan aan uw lichaam, voor een optimale slaaphouding. Ten slotte is koudschuim hygiënisch, ventileert het goed en blijft het koel. Dit komt doordat koudschuim beschikt over een open celstructuur. Daarnaast zijn koudschuim matrassen ook nog eens vlamvertragend.

Ondersteuning en comfort

Het is van groot belang dat een matras genoeg ondersteuning en comfort biedt. Doordat koudschuim elastisch is, beschikt het over een hoog corrigerend vermogen. Met hoog corrigerend vermogen bedoelen we het vermogen om zich zo aan te passen aan uw lichaam dat het overal voldoende ondersteuning krijgt.

Daarnaast biedt het materiaal progressieve tegendruk. Hierbij geldt: hoe meer gewicht er op komt, des te meer tegendruk geeft het koudschuim. Dit is van groot belang. Een matras is pas goed wanneer hij de juiste ondersteuning geeft.

Verschillende koudschuim matrassen

We bieden verschillende soorten HR koudschuim matrassen aan, allen met hun eigen eigenschappen. Doordat we zoveel verschillende opties aanbieden, vindt u bij ons altijd een matras naar wens. In ons assortiment vindt u de volgende koudschuim matrassen:

  • HR SG50 Soft matrassen
  • HR SG 52 Pantera matrassen

Hulp nodig bij het kiezen van het juiste koudschuim matras? U kunt altijd contact met ons opnemen voor advies of langskomen in onze showroom in IJmuiden. Graag voorzien we u van advies waar u verder mee kunt.

Pantera SG 40 P50 super soft

Het meest comfortabele topdekmatras dat we verkopen is de Pantera SG 40 P50 super soft. Bij een dikte van 5 cm is dit een heerlijk topdek. Staat bij ons niet zonder reden bekend als het slagroomlaagje. We adviseren u bij de dikte niet verder te gaan dan 8 cm in verband met de warmteopbouw.

Pantera HR SG 52

Pantera HR SG 52 kent een ongekend comfort en is leverbaar in drie verschillende hardheden. Van 100 soft voor een topdekmatras of zacht rugkussen, 130 soft voor een matras van ± 15 cm dik en 150 medium voor een dunner matras (± 4 à 5 cm dik) voor een hefdak of daktent.

Zo kunt u Pantera SG 52 100 extra soft gebruiken als zacht matras of als rugkussen. Geschikt als topdek met een minimale dikte van 5 cm en als zacht matras op een minimale dikte van 16 cm.

Pantera SG 52 130 soft is de meest verkochte hardheid in onze webshop en showroom. Het is een medium stevig matras met een medium slaapopdruk. Mocht u een matras tussen de 8 en 12 cm op maat willen kopen voor in uw camper, caravan of vouwwagen, dan is de Pantera SG 52 130 soft geschikt.

Pantera SG 52 150 medium is geschikt als dunner matras voor een hefdak of daktent en heeft een dikte van ± 4 à 5 cm.

Verschillende afmetingen of op maat

Bij ons kunt u terecht voor matrassen in standaard maten. Hierbij kunt u denken aan een matras met een afmeting van 160x200. Maar ook voor koudschuim matrassen die perfect op maat zijn gemaakt kunt u bij ons terecht. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is de gewenste lengte, breedte en dikte doorgeven.

Vervolgens vult u het gewenste aantal matrassen in en ziet u wat de uiteindelijke prijs wordt. Ten slotte snijden we het koudschuim matras in ons geavanceerde machinepark exact in de maat die u wenst.

Kom proefliggen in de showroom

We beschikken over een fysieke showroom in IJmuiden. U kunt op werkdagen langskomen om de matrassen uit te proberen. We raden aan om even proef te liggen op een aantal matrassen. In de showroom kunt u ook altijd terecht als u vragen heeft over het juiste koudschuim matras voor uw specifieke situatie. U vindt onze showroom aan de Middenhavenstraat 34 e/f in IJmuiden.

Koudschuim matras bestellen bij schuimrubberbetaalbaar

  • -> Koudschuim matrassen op maat te koop
  • -> De juiste prijs-kwaliteitverhouding
  • -> Online bestellen, of de mogelijkheid om af te halen in IJmuiden
  • -> Hoogwaardige producten: schuimrubber van hoge kwaliteit
  • -> Goed bereikbare klantenservice

Bestel een koudschuim matras in de webshop

Wilt u een koudschuim matras kopen? Bekijk de verschillende soorten koudschuim en bestel het koudschuim matras/ kussen dat u wenst. In een standaard maat, of door ons op maat gemaakt. We raden het aan om te komen proefliggen voordat u een bestelling plaatst. Goed comfort en goede nachtrust zijn immers van groot belang.

Heeft u deskundige hulp nodig bij het kiezen van het juiste matras? Neem gerust contact met ons op of kom langs in de showroom in IJmuiden. We zijn telefonisch bereikbaar via 0255 – 51 99 25.