Lijmspray

Lijmspray

Lijmspray is ideaal voor het verlijmen van verschillende schuimstukken, of om hout of kunststof met schuim te verlijmen. Ander soort lijm kan druipen of kieren achterlaten, terwijl u er bij lijmspray vanuit mag gaan dat u er niets van ziet en dat de materialen zeer vast aan elkaar verlijmd zijn. Precies wat u wenst wanneer u polyether wilt lijmen of schuimrubber van lijm wilt voorzien. Met een lijmspray knoeit u niet en kunt u erop vertrouwen dat het materiaal stevig vastzit. Bekijk hier ons assortiment lijmspray voor schuimrubber en polyetherschuim lijmen. U kunt ook voor andere stoffeerartikelen bij Schuimrubber Betaalbaar terecht.

Sorteren op
Aantal per pagina
€14,95 /stuk

Lijmverwijderaar bestellen?

Lijmverwijderaar gezocht voor het verwijderen van gemorst spuitlijm op bijvoorbeeld een nozzle of slang? In het assortiment van Joan’s Comfortschuim vindt u citrus cleaner van het merk Tensorgrip C101 waarmee u spuitlijm geheel veilig van verschillende oppervlaktes kunt verwijderen.

Hoe lijmspray gebruiken?

Men gebruikt lijmspray voor het vastlijmen van stoffen, schuim en andere droge oppervlakten met een stofachtige- of houttextuur. U gebruikt de spray door de bus even goed te schudden en vervolgens vanaf minimaal 20 cm afstand van het oppervlak de lijm te spuiten. Druk te aan elkaar te lijmen delen goed op elkaar en laat het object even met rust.

U kunt met al ons lijmsprays polyether lijmen en de sprays zijn evengoed geschikt als schuimrubber lijm. Eén bus Joan’s lijmspray bevat 500 ml en kan 2 à 3 vierkante meter lijm sprayen.

Hittebestendige lijmspray

Vereist uw project dat de lijm tegen extreme hitte kan? Dan is onze lijmspray tot 110 graden zeer geschikt. Ideaal voor bijvoorbeeld wandbekleding en een autohemel.

 

Er bestaat ook een lijmspray variant die juist geschikt is voor plekken waar het minder gauw warm wordt. Die kan een maximale temperatuur van 50 graden aan en vindt u in ons assortiment.

Assortiment lijmsprays

Ons assortiment lijmspray voor schuimrubber en polyether lijmen bestaat uit hittebestendige sprays, stapelkortingen en lijm verwijderaar. Bekijk hier direct al onze lijmproducten:


Het grootste deel van ons assortiment bestaat uit spuitbussen, maar vindt u dit niet prettig in verband met verneveling, dan kunt u kiezen voor de Saba Select Contactlijm. Deze lijm brengt u gewoon aan met een kwast en wordt geleverd in een blik van 1000 ml.

Spuitlijm verwijderen

Heeft u toch ergens lijmspray te veel gebruikt of wilt u lijmresten verwijderen van één of twee oppervlakten die u uit elkaar heeft gehaald? Met onze lijm verwijderaar, die tevens in een spray komt, kunt u gemakkelijk spraylijm van schuimrubber en diverse polyether lijmen verwijderen van polyether. Spuitlijm verwijderen ging nooit zo makkelijk!

Lijmspray bestellen

Wilt u lijmspray bestellen? Daarvoor en voor vele andere schuimrubber en polyetherproducten kunt u bij ons terecht. Wij zijn een one stop shop waar u vrijwel alles vindt wat u nodig hebt voor de auto, camper, caravan, pand of noem maar op. Zowel professionals als hobbyisten en particulieren slagen bij ons voor stoffen, stoffeerartikelen, schuimrubbers en soortgelijke producten.

Heeft u een vraag over onze lijmspray? Stel die dan gerust, we helpen u graag aan de juiste producten!