Lijmspray

Lijmspray kopen? Lijmspray is ideaal voor het verlijmen van verschillende schuimstukken of om schuimrubber op uw gewenste materiaal te lijmen. Een andere soort lijm kan bij schuimrubber druipen of kieren achterlaten, maar bij lijmspray mag u ervan uitgaan dat u er niets van ziet en dat de materialen zeer vast aan elkaar verlijmd zijn. Bekijk hier ons assortiment lijmspray om schuimrubber te lijmen. Ook voor andere stoffeerartikelen kunt u bij schuimrubberbetaalbaar.nl terecht.

Sorteren op
Aantal per pagina
€15,95 /stuk

Lijmverwijderaar bestellen?

Lijmverwijderaar gezocht voor het verwijderen van gemorst spuitlijm op bijvoorbeeld een nozzle of slang? In het assortiment van Joan’s Comfortschuim vindt u citrus cleaner van het merk Tensorgrip C101 waarmee u spuitlijm geheel veilig van verschillende oppervlaktes kunt verwijderen.

Waarvoor gebruikt u lijmspray?

Lijm bestaat in allerlei soorten, van vloeibaar tot gel tot spray, en is geschikt voor diverse toepassingen. Men gebruikt lijmspray voor het permanent verlijmen van schuimrubber op andere droge oppervlakken met bijvoorbeeld een stof- of houtachtige textuur. Met de lijmspray van schuimrubberbetaalbaar.nl knoeit u niet en kunt u erop vertrouwen dat het materiaal stevig vastzit.

Het is belangrijk dat lijmspray makkelijk verwerkbaar en veelzijdig is. Past u lijmspray toe in uw werkplaats om schuimrubber op textiel, metaal of hout te lijmen? Of misschien wilt u de lijmspray gebruiken voor de verlijming van hemel- of wandbekleding, kussens of isolatie voor uw auto, camper of boot? Dit zijn toepassingen van lijmspray die veel voorkomen. Wat het project ook is, onze lijmspray zorgt voor een duurzame hechting en komt ongetwijfeld goed van pas!

Hoe gebruikt u lijmspray?

Het aanbrengen van spraybare lijm kost slechts enkele seconden. Bij het gebruik van de spuitlijm kunt u de volgende stappen volgen:

  1. Schud de onder druk staande bus met spraylijm krachtig
  2. Vanaf een minimale afstand van 20 cm van het te bevestigen oppervlak houdt u de bus rechtop en spuit u de lijm, die als nevel uit de spuitbus komt en een consistente laag lijm achterlaat. Het wordt aangeraden om dit in een goed geventileerde ruimte te doen en een mondkapje te dragen
  3. Druk de aan elkaar te lijmen delen goed op elkaar zodat er een sterke verbinding ontstaat en laat het object vervolgens liggen, zodat het in alle rust kan drogen

Wat met name kenmerkend is voor lijm uit een spuitbus is de hoge viscositeit en snelle droogtijd. Voor een extra sterke hechting raden wij u aan om circa 10 tot 15 minuten te wachten om de lijm uit te laten harden voordat u beide gelijmde delen aan elkaar hecht. U kunt met al onze lijmsprays schuimrubber op hout, steen, textiel en zelfs metaal lijmen. Eén bus lijmspray bevat 500 ml en kan 2 à 3 vierkante meter lijm sprayen. Echter is dit wel afhankelijk van degene die de spuitbus gebruikt. Hoe harder u het spuitmechanisme namelijk indrukt, hoe meer schuimlijm eruit komt.

Hittebestendige lijmspray

Niet elk project is hetzelfde. Dit betekent ook dat er een mogelijkheid is dat u specifieke eisen stelt aan uw schuimlijm wanneer het gaat om de situatie waarin de lijmspray wordt toegepast. De standaard lijmspray is te gebruiken tot maximaal 50 graden. Vereist uw project dat de lijm tegen extreme hitte kan? Dan is onze lijmspray tot 110 graden zeer geschikt. Ideaal voor bijvoorbeeld wandbekleding in uw camper, boot of caravan en de hemel van een auto. Beide typen lijmspray zijn kleurloos, gebruiksvriendelijk en flexibel, wat zorgt voor een mooie afwerking waar u geen harde lijmnaden tegen zult komen.

Ons assortiment lijmsprays

Wij kunnen ons goed voorstellen dat een enkele spuitbus lijmspray niet voldoende is wanneer u gaat starten met een groot project. Voor uw gemak is het mogelijk om meerdere bussen in één keer te bestellen middels staffelkorting. Ons schuimlijm assortiment bestaat uit standaard sprays, hittebestendige sprays en lijmverwijderaar. Bekijk direct al onze lijmproducten:

Ons lijmspray assortiment bestaat uit spuitbussen. Indien u dit niet prettig vindt in verband met verneveling, kunt u kiezen voor de Saba Select Contactlijm. Deze lijm wordt geleverd in een blik van 1000 ml en brengt u eenvoudig aan met een kwast. Zo heeft u geen last van de nevel die vrijkomt bij de lijmsprays uit spuitbussen, maar kunt u wel met gemak het object lijmen.

Hoe verwijdert u spuitlijm?

Heeft u te veel lijmspray gebruikt of wilt u lijmresten verwijderen van één of twee oppervlakken die u uit elkaar heeft gehaald? Met de lijmverwijderaar – die tevens in een spray komt – kunt u gemakkelijk lijm verwijderen. De lijmverwijderaar is een ontvetter en cleaner in één. Daarnaast is het biologisch afbreekbaar. Wat de ondergrond ook is, u bent ervan verzekerd dat het verwijderen van lijm veilig gebeurt en het oppervlak niet wordt aangetast.

Hoe u de lijmverwijderaar gebruikt? Breng de verwijderaar aan door te spuiten op het oppervlak waar u de lijm wilt verwijderen. Vervolgens laat u de verwijderaar 30 seconden intrekken. Zijn de 30 seconden voorbij? Neem dan het ingespoten oppervlak af met een pluisvrije doek en u bent klaar. Spuitlijm verwijderen ging nooit zo makkelijk! Ook laat de lijmverwijderaar geen vervelende geur achter. Het product is namelijk geheel op citrusbasis.

Lijmspray bestellen bij schuimrubberbetaalbaar.nl

Wilt u de lijmspray van schuimrubberbetaalbaar.nl bestellen? Daarvoor en voor vele andere schuimrubber- en polyetherproducten kunt u bij ons terecht. Wij zijn een one stop shop waar u vrijwel alles vindt wat u nodig heeft voor uw auto, camper, caravan of pand. Zowel professionals als hobbyisten en particulieren slagen bij ons voor stoffen, stoffeerartikelen, schuimrubbers en soortgelijke producten.

Heeft u een vraag over onze lijmspray of over onze andere producten? Stel die dan gerust, we helpen u graag aan de juiste producten. U kunt een e-mail sturen naar info@schuimrubberbetaalbaar.nl. Wilt u liever telefonisch contact opnemen? Bel dan naar 0255 - 51 99 25.