Lijmspray

Lijmspray is ideaal voor het verlijmen van verschillende schuimstukken of om schuimrubber op uw gewenste materiaal te lijmen. Een andere soort lijm kan bij schuimrubber druipen of kieren achterlaten, maar bij lijmspray mag u er vanuit gaan dat u er niets van ziet en dat de materialen zeer vast aan elkaar verlijmd zijn. Bekijk hier ons assortiment lijmspray om schuimrubber te lijmen. Ook voor andere stoffeerartikelen kunt u bij schuimrubberbetaalbaar terecht.

Sorteren op
Aantal per pagina
€15,95 /stuk

Lijmverwijderaar bestellen?

Lijmverwijderaar gezocht voor het verwijderen van gemorst spuitlijm op bijvoorbeeld een nozzle of slang? In het assortiment van Joan’s Comfortschuim vindt u citrus cleaner van het merk Tensorgrip C101 waarmee u spuitlijm geheel veilig van verschillende oppervlaktes kunt verwijderen.

Lijmspray voor elk project

Lijm bestaat in allerlei soorten en is geschikt voor diverse toepassingen. Maar bent u al bekend met de uitstekende lijmspray van schuimrubberbetaalbaar? Met onze handige lijmspray knoeit u niet en kunt u erop vertrouwen dat het materiaal stevig vastzit. Wij vinden het belangrijk dat lijmspray makkelijk verwerkbaar en veelzijdig is. Past u lijmspray toe in uw werkplaats om schuimrubber op textiel, metaal of hout te lijmen? Of misschien wilt u de lijmspray gebruiken voor de verlijming van hemel- of wandbekleding voor uw auto, camper of boot. Dit is een toepassing van lijmspray die veel voorkomt. Wat het project ook is, onze lijmspray komt ongetwijfeld goed van pas!

Hoe gebruikt u lijmspray?

Men gebruikt lijmspray voor het lijmen van schuimrubber op andere droge oppervlakken met bijvoorbeeld een stof- of houtachtige textuur. U gebruikt de spray door de bus goed te schudden en vervolgens vanaf minimaal 20 cm afstand van het oppervlak de lijm te spuiten. De lijm komt als nevel uit de spuitbus en laat een consistente laag lijm achter op het oppervlak die u wilt lijmen. Druk de aan elkaar te lijmen delen goed op elkaar en laat het object even liggen, zodat het in alle rust kan drogen. Voor een extra sterke hechting raden wij u aan om circa 10 tot 15 minuten te wachten.

U kunt met al onze lijmsprays schuimrubber op hout, steen, textiel en zelfs metaal lijmen. Eén bus lijmspray bevat 500 ml en kan 2 à 3 vierkante meter lijm sprayen. Echter is dit wel afhankelijk van degene die de spuitbus gebruikt. Hoe harder u het spuitmechanisme indrukt, hoe meer schuimlijm eruit komt.

Hittebestendige lijmspray

Niet elk project is hetzelfde. Dit betekent ook dat er een mogelijkheid is dat u specifieke eisen stelt aan uw schuimlijm wanneer het gaat om de situatie waarin de lijmspray wordt toegepast. Onze standaard lijmspray is te gebruiken tot maximaal 50 graden. Vereist uw project dat de lijm tegen extreme hitte kan? Dan is onze lijmspray tot 110 graden zeer geschikt. Ideaal voor bijvoorbeeld wandbekleding in uw keuken en de hemel van een auto. Beide typen lijmspray zijn kleurloos en flexibel, wat zorgt voor een mooie afwerking waar u geen harde lijmnaden tegen zult komen.

Assortiment lijmsprays

Wij kunnen ons goed voorstellen dat een enkele spuitbus lijmspray niet voldoende is wanneer u gaat starten met een groot project. Voor uw gemak is het mogelijk om meerdere bussen in één keer te bestellen middels staffelkorting. Ons schuimlijm assortiment bestaat uit standaard sprays, hittebestendige sprays en lijmverwijderaar. Bekijk direct al onze lijmproducten:


Ons lijmspray assortiment bestaat uit spuitbussen. Indien u dit niet prettig vindt in verband met verneveling, kunt u kiezen voor de Saba Select Contactlijm. Deze lijm wordt geleverd in een blik van 1000 ml en brengt u eenvoudig aan met een kwast. Zo heeft u geen last van de nevel die vrijkomt bij de lijmsprays uit spuitbussen, maar kunt u wel met gemak het object lijmen.

Spuitlijm verwijderen

Heeft u te veel lijmspray gebruikt of wilt u lijmresten verwijderen van één of twee oppervlakken die u uit elkaar heeft gehaald? Met onze lijmverwijderaar – die tevens in een spray komt – kunt u gemakkelijk lijm verwijderen. De lijmverwijderaar is een ontvetter en cleaner in één. Daarnaast is het biologisch afbreekbaar. Wat de ondergrond ook is, wij kunnen u verzekeren dat het verwijderen van lijm veilig gebeurt en het oppervlak niet aantast.

Hoe u de lijmverwijderaar gebruikt? Breng de verwijderaar aan door te spuiten op het oppervlak waar u de lijm wilt verwijderen. Vervolgens laat u de verwijderaar 30 seconden intrekken. Zijn de 30 seconden voorbij? Neem het ingespoten oppervlak af met een pluisvrije doek en u bent klaar. Spuitlijm verwijderen ging nooit zo makkelijk! Ook laat de lijmverwijderaar geen vervelende geur achter. Het product is namelijk geheel op citrusbasis.

Lijmspray bestellen bij schuimrubberbetaalbaar

Wilt u de lijmspray van schuimrubberbetaalbaar bestellen? Daarvoor en voor vele andere schuimrubber- en polyetherproducten kunt u bij ons terecht. Wij zijn een one stop shop waar u vrijwel alles vindt wat u nodig heeft voor uw auto, camper, caravan of pand. Zowel professionals als hobbyisten en particulieren slagen bij ons voor stoffen, stoffeerartikelen, schuimrubbers en soortgelijke producten.

Heeft u een vraag over onze lijmspray of over onze andere producten? Stel die dan gerust, we helpen u graag aan de juiste producten. U kunt een e-mail sturen naar info@schuimrubberbetaalbaar.nl. Wilt u liever telefonisch contact opnemen? Bel dan naar 0255 - 51 99 25.