SG 35 medium

Op zoek naar polyether SG 35 Medium van goede kwaliteit? U bestelt dit schuimrubber eenvoudig online in de webshop van Joan’s Comfortschuim: schuimrubbberbetaalbaar.nl. Wij kunnen polyether op elke gewenste dikte, breedte en lengte voor u snijden.

Als u een Polyether SG 35 Medium schuimrubber op maat gesneden wilt hebben, kan dat door de gewenste afmetingen door te geven bij uw online bestelling in onze webshop. Woont u in IJmuiden of omgeving? Dan mag u altijd langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken testbank aanwezig om proef te komen zitten.

Sorteren op
Aantal per pagina

Polyether SG 35 Medium bestellen | Joan’s Comfortschuim

  • -> De juiste prijs kwaliteits verhouding
  • -> Op maat gemaakt polyether schuimrubber
  • -> Uitgebreid assortiment
  • -> Eigen productie afdeling, inclusief geavanceerd machinepark
  • -> Zeer grote sortering direct uit voorraad leverbaar
  • -> Klantvriendelijke service

SG 35 schuimrubber: kussenvulling voor minder intensief gebruik

Polyether SG 35 schuimrubber Medium is uitermate geschikt voor kussens en matrassen die niet dagelijks intensief gebruikt worden. Hierbij kunt u denken aan: zitkussens, lounge kussens, bankstelkussens, eetkamerkussens, dunne rugkussens, kampeerkussens en dunne matrassen voor in de caravan, camper met hefdek en vouwwagen.


Hoge veerkrachtigheid en duurzaamheid

Het schuimrubber SG35 staat bekend om zijn veerkrachtigheid, soepelheid en flexibiliteit. Wanneer u dit schuim indrukt, veert het snel weer terug naar zijn oorspronkelijke vorm. De kwaliteit van polyether wordt aangeduid met SG, wat staat voor soortelijk gewicht. Hoe hoger de SG-waarde, hoe hoger de veerkracht en de duurzaamheid van het schuim.


Polyether SG 25 is dus van mindere kwaliteit dan polyether SG 35. En een polyether SG 40 Soft is dan weer kwalitatief beter.


In verschillende diktes leverbaar

Zowel polyether SG35 schuimrubber met de afmeting 80x200 cm als de afmeting 160x200 vindt u op onze website. De schuimrubber platen die wij aanbieden zijn direct uit voorraad leverbaar.Word op dikte voor u gesneden.


Onze standaard polyether platen beginnen bij een dikte van 1 cm.


Daarnaast kunt u SG35 schuimrubber plaat natuurlijk ook exact oop maat laten maken.

Bestel bij ons een polyether SG 35 Medium

Welke maat dikte polyether SG 35 Medium schuimrubber plaat heeft u nodig? Of wilt u liever een schuimplaat op maat voor u gesneden? Het is allebei mogelijk bij Joan’s Comfortschuim. Plaats een bestelling in onze webshop of breng een bezoek aan onze showroom in IJmuiden.


Als u vragen en/of opmerkingen voor ons heeft, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via 0255 - 51 99 25 en per e-mail.