Stoffeer Gereedschap

Stoffeerders gereedschap - Zelf meubelstoffen aanbrengen

Stoffeerders gereedschap kunt u online bestellen bij Schuimrubber Betaalbaar. Ideaal wanneer het tijd is om een meubelstuk zoals een bank of stoel te stofferen met nieuwe meubelstoffen. Wij beschikken over een ruim aanbod aan stoffeer gereedschap en andere stoffeerartikelen, direct uit voorraad leverbaar. Voor het aanbrengen van meubelstoffen verkopen wij onder andere de volgende stoffeerbenodigdheden: hamers, een singelspanner, een nietenwipper en nieten.

Kortom: wij verkopen alle stoffeermaterialen om het aanbrengen van meubelstoffen tot een goed einde te brengen. Bekijk ons uitgebreide aanbod en plaats een bestelling in de webshop, of kom langs in de showroom. Neem contact op met onze klantenservice als u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen.

Sorteren op
Aantal per pagina

Stoffeerders gereedschap van C.S Osborne & Co

Goed stoffeer gereedschap voor het aanbrengen van kwalitatieve meubelstoffen is het halve werk. Bij Schuimrubber Betaalbaar kunt u diverse soorten stoffeerders gereedschap van het merk C.S Osborne & Co online bestellen. Dit is kwalitatief gereedschap dat onder andere zeer geschikt is voor het verwijderen van oude stoffen van uw meubels. Daarnaast zijn de stoffeermaterialen uit ons aanbod zeer geschikt voor het aanbrengen van nieuwe meubelstoffen.

Uitgebreid assortiment stoffeerbenodigdheden

Voor het aanbrengen van meubelstoffen heeft u natuurlijk ook het juiste stoffeermateriaal nodig. In de webshop treft u een uitgebreid aanbod aan stoffeerbenodigdheden voor het vervangen van meubelstoffen. Van hoogwaardige hamers tot een knopendrukmachine. In onze webshop koopt u de volgende gereedschappen:

Hamers

Stoffeerhamers zijn onmisbaar bij het nagelen van meubels. Dit zijn hamers die aan de ene zijde een smalle kop hebben, en aan de andere zijde een gespleten pen. Met deze gespleten pen kunt u gemakkelijk spijkers verwijderen uit de oude meubels. Doordat de hamers een smalle kop hebben en licht gebogen zijn, kunt u makkelijk lastige plekken bereiken. In ons assortiment vindt u verschillende soorten hamers.

Singelspanner

Een singelspanner zorgt ervoor dat u de singelband op spanning kunt brengen. Zonder dit gereedschap is het niet mogelijk om de juiste spanning te realiseren. Wanneer u deze niet gebruikt ontstaan er zeel snel kuilen in de zitting van het meubelstuk. De singels van het meubelstuk moeten zo strak gespannen staan dat u er met uw vingers op kunt trommelen. Wij verkopen singelspanners van kunststof en van hout.

Nietenwipper

Het verwijderen van nieten uit de meubelstof van een meubelstuk kan een lastige en tijdrovende klus zijn. Dankzij een nietenwipper - kunt u nieten snel verwijderen uit meubels. Doordat dit gereedschap over een kunststof handvat beschikt, heeft u genoeg grip voor het verwijderen van de nietjes uit meubelstoffen en andere materialen.

Niet verwijder tang

Naast met een nietenwipper, kunt u nietjes uit meubelstoffen ook verwijderen met een niet verwijder tang. Dit is een tang met een hefboomfunctie, een goed stuk gereedschap voor de echte vakman.

Crin trekker

Een crin trekker wordt ook wel een haartrekker of pikeernaald genoemd en wordt gebruikt voor verschillende stoffeerders werkzaamheden. Het is oorspronkelijk ontwikkeld om de grin vulling van zittingen te verdelen, maar wordt tegenwoordig voor meer doeleinden gebruikt. Wist u dat u deze tool ook kunt gebruiken om de hoekjes van meubelstoffen scherp in te vouwen?

Varkens krammen tang

Een varkens krammen tang wordt ook wel een bekleding kram tang genoemd en wordt veel gebruikt voor het dicht knijpen van varkens krammen in bijvoorbeeld autobekleding. Doordat de veer beschikt over een veermechanisme, blijft de tang beter op zijn plek en wordt het dichtknijpen van de klemmen eenvoudiger.

Varkens krammen

Varkens krammen worden ook wel auto stoffeer krammen genoemd en worden gebruikt voor de montage van meubelstoffen of bekleding, bijvoorbeeld op een auto stoelframe. U kunt deze aanbrengen met een varkens krammen tang.

Capiton naald

Een capiton naald wordt ook wel een tufting needle of doordruk naald genoemd. Dit stoffeerders gereedschap maakt het mogelijk om meubelstukken te capitonneren, zonder de meubelstof los te maken. In de meeste gevallen wordt dit gereedschap gebruikt voor het aanbrengen van losgeraakte knopen in meubelen, bijvoorbeeld van de rugleuning van een bank.

Capiton pinnen

Capiton pinnen worden ook wel doordruk pennetjes genoemd. Dit stoffeer gereedschap gebruikt u met een capiton naald en wordt meestal verwerkt met knopengaren.

Ritsopzetmachine

Zet u wel eens een ritschuiver op rits? Wij verkopen een handig hulpstuk dat deze klus een stuk eenvoudiger maakt. Deze kunt u vastmaken aan uw werkbank of een tafelblad. Het resultaat? U zet de rits schuiver in een handomdraai op de rits.

Nosagveer spanner

Een nosagveer zigzag bankveer spanner is een handige tool waarmee u nosagveren kunt oprekken en op spanning kunt brengen. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld een doorgezakte bank weer verstevigen. U gebruikt de spanner door in de veer te zetten en de veer naar u toe te trekken. Vervolgens zet u de veer vast in de clip. Let op: bij verkeerd gebruik van dit gereedschap kunnen verwondingen ontstaan, doordat de veer los kan schieten. Wees dus extra alert.

Quick nailer no 777

Wilt u siernagels op meubelstoffen aanbrengen met een gelijkmatige afstand van hart tot spijker? Hiervoor kunt u gebruik maken van de handige Quick nailer no 777. Deze tool wordt ook wel een siernagelhouder of een ziernagelhalter genoemd. Dankzij deze siernagelhouder kunt u 5 siernagels tegelijk aanbrengen op meubelstoffen. Door gebruik te maken van deze tool brengt u de nagels altijd met een gelijke afstand aan en voorkomt u blauwe vingers.

Knopendrukmachine

Heeft u al eens aan een knopendrukmachine gedacht? Met een knopendrukmachine kunt u verschillende knopen voorzien van de meubelstof naar wens, door deze er als het ware op te drukken. Het is ook mogelijk om er dun leer of kunstleer op te drukken met gebruik van de knopendrukmachine. Op deze manier kunt u zelf een knoop maken die perfect naar wens is. De knopendrukmachine is inclusief 2 matrijzen voor knooponderdelen én twee stansen waarmee u de meubelstoffen kunt uit stansen.

Kromme naalden

Wij leveren kromme naalden die beschikbaar zijn met een afmeting van 65 mm tot 250 mm. De maat van de kromme naalden is over de boog van de naald gemeten, daarnaast zijn de naalden per stuk leverbaar. De naalden met een kleinere afmeting zijn ideaal om de naalden van meubelstoffen met de hand geheel onzichtbaar dicht te naaien. Met gebruik van de grote naalden kunt u de klassieke stofferingen aan de rand van de meubelstof dicht naaien.

Professionele schaar

Met een professionele schaar kunt u allerlei modeleer werkzaamheden aan meubelstoffen uitvoeren. De scharen uit ons assortiment zijn zeer scherp en goed hanteerbaar, ideaal voor het grotere knipwerk in een meubelstof. Alle professionele scharen uit ons assortiment zijn geschikt voor meubelstof en leder.

Bestel het stoffeerders gereedschap naar wens

Bekijk ons aanbod aan stoffeerders gereedschap en stoffeerartikelen en plaats een bestelling in de webshop. Het is ook mogelijk om de stoffeerbenodigdheden in de showroom in IJmuiden te bekijken en aan te schaffen.

Wanneer u een vraag heeft, bijvoorbeeld over het juiste stoffeer gereedschap voor het aanbrengen van bepaalde meubelstoffen, kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. We zijn telefonisch bereikbaar via 0255 - 51 99 25 Van 10.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 17.00 uur van maandag tot vrijdag. Liever mailen? Stuur dan een e-mail naar info@schuimrubberbetaalbaar.nl.