SG 33 soft

Heeft u polyether SG 33 Soft schuimrubber nodig in een exacte afmeting en op maat voor u gesneden? Dat kan bij Joan’s Comfortschuim. In onze webshop bestelt u eenvoudig online polyether voor de juiste prijs kwaliteits verhouding. Wij snijden het schuimrubber voor u in elke gewenste dikte, breedte en lengte. Wilt u graag langskomen in onze ruime showroom in IJmuiden om ons aanbod aan schuimrubber te bekijken en advies te ontvangen? We ontvangen u daar graag.

Sorteren op
Aantal per pagina

Onze polyether SG30 schuimrubber is van goede kwaliteit en te gebruiken als lichtgewicht matras of vulling van (rug)kussen. Dus zoekt u kindermatrassen of matrassen voor recreatieve doeleinden? Koop dan polyether SG30 platen in onze webshop.


Polyether SG 33 Soft schuimrubber kopen | Joan’s Comfortschuim

  • -> De juiste prijs kwaliteits verhouding
  • -> Op maat gemaakt polyether schuimrubber
  • -> Groot assortiment
  • -> Eigen productie afdeling, inclusief geavanceerd machinepark
  • -> Zeer grote sortering: direct uit voorraad leverbaar
  • -> Klantvriendelijke service

Wilt u meer weten over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op, wij informeren u graag over de voordelen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0255 - 51 99 25.


Polyether SG 33 matras

Het schuimrubber SG 33 is door het lichte gewicht geschikt als kindermatras, logeermatras en voor de recreatie. Ook kunt u het gebruiken als kussenvulling voor recreatieve doeleinden. Hierbij kunt u denken aan: rugkussen voor stoelkussens, bootkussens, caravankussens, camperkussens en bank kussens is niet toepasbaar als zit kussen.


SG verwijst naar het soortelijk gewicht: ‘Hoe zwaar is het gebruikte schuim per kubieke meter?’. Hoe hoger het getal, hoe zwaarder en hoe beter het matras. Een polyether SG 33 matras is zwaarder , heeft meer inhoud en gaat langer mee dan een polyether SG 25 matras. Daarentegen zijn een SG35 medium matras en polyether SG 40 soft matras weer kwalitatief beter maar ook stuger


Polyether SG33 Soft

Polyether is het voordeligste soort schuimrubber en biedt iets minder veerkracht/comfort dan koudschuim. SG 33 is opgebouwd uit vele kleine cellen met een gelijke celstructuur.

Als u een polyether SG33 Soft matras wilt aanschaffen:Plaats een bestelling in onze webshop

Wilt u op maat gesneden polyether SG 33 kopen? Plaats dan een online bestelling in onze webshop en geef de gewenste afmetingen door. Wij maken het dan in orde voor u. Als u in de buurt woont van IJmuiden, kunt er ook voor kiezen om langs te komen in onze showroom. Neem contact met ons op als u meer informatie wenst over onze producten.


U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0255 - 51 99 25 of stuur ons een e-mail.