Koudschuim kussens

Koudschuim kussens van kwaliteit kopen

Op zoek naar koudschuim kussens, zoals zitkussens of rugkussens voor een stoel, bank of loungeset? Of als hoofdkussen voor in bed? Dit schuimrubber is naar onze mening een goede keuze. Koudschuim is namelijk een ideale vulling voor uw zitkussens, doordat het schuim over uitstekende eigenschappen beschikt. Zo is een koudschuim kussen gemaakt van hoge kwaliteit polyurethaanschuim en staat het schuimrubber dankzij de open celstructuur garant voor optimaal comfort. Bekijk ons aanbod aan schuimrubber platen en plaats een bestelling in de webshop van schuimrubberbetaalbaar.nl.

Sorteren op
Aantal per pagina

Koudschuim kussen voor optimaal comfort

Kiezen voor koudschuim kussens betekent kiezen voor de ideale vulling. Deze schuimrubber vulling biedt namelijk optimaal comfort, dankzij de onregelmatige en open celstructuur. Koudschuim wordt ook wel HR schuim genoemd en heeft een hoge veerkracht. Vanwege de hoge mate van comfort en de lange levensduur is koudschuim een populaire optie voor kussenvulling.

Een schuimrubber vulling kent de volgende voordelen:

  • Verkoelend
  • Hoog comfort
  • Lange levensduur
  • Hoge veerkracht
  • Goede ondersteuning
  • Corrigerend
  • Allergievrij schuimrubber

HR SG Pantera 52

Onder andere HR SG Pantera 52 is zeer geschikt voor gebruik als kussen, met een hardheid van 150-170. Dit is een van de meest gekozen opties voor onder andere bankstel kussens. Het kent een stevige zitkwaliteit en een ongekend zitcomfort. Pantera biedt 7 jaar garantie op de vormvastheid. Dat is zeer uniek en zal u bij andere schuimrubberfabrikanten niet zo gauw tegenkomen.


HR SG 65 zeer hard BRAND VERTRAGEND

Ten slotte is ook de HR SG 75 XF zeer hard ook zeer geschikt voor gebruik als koudschuim kussens. Zo is dit schuimrubber onder andere perfect voor gebruik in onder andere motorzadels, of als zitkussen voor mensen met een gewicht van meer dan 150kg.

Exact op maat

U kunt kiezen voor een schuim plaat in een standaard afmeting en deze zelf op maat snijden. Echter kunnen wij de traagschuim kussens ook speciaal voor u op maat maken in ons geavanceerd machinepark. Geef gerust de gewenste lengte, breedte, dikte en het aantal aan ons door. Vervolgens zorgen wij ervoor dat deze perfect op maat wordt gemaakt. Ten slotte kunt u ervoor kiezen om deze thuis te laten bezorgen of om het schuim af te halen in de showroom in IJmuiden.

Meer dan koudschuim kussens

Bij ons van Schuimrubber Betaalbaar kunt u schuimrubber op maat kopen, maar ook allerlei andere producten. Van kussen vulling tot autobekleding en stoffeerartikelen. In ons assortiment vindt u onder andere ook:

Plaats een bestelling in de webshop

Bekijk de mogelijkheden van ons schuimrubber en plaats een bestelling in de webshop. We kunnen de schuim platen perfect voor u op maat maat maken. Het is ook mogelijk om eens proef te zitten of liggen in de showroom in IJmuiden. Het is immers van groot belang dat de koudschuim kussens comfortabel en compleet naar wens zijn.

Onze showroom is van donderdag tot vrijdag tussen 09.00 ’s ochtends en 16.00 ’s middags geopend. Hier kunt u ook terecht wanneer u eventuele vragen hebt over het beste schuim voor uw toepassing. Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook. We zijn met uitzondering van de zaterdag telefonisch bereikbaar 0255 - 51 99 25. Neem gerust contact met ons op voor deskundig advies.