Outdoor kunstleer - skai

Outdoor kunstleer voor kussens

Wil je graag outdoor kunstleer online bestellen? Deze stof wordt gebruikt om outdoor kussens te maken. Bij outdoor kussens kun je denken aan tuinkussens en bootkussens. In de webshop van Schuimrubber Betaalbaar vind je een ruim assortiment aan outdoor kunstleer.

Bekijk het aanbod en ontdek de verscheidenheid aan kleuren die wij aanbieden. Wellicht vind je gelijk wat je zoekt, dan kun je direct een bestelling plaatsen. Bij kunstleer kun je minimaal 100 cm bestellen, daar boven per cm. Twijfel je nog over de kleur? Je mag altijd even een kleurstaal aanvragen.

Sorteren op
Aantal per pagina

Wat is outdoor kunstleer?

Outdoor kunstleer is een geschikt materiaal voor buiten. Het heeft namelijk een zeer hoge UV-bestendigheid. Het bijzondere van kunstleer is dat het bijna niet van echt leer te onderscheiden is, de samenstelling is natuurlijk wel iets anders. Kunstleer wordt gemaakt door een kunststof aan te brengen op een drager van textiel, deze drager wordt ook vaak van polyester gemaakt. Op deze kunststof laag wordt vervolgens een print of structuur aangebracht, daardoor krijgt de laag zijn leren look. Bij de productie van imitatieleer komt dus geen dier aan te pas. Een ander woord voor kunstleer is trouwens skai leer, naar het gelijknamige merk.

De voordelen van kunstleer (skai leer) zijn:

 • -> Makkelijk te onderhouden
 • -> Eenvoudig schoon te maken bij vlekken
 • -> In verhouding erg betaalbaar met echt leer
 • -> Minder gevoelig voor slijtage dan echt leer

Outdoor stof voor tuinkussens

Onze outdoorstof is speciaal gemaakt voor outdoor projecten. De outdoor stoffen zijn bijvoorbeeld perfect voor het bewerken van buitenkussens. Ook kun je outdoorstof gebruiken voor bootkussens. Of zijn je caravan kussens of camper kussens aan vervanging toe, maar is de vulling nog intact? Dan is het zeker aan te raden om een kijkje te nemen in het outdoor kunstleer aanbod van Schuimrubber Betaalbaar.


Outdoor stoffen hebben veel positieve kenmerken. Zo zijn ze waterafstotend en vuilafstotend. Ideaal als het een beetje regent of wanneer je de kussens vergeet binnen te leggen. Ook is een outdoor stof kleurvast, bij lange blootstelling aan de zon vervaagt de kleur niet. Tot slot is er het voordeel dat de stof lichaamsvocht absorbeert.


Outdoor kussens

In het ruime assortiment van Schuimrubber Betaalbaar vind je tevens verschillende soorten outdoor kussens. Deze kussens verschillen in vorm, maat, kleur en motief. Mocht je op zoek zijn naar nieuwe kussens als decoratie voor je tuinmeubels of op de boot, bekijk dan ons aanbod. Er is uit zowel een complete kussenset als een enkel kussen te kiezen.


Outdoor kunstleer bestellen bij Schuimrubber Betaalbaar

 • -> Kunstleer van hoge kwaliteit
 • -> Ruim aanbod aan outdoor kunstleer
 • -> Uv-bestendig, wasbaar en antibacterieel
 • -> Een diervriendelijke keuze
 • -> Online bestellen, of de mogelijkheid om af te halen in IJmuiden
 • -> Hoogwaardige producten
 • -> Goed bereikbare klantenservice

Plaats een bestelling in de webshop

Wil je de stof van je tuinkussens vervangen voor nieuwe? Dat kan met het outdoor kunstleer van Schuimrubber Betaalbaar. Het skai leer bestel je eenvoudig in de webshop. Kies je kleur en plaats een bestelling. Bij vragen mag je altijd even contact opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0255 – 51 99 25, of per e-mail: info@schuimrubberbetaalbaar.nl.


Vind je het een te grote stap om direct outdoor kunstleer te bestellen? Begrijpelijk, want je hebt de stof niet gevoeld of gezien. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een kleurstaal aan te vragen. Dit is voor bijna al onze kunstleer producten mogelijk.