Stoffeerartikelen

Stoffeerartikelen bestellen

Stoffeerartikelen bestellen? In de webshop van Joan’s Comfortschuim vindt u een verscheidenheid aan stoffeerartikelen. Wij willen namelijk iedereen de mogelijkheid bieden om alle benodigdheden terug te vinden onder één dak. Van stoffeermateriaal voor meubelstoffering tot aan lijmspray en siernagels en strips. Alle stoffeermaterialen zijn scherp geprijsd en ruim op voorraad.

Bekijk ons aanbod aan stoffeermaterialen en plaats een bestelling in de webshop. Indien gewenst kunt u ook langskomen in de showroom in IJmuiden. De showroom is van 5 dagen per week geopend, van maandag tot vrijdag.Van 13.00 tot 17.00 u kunt geheel vrijblijvend even binnenlopen.

Alles wat u nodig heeft voor meubelstoffering

Voor het stofferen van mooie meubels heeft u vanzelfsprekend goede stoffeerartikelen nodig. In onze webshop vindt u niet alleen vullingen van meubels en kussens, maar ook alle andere benodigdheden die u nodig heeft om meubels te stofferen. Zodoende kunt u zelf op professionele wijze aan de slag. Bijvoorbeeld met het stofferen van een bank. Hiervoor heeft u onder andere de gewenste stof, tunnel kussens, bies, een onderdoek en eventueel diamant knopen of siernagels en strips nodig.

Stoffeer gereedschap

Wij verkopen stoffeer gereedschap van het merk C.S. OSborne & Co. Dit is kwalitatief gereedschap waarmee u zelf uw meubels kunt stofferen. Hierbij kunt u onder andere denken aan een super schaar voor het knippen van meubelstof, stanley mes, capiton pinnen, een nietenwipper, een varkens krammen tang en een tang voor het verwijderen van nietjes. Daarnaast vindt u in ons assortiment een stoffeerhamer, onmisbaar bij het nagelen van meubels. En wat dacht u van een singelspanner? Deze is ideaal voor het op spanning brengen van uw singelband.

Prachtige meubelstoffen

Naast stoffeerartikelen, verkopen wij ook meubelstoffen. In de webshop vindt u de goedkoopste design meubelstoffen, sommige zelfs met 50% korting. Deze meubelstoffen kunt u al bestellen vanaf 100 cm per rol. Boven die 100 cm kunt u per centimeter nauwkeurig de gewenste lengte van de rol meubelstof kiezen. Met een stoffeerschaar kunt u de meubelstoffen gemakkelijk zelf op maat knippen.

Bij de meubelstoffen die wij verkopen kunt u denken aan een meubelstof die compleet handgeweven is en bestaat uit 100% katoen of aan een meubelstof met een klassiek Engels patroon met bloemen. Of wilt u graag een stukje buiten naar binnen halen? Dan is de meubelstof Planteros Dia Vaja misschien wat voor u. Dit is een meubelstof met een prachtig design met bladeren er op. Ook voor hen die een voorkeur hebben voor kunstleer biedt ons assortiment veel mogelijkheden.

Bekijk het aanbod aan stoffeerartikelen en bestel

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan stoffeerartikelen. Misschien bent u voor meubelstoffering wel op zoek naar stoffeermateriaal, of wilt u het juiste gereedschap of een meubelstof bestellen. Naast in de webshop, kunt u ook terecht in de showroom in IJmuiden. Daar voorzien we u ook van deskundig advies.

Liever contact opnemen voor advies, bijvoorbeeld over de juiste meubelstof voor uw situatie? Dat kan natuurlijk ook. Neem contact op door te bellen naar 0255 - 51 99 25 of stuur een e-mail naar info@schuimrubberbetaalbaar.nl. Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden.