SG 35 firm

Polyether SG 35 firm kopen?

Polyether SG 35 firm schuimrubber plaat kopen? Die vindt u in het assortiment van Joan’s Comfortschuim. Dit is een zeer populair schuimrubber dat geschikt is voor een verscheidenheid aan buitentoepassingen en recreatieve doeleinden. U kunt kiezen voor een polyether plaat in de standaard afmeting 120x200 cm of 160x200 cm, met een dikte van 1 tot 15 centimeter.

Het is echter ook mogelijk om deze exact op maat te laten maken in ons eigen machinepark. Bekijk het aanbod en plaats een bestelling of kom langs in onze showroom.

Sorteren op
Aantal per pagina

Waarom kiezen voor Joan’s Comfortschuim?

Uw voordelen op een rij:

  • De juiste prijs kwaliteits verhouding
  • Op maat gesneden in ons eigen machinepark
  • Eigen geavanceerd machinepark
  • Uitgebreid assortiment

Bekijk het aanbod en plaats een bestelling in de webshop. Het is ook mogelijk om langs te komen in de showroom, deze is van maandag tot vrijdag voor u geopend.Zondags en feestdagen gesloten. Daar voorzien we u graag van deskundig advies.

Stevig polyether SG 35

Polyether SG 35 firm is het polyether dat wij het meest verkopen, doordat dit schuimrubber uitstekend fungeert als zitkussen en van hoogstaande kwaliteit is. Dit stevige schuimrubber is geschikt voor een verscheidenheid aan buitentoepassingen.

Denk hierbij aan toepassingen zoals kussens voor op de boot, kussens voor op uw fijne tuinbank, camper of caravan. Wilt u polyether SG 35 firm bestellen met een dikte van 1, 2, 3, 4 of 5 cm? Dan raden we het u aan om polyether SG 40 firm te bestellen.

Exact op maat

Wij leveren polyether SG 35 stevig standaard met een afmeting van 120x200 cm of 160x200 cm. Wanneer u een plaat bij ons bestelt, is deze minimaal de aangegeven maat. Om er zeker van te zijn dat de plaat niet een paar centimeter te lang of te breed is, is schuimrubber op maat bestellen ook een optie. Geef gerust de gewenste afmetingen door, dan snijden wij de schuimrubber plaat exact op maat in ons geavanceerde machinepark.

Plaats een bestelling in de webshop

Bekijk het aanbod en kies de gewenste dikte en formaat naar wens van de SG 35 stevig plaat naar wens. U kunt ook langskomen in de showroom om de mogelijkheden te bespreken en ons assortiment aan polyether schuimrubber op maat te bekijken. Liever op maat laten maken? Dat kan natuurlijk ook. Geef de gewenste afmetingen aan ons door, dan snijden wij hem voor u op maat.