Hoge kwaliteit kunstleer online kopen

Ben je op zoek naar kunstleer? Kunstleer van de hoogste kwaliteit bestel je makkelijk online bij Schuimrubber Betaalbaar. In onze webshop vind je namelijk allerlei soorten kunstleer, van skai leer tot ruit motief kunstleer, outdoor kunstleer, kunstleer voor motor zadels en andere soorten kunstleer. Ideaal voor allerlei verschillende toepassingen waarbij je graag voor een mooie lederlook wilt gaan: hotels, restaurants, of wellicht het interieur van je auto.

Net als echt leer is kunstleer ook zeer duurzaam, soepel en elastisch. Daarnaast is het makkelijk afneembaar.

Het imitatieleer dat je bij ons kunt bestellen is in allerlei kleuren verkrijgbaar en wordt tegen scherpe prijzen aangeboden. Bekijk direct ons aanbod en plaats je bestelling!

Wat is skai leer?

Als je graag kunstleer wilt kopen dat je nauwelijks tot niet van echt leer kunt onderscheiden, dan is skai leer ideaal voor jou. Ooit was Skai een merknaam van een bedrijf dat dit kunstleer ontwikkelde. Inmiddels is de term zo bekend, dat het in zijn algemeenheid gebruikt wordt om kunstleer aan te duiden. Het is zelfs als zodanig in het woordenboek opgenomen!

Kunstleer is natuurlijk niet helemaal hetzelfde als ‘echt’ leer en heeft dus een wat andere samenstelling. Bij de productie wordt een kunststof aangebracht op een van textiel gemaakte drager, die meestal van polyester wordt gemaakt. Op deze kunststof laag wordt daarna een structuur of print aangebracht. Daarmee krijgt de laag zijn leren uitstraling.

Voordelen van kunstleer zijn:

  • -> Makkelijk te onderhouden
  • -> Eenvoudig schoon te maken bij vlekken
  • -> In verhouding erg betaalbaar met echt leer
  • -> Minder gevoelig voor slijtage dan echt leer

Met kunstleer kies je voor de diervriendelijke optie

Waar echt leer gemaakt wordt van de huid dieren (waaronder koeien, varkens en paarden), is dat met kunstleer natuurlijk niet zo. Hoewel leer weliswaar al millennia lang zijn toepassingen kent, zijn er ook veel mensen die minder begrip hebben voor het gebruik van dierlijke producten. Voor hen is kunstleer een uitstekend alternatief. Dit zeker ook gezien het feit dat het kunstleer van dusdanig goede kwaliteit is, dat veel mensen het niet van echt leer kunnen onderscheiden.

Waterdicht kunstleer kopen

Ons kunstleer is leer van hoge kwaliteit. Zo is het bijvoorbeeld bijzonder sterk, en bevatten veel van onze soorten kunstleer een slijtweerstand tot wel 100.00 toeren Martindale. Daarnaast is skai leer ook waterdicht, wat ervoor zorgt dat het leer goed bestand is tegen vloeistoffen. Zweet of water zullen de kwaliteit dus niet aantasten.

Kunstleer kopen bij Schuimrubber Betaalbaar

  • -> Kunstleer van hoge kwaliteit
  • -> Een diervriendelijke keuze
  • -> Online bestellen, of de mogelijkheid om af te halen in IJmuiden
  • -> Hoogwaardige producten
  • -> Groot assortiment en dus veel keuze
  • -> Goed bereikbare klantenservice

Kunstleer staal aanvragen

Vind je het een grote stap om direct kunstleer te bestellen voordat je het leer zelf hebt kunnen zien of voelen. Dan bieden wij je de mogelijkheid om een kunstleer staal aan te vragen. Dit is voor bijna al onze kunstleer producten mogelijk. Je kunt via de productpagina de staal aan je winkelwagentje toevoegen.

Koop nu je kunstleer bij Schuimrubber Betaalbaar

Kunstleer kopen die je online bij Schuimrubber Betaalbaar. Kijk lekker rond in ons ruime assortiment en vind het kunstleer dat je nodig hebt. Skai leer kun je via ons vanaf 1 meter bestellen. Meer weten over onze producten of het bestelproces? Neem dan contact op met onze goed bereikbare klantenservice. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0255 – 51 99 25, of per e-mail via Info@schuimrubberbetaalbaar.nl.