Kunstleer

Hoge kwaliteit kunstleer online kopen

Kunstleer van de hoogste kwaliteit bestelt u makkelijk online bij Schuimrubber Betaalbaar. In onze webshop vindt u allerlei soorten imitatieleer: van gewoon skai leer tot ruit motief kunstleer, outdoor kunstleer, kunstleer voor motor zadels en andere soorten kunstleder. Ideaal voor allerlei verschillende toepassingen waarbij u graag voor een mooie lederlook wilt gaan, denk bijvoorbeeld aan hotels, restaurants of wellicht het interieur van uw auto.

Net als echt leer is kunstleer ook zeer duurzaam, soepel en elastisch. Daarnaast is het makkelijk afneembaar. Het imitatieleer dat u bij ons kunt bestellen is in allerlei kleuren verkrijgbaar en wordt tegen scherpe prijzen aangeboden. Bekijk direct ons aanbod en plaats uw bestelling!

Wat is skai leer?

Als u graag kunstleer wilt kopen dat u nauwelijks tot niet van echt leer kunt onderscheiden, dan is skai leer ideaal. Ooit was Skai een merknaam van een bedrijf dat dit kunstleer ontwikkelde. Inmiddels is de term zo bekend, dat het in zijn algemeenheid gebruikt wordt om kunstleer aan te duiden. Het is zelfs als zodanig in het woordenboek opgenomen.

Kunstleer is natuurlijk niet helemaal hetzelfde als ‘echt’ leer en heeft dus een wat andere samenstelling. Bij de productie wordt een kunststof aangebracht op een van textiel gemaakte drager, die meestal van polyester wordt gemaakt. Op deze kunststof laag wordt daarna een structuur of print aangebracht. Daarmee krijgt de laag zijn leren uitstraling.

Voordelen van kunstleer zijn:

  • -> Makkelijk te onderhouden
  • -> Eenvoudig schoon te maken bij vlekken
  • -> In verhouding erg betaalbaar met echt leer
  • -> Minder gevoelig voor slijtage dan echt leer

Met imitatieleer kiest u voor diervriendelijk

Waar echt leer gemaakt wordt van de huid van dieren (waaronder koeien, varkens en paarden), is dat met kunstleer natuurlijk niet zo. Hoewel leer weliswaar al millennia lang zijn toepassingen kent, zijn er ook veel mensen die minder begrip hebben voor het gebruik van dierlijke producten. Voor hen is kunstleer een uitstekend alternatief. Dit zeker ook gezien het feit dat het kunstleer van dusdanig goede kwaliteit is, dat veel mensen het niet van echt leer kunnen onderscheiden.

Waterdicht en sterk kunstleer kopen

Ons imitatieleer is leer van hoge kwaliteit. Zo is ons kunstleer bijzonder sterk, en bevatten veel van onze soorten kunstleder een slijtweerstand tot wel 100.00 toeren Martindale. Daarnaast is skai leer 100% waterdicht, wat ervoor zorgt dat het leer uitstekend bestand is tegen vloeistoffen. Zweet of water zullen de kwaliteit dus niet aantasten.

Kunstleer voor buiten

Specifiek op zoek naar kunstleer dat geschikt is voor buiten toepassingen? Wij hebben outdoor kunstleer in ons assortiment, dit materiaal is bestendig tegen hoge UV stralen. Verder zijn de stoffen waterafstotend, vuilafstotend en kleurvast. Kunstleer voor buiten wordt met name gebruikt om outdoor kussens te maken: tuinkussens, lounge kussens en bootkussens.

Kunstleer onderhouden

Kunstleer is zeer makkelijk te onderhouden. Hoe maakt u kunstleer schoon? U kunt kunstleer het beste schoonmaken met een mild reinigingsmiddel. Een kleine druppel is vaak al voldoende voor de reiniging, hard wrijven is niet nodig.

Wat kost skai leer?

Skai leer is een betaalbaar alternatief voor echt leer. Voor echt leer moet u vaak een hoge prijs betalen. Wie dat er niet voor over heeft, of daar simpelweg het budget er niet voor heeft, kan een voordeliger route nemen in de vorm van kunstleer. Bovendien ligt de kwaliteit van skai leer bij Schuimrubber Betaalbaar bijzonder hoog. U kiest voor een stof dat heel erg lijkt op echt leer, maar u bent toch goedkoper uit.

Kunstleer bestellen bij Schuimrubber Betaalbaar

  • -> Kunstleer van hoge kwaliteit
  • -> Een diervriendelijke keuze
  • -> Online bestellen, of de mogelijkheid om af te halen in IJmuiden
  • -> Hoogwaardige producten
  • -> Groot assortiment en dus veel keuze
  • -> Goed bereikbare klantenservice

Knipstaal aanvragen

Vindt u het een grote stap om direct skai leer te bestellen voordat u de stof zelf heeft kunnen zien of voelen? Dan bieden wij u de mogelijkheid om een kunstleer knipstaal aan te vragen. Dit is voor bijna al onze kunstleder producten mogelijk. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar zwart kunstleer dat tegen een stootje moet kunnen? Bekijk dan Black Buster hufter proof, van zeer zware kwaliteit en is speciaal ontworpen voor jeugdhonken, buurthuizen, discotheken en meer hufter proof toepassingen. U kunt via de productpagina een staal aanvragen door het product toe te voegen aan uw winkelwagen.

Plaats gelijk een bestelling in onze webshop

Kunstleer kopen doet u online bij Schuimrubber Betaalbaar. Kijk lekker rond in ons ruime assortiment en vind het kunstleer dat u nodig heeft. Skai leer kunt u via ons vanaf 1 meter bestellen. Meer weten over onze producten of het bestelproces? Neem dan contact op met onze goed bereikbare klantenservice. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0255 – 51 99 25, of per e-mail via Info@schuimrubberbetaalbaar.nl.