Kunstleer motor zadels

Motorzadel bekleden met kunstleer

Wil je het motorzadel bekleden met kunstleer? In het assortiment van Schuimrubber Betaalbaar vind je verschillende soorten kunstleer die geschikt zijn voor het bekleden van het zadel. Deze kunstleder soorten zijn UV-bestendig en leverbaar in een variant met en zonder rek, maar ook met en zonder anti-slip. Bekijk de verschillende soorten uit ons assortiment en plaats een bestelling in de webshop, of bestel bij twijfel eerst een kleurstaal. Je kunt minimaal 100 cm bestellen, daar boven per cm.

Sorteren op
Aantal per pagina

Bekleden van het motorzadel

Ook wanneer je het leer van het zadel goed onderhouden hebt, bestaat de kans dat het leer beschadigt of slijt. In dat geval is vervanging van de bekleding nodig. Om nog jarenlang van de bekleding te kunnen genieten, is het van belang dat het materiaal van het zadel van goede kwaliteit is. Bovendien moet het materiaal tegen een stootje kunnen en bestand zijn tegen allerlei invloeden, zoals UV-straling. In het assortiment van Schuimrubber Betaalbaar vind je kunstleer voor het bekleden van je motorzadel dat waterdicht en UV-bestendig is.

Hoge elasticiteit

Het kunstleer uit ons assortiment is zeer elastisch, ideaal voor het bekleden van moeilijke vormen zoals een motorzadel. Dit kunstleer is dusdanig elastisch dat het naar alle zijden rekbaar is, voor een betere vorming van het zadel. Zodoende kun je een optimaal resultaat bereiken. Ideaal!

Verschillende kleuren

We verkopen kunstleer voor het vervangen van de bekleding van het motorzadel in verschillende kleuren. Zwart is de meestgekozen kleur voor bekleding van het zadel, deze is naast in de standaard variant ook in de anti-slip en sunseeker banen variant verkrijgbaar. Je kunt ook kiezen voor kunstleer met verscheidene patronen in de kleur rood, wit, blauw, grijs, beige, taupe, marine zwart, geel of sisal. Welke kleur het wordt, laten we helemaal aan jou over.

Stikpatroon

Wil je een patroon aftekenen op het kunstleer? Daarvoor kun je gebruikmaken van een van de sjabloon stikpatronen uit ons assortiment. Met gebruik hiervan kun je een keurig patroon stikken. Hierbij kun je onder andere denken aan het stikken van rechthoeken in het kunstleer, maar ook aan banen, Jeep wrangler, ruit, honingraat, stikwerk Bugatti en raat. Zodoende realiseer je heel makkelijk de zadelbekleding die je wenst.

Gratis kleurstaal aanvragen

Omdat de kleuren per beeldscherm kunnen verschillen, raden we aan om een gratis kleurstaal aan te vragen via de website. Het is echter ook mogelijk om een bezoek te brengen aan de showroom. Daar kun je op je gemak de verschillende kleuren bekijken en indien gewenst deskundig advies ontvangen van een van onze gepassioneerde medewerkers.

Kunstleer bestellen bij Schuimrubber Betaalbaar

  • -> Kwalitatief kunstleer, ook op maat te bestellen
  • -> Online bestellen, of de mogelijkheid om af te halen in IJmuiden
  • -> Hoogwaardige producten en veel keuze
  • -> Scherpste prijzen van Nederland
  • -> Goed bereikbare klantenservice

Bekijk het kunstleder uit ons assortiment en bestel

Wil je de bekleding van je motorzadel vervangen met gebruik van het kunstleer uit ons assortiment? Neem gerust een kijkje tussen de verschillende kleuren kunstleder die we aanbieden en kies de kleur naar wens. Geef vervolgens ook het aantal centimeters aan. Je kunt minimaal 100 cm bestellen, daarna per cm.

Als je eerst meer informatie of advies wenst, staan we je graag te woord. Je kunt ons telefonisch bereiken via 0255 – 51 99 25, per e-mail via Info@schuimrubberbetaalbaar.nl en door middel van het contactformulier.