SG 28 donker antraciet

Schuimrubber Polyether SG 28 zeer donker antraciet van kleur. Laagste prijs in Nederland. Wordt veel gebruikt in foto koffers, verpakkingen en dergelijk. Als u een plaat besteld kan de geleverde maat iets groter zijn. Wilt u exact 120x200 cm, dan kunt u deze hier bestellen.

Sorteren op
Aantal per pagina
€69,00 /stuk

Schuimrubber polyether sg 28 van schuimrubberbetaalbaar.nl

Dit plukschuim is donker antraciet, bijna zwart, van kleur en heeft een afmeting van 60x120x10 cm. Het is gemaakt van polyether SG 28 dat voldoet aan de FMVSS 302 norm. Plukschuim, of pluk foam, is een geperforeerd schuim dat bestaat uit staafjes van 1,5x1,5 cm die u zelf eraf kunt plukken. Vierkante lengte is 8 cm – als u de staafjes eruit plukt, blijft er nog 2 cm schuim over.

Bij Schuimrubber Betaalbaar kunt u polyether SG 28 platen op maat bestellen. Deze platen zijn zeer donker antraciet, bijna zwart, van kleur. Bij ons koopt u deze platen altijd voor de laagste prijs in Nederland. Dit soort polyether wordt veel gebruikt als vulling in foto koffers, verpakkingen en soortgelijke doeleinden. Indien u op zoek bent naar foam voor andere projecten of matrassen, hebben wij veel verschillende soorten schuimrubber waar u uit kunt kiezen. Bekijk de mogelijkheden!


SG 28 bestellen bij Schuimrubber Betaalbaar

  • Alles wordt op maat geproduceerd;
  • Eigen productie afdeling met geavanceerd machinepark;
  • Groot assortiment aan schuimrubber.

Bestel direct het schuimrubber op maat naar uw keuze via onze website. U kunt het schuimrubber precies op maat bestellen, tevens kunnen wij het voor u in elk model snijden. Het is ook mogelijk om het schuimrubber in een oppervlakte van 120x200 te bestellen, in verschillende diktes.


Wat betekent SG 28?

Schuimrubber heeft altijd een gewicht waar naar verwezen wordt in de polyether naam. In dit geval is het SG 28. Hoe lager het SG getal is, hoe meer lucht er in het schuimrubber zit. Dit gewicht gaat per kubieke meter, in grammen. Dit gewicht geeft ook aan hoe zwaar een polyether deel is .


Polyether SG 28 in verschillende diktes

U kunt bij Schuimrubber Betaalbaar polyether SG 28 in verschillende diktes bestellen. De afmeting hiervan is 120x200 en u kunt het direct kant en klaar bestellen. Uiteraard kunnen wij het ook voor u op maat snijden in de exacte afmeting en dikte die u wenst. Wij verkopen de volgende standaard diktes van polyether SG 28:


Bestel direct online

Bestel direct een plaat schuimrubber SG 28 op maat via onze website. Dit doet u door via de desbetreffende pagina een bestelling te plaatsen. Tevens kunt u uw schuimrubber op maat bestellen. Heeft u nog informatie of advies nodig? Neem dan contact met ons op via 0255 – 51 99 25.