Outdoor

Outdoor stoffen kopen

Ben je op zoek naar de beste en mooiste outdoor stoffen? Dan ben je bij Schuimrubber Betaalbaar op de goede plek beland. Wij bieden namelijk een ruim aanbod aan diverse outdoor stoffen, die we aanbieden tegen scherpe outlet prijzen.

Outdoor stoffen hebben een hoge UV bestendigheid, zijn antibacterieel en wasbaar. De stoffen zijn vanaf minimaal 100 cm te bestellen.

Outdoor stoffen bestellen – waar moet je op letten?

Als je online outdoor stoffen bestelt, is het belangrijk dat je op een aantal dingen let. In het bijzonder dien je naar de materiaaleigenschappen te kijken. Deze stoffen kunnen namelijk vuilafstotend en/of waterafstotend zijn, UV-bestendig en resistent tegen schimmels. Niet iedere stof zal al deze materiaaleigenschappen hebben. Hoe meer eigenschappen, hoe hoger de prijs doorgaans is. Het is daarom verstandig om eerst goed na te denken waar je de stof voor aanschaft, voordat je een keuze maakt.

Sorteren op
Aantal per pagina

Ruim aanbod aan vuil en water afstotende outdoor stoffen

Als je op zoek bent naar mooie outdoor stoffen voor een loungeset, tuinbank of andere buiten meubelen, of boot, dan heb je bij Schuimrubber Betaalbaar ruimschoots keuze. Dankzij de vele opties die we aanbieden hebben we voor iedereen wat wils. De kans is dus heel groot je in onze webshop een stof vindt die aansluit op dat waar je naar op zoek bent. De stoffen zijn verkrijgbaar in effen kleuren, met patronen en met meer decoratieve designs.

Toepassingen van outdoor stoffen

Meubels die veel buiten staan dienen bestand te zijn tegen weersinvloeden. Deze meubels krijgen natuurlijk zonlicht te verduren, of een hoosbui op zijn tijd. Daarom moet de stof op deze meubels van goede kwaliteit zijn en eigenschappen bevatten om die weersomstandigheden de baas te zijn. Outdoor stoffen zijn zeer geschikt voor buiten meubelen. Deze stoffen zijn gemaakt van speciale materialen, die goed tegen Uv-licht kunnen en waterafstotend zijn.

Maar ook boten kunnen banken of kussens bevatten die bestand tegen water dienen te zijn. Caravans hebben vaak een beschermhoes nodig voor de dissel. Een hoes van outdoor stoffen kan handig zijn om een motor buiten mee te bedekken. Er zijn talloze toepassingen voor outdoor stoffen te bedenken. Vanwege de afwerking van onze stoffen stoten deze vuil en water af, en hebben ze een antibacteriële werking. Hierdoor blijven de stoffen lang goed en worden ze niet door weersomstandigheden aangetast.

Let op: de stoffen stoten water af. Als er echter plassen water op de stoffen blijven liggen, komt dit water op den duur wel door het materiaal heen.

Outdoor stoffen bestellen bij Schuimrubber Betaalbaar

  • Ruim aanbod aan outdoor stoffen
  • Uv-bestendig, wasbaar en antibacterieel
  • Online bestellen, of de mogelijkheid om af te halen in IJmuiden
  • Hoogwaardige producten
  • Vanaf 100 cm te bestellen
  • Goed bereikbare klantenservice

Online outdoor stoffen bestellen

Wil je online outdoor stoffen bestellen? Bekijk dan ons aanbod, maak je keuze en plaats direct je bestelling bij Schuimrubber Betaalbaar! Kies bij de stof die je wilt bestellen om hoeveel meter het gaat en druk op ‘Toevoegen winkelwagen’. Vervolgens kun je via ‘Bestelling plaatsen’ je bestelling afronden. Het is ook mogelijk voor een stof eerst een staal aan te vragen, als je nog aan het oriënteren bent.

Goed om te weten: de breedte van onze outdoor stoffen is niet overal hetzelfde. Deze varieert doorgaans van 140 tot 160 cm breed. Let hier goed op bij het plaatsen van je bestelling.

Heb je hulp nodig bij het bepalen welke afmetingen je moet bestellen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien je graag van informatie of advies.