Schuimrubber op maat kopen bij de vakman!

Polyether en koudschuim op maat voor u gesneden, reken uit wat het kost vul de maat in en bepaal de kwaliteit met de kwaliteits keuze.
U kunt een keuze maken uit 16 verschillende kwaliteiten.

Lengte:
CM.
Breedte:
CM.
Dikte:
CM.

Maak hier een kwaliteit keuze:

Prijs per stuk

Totaalprijs

Aantal

Product wijzer kwaliteit

Schuimrubber op maat kopen

Wil je graag schuimrubber op maat kopen? Bij Schuimrubber Betaalbaar wordt polyether en koudschuim op maat voor je gesneden. Via de tool op deze pagina reken je uit wat het kost. Vul de maat in en bepaal de kwaliteit met de kwaliteitskeuze. Je kunt een keuze maken uit 16 verschillende kwaliteiten koudschuim en polyether.

Toepassingen van schuimrubber op maat

Polyether en koudschuim schuimrubber op maat kent diverse toepassingen. Zo wordt polyether veel gebruikt voor recreatieve doeleinde (zoals tuinbanken, bootkussens en matrassen, camper- en caravankussens). Dit zijn toepassingen waarbij het gebruik over het algemeen minder intensief is, of het schuim juist zwaar belast wordt. Koudschuim aan de andere kant wordt toegepast voor dagelijks of intensief gebruik (stoelen, banken, matrassen, topdek matrassen).

Schuimrubber op maat van topkwaliteit

Wij verkopen polyethers en koudschuim types direct van fabrikant Draka Interfoam leveren 100% Nederlands fabricaat en voldoen aan de Oeko-Tex Standard 100. Hierdoor weet je dus dat het schuimrubber dat je op maat koopt bij ons aan kwaliteitsvoorwaarden voldoet.

Polyether of koudschuim kiezen

De keuze voor de kwaliteit van het schuimrubber op maat hangt sterk van de toepassing waar je het voor wilt gebruiken. Wanneer het gebruik van het product waar je het schuimrubber voor nodig hebt niet intensief is, kun je beter voor polyether kiezen. Bij dagelijks gebruik is het echter verstandiger om koudschuim aan te schaffen.

Schuimrubber op maat met verschillende SG waarden

Wij bieden polyether schuimrubber op maat met diverse SG waarden aan. SG staat hier voor soortelijk gewicht. Deze waarde geeft de dichtheid van het materiaal aan. Hoe hoger de SG waarde, hoe hoger de dichtheid. Let wel op dat dit niet betekent dat het materiaal ook harder aanvoelt. Een hogere dichtheid zorgt voor meer veerkracht en langere gebruiks duur.

Polyether SG 25

Polyether SG 25 is geschikt voor doeleinden waarbij het niet intensief gebruikt of zwaar belast wordt. Denk daarbij aan , hoofdborden voor bedden of voor verpakkingen.

Polyether SG 33 soft

Polyether SG 33 soft is een lichte matras kwaliteit geschikt als kindermatras, matrassen voor recreatieve doeleinden, topdek matrassen, bed achterwanden en rugkussens.Word veel toegepast in de duurdere merken bankstellen als rugkussen.

Polyether SG 35 firm

Polyether SG 35 firm wordt veel gebruikt als zitkwaliteit voor stoelkussens, boten, caravans en tuinbanken. Deze kwaliteit is geschikt voor recreatieve toepassingen.

Polyether SG 35 medium

Polyether SG 35 medium wordt veel gebruikt als dunner matras voor een camper met hefdak of als matras in een vouwwagen, als zacht lounge kussen. Vanaf 12 cm dik.

Polyether SG 40 extra firm

Polyether SG 40 extra firm is zeer stevig en relatief hard. Te gebruiken als zitblokpoef, zitblok banken of zeer stevig zitkussen.Niet geschikt als matras.

Polyether SG 40 soft

Polyether SG 40 soft is een medium stevige matras kwaliteit. Bij een dikte van 15 cm ook als zacht lounge bank kussen te gebruiken.

Koudschuim HR

Je kunt ook kiezen uit kwaliteiten koudschuim HR, voor dagelijks gebruik. HR staat voor schuim met een hoog rendement. Koudschuim heeft een beter vormend vermogen dan polyether en is duurder, maar echter ook veel duurzamer. Het heeft een cel structuur die open is, waardoor het beter ventileert en beter vormt dan polyether. Als je voor slapen of zitten voor comfort kiest dan is koudschuim de beste keuze. Bij koudschuim zijn de kwaliteiten van minimaal SG 50 het beste. Onder de SG 50 is het vaak veel minder duurzaam. Zeker in samenwerking met vocht geeft een laag soortelijk gewicht zeer snel een kuilvorming.

Pantera® HR SG 52

Pantera® 7 jaar fabrieksgarantie op vormvastheid een koudschuim met een ongekend comfort top product van Draka Interfoam® de pantera koudschuim is leverbaar in 5 verschillende hardheden van zachte matras kwaliteit tot stevige zit kwaliteit.

Nasa foam / traagschuim SG 57

Traagschuim, visco elastische, memory foam, Nasa foam; dit product kent vele namen. Wij verkopen de geschuimde kwaliteit met een open celstructuur. Het wordt meestal verkocht als topdek op een te hard matras, of boven op de dinette kussens in een caravan die omgebouwd worden tot bed. De minimum aanbevolen dikte is 4 cm zonder matras hoes. Met hoes wordt 6 cm dik aanbevolen.Is niet geschikt om op te zitten.

Quick-dry foam

Quick-dry foam is open cel schuim en water doorlatend. Het is speciaal gemaakt voor gebruik buitenshuis, op terrassen, voor tuinbanken of lounge kussens, bootkussens of als vochtregulerende mat onder kussens of matrassen. Wij verkopen de SG 30, een stevige zit kwaliteit, en de medium voor dikkere zitkussens, of als rugkussen en buiten loungebedden.Door de anti bacterielen behandelijg niet geschikt als matras.

Schuimrubber op maat bestellen bij Schuimrubber Betaalbaar

  • Allerlei soorten schuimrubbers op maat te koop
  • Online bestellen, of de mogelijkheid om af te halen in IJmuiden
  • Hoogwaardige producten, schuimrubber van hoge kwaliteit
  • Scherpste prijzen van Nederland
  • Goed bereikbare klantenservice

Advies of meer informatie nodig?

Voor de juiste kwaliteit keuze raden wij je aan om langs te komen in de showroom, waar je kunt proef zitten of liggen op de door ons verkochte kwaliteiten. Het is vaak beter om een stukje te rijden dan onder de verkeerde kwaliteit keuze te lijden.

Voor vragen en advies kun je bellen met de Schuimrubber Betaalbaar infolijn: 0255 – 51 99 25.

Kleur kan verschillen per levering.