Meubelstof

Meubelstoffen online kopen

Bent u op zoek naar goedkope meubelstoffen voor het stofferen van meubels? Bij Schuimrubber Betaalbaar vindt u de goedkoopste meubel stoffen met kortingen tot wel 50%. Bij ons kunt u makkelijk en snel zeer diverse meubelstoffen kopen. Van zeer exclusieve tot design stoffen; u vindt het allemaal hier in onze webshop. U kunt al meubelstoffen afnemen vanaf 100 cm strekkend.

Boven de 100 cm kunt u op de cm nauwkeurig uw meubelstoffen online bestellen bij onze meubelstoffen groothandel. Bekijk het assortiment en plaats een bestelling. Wenst u meer informatie? U mag altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Sorteren op
Aantal per pagina

Meubelstoffen groothandel met exclusieve stoffen

In ons assortiment vindt u exclusieve meubel stoffen. Alleen bij ons kunt u deze specifieke meubelstoffen kopen en we blijven ons assortiment uitbreiden en afwisselen. Door u steeds weer wisselende stoffen aan te bieden, vindt u telkens wat nieuws in onze online meubelstoffen groothandel.

Daarnaast proberen we klassiekers en gewaardeerde meubelstoffen te behouden in onze webshop, zodat u ook altijd op ons vaste assortiment kunt blijven rekenen. Dat is wel zo fijn als u toch nog even van die ene exclusieve meubelstof een stukje extra wilt bijbestellen.

Een meubel laten stofferen

Wilt u meubelstoffen op maat laten maken, zodat u zelf of door iemand anders een meubel opnieuw kan (laten) stofferen? Vaak laten mensen een versleten stoel of bank met emotionele waarde opnieuw stofferen. Als het meubelstuk goed in uw interieur past of het een design meubel betreft, is het zeker de moeite waard om deze in een fris jasje te steken.

In ons assortiment design meubelstoffen kunt u zoeken naar de best passende meubelstof voor uw meubelwaar.

Toepassingen meubelstof

Een nieuwe stof aanbrengen op een meubel kan van een oud versleten bank een prachtig (zo goed als) nieuw meubelstuk maken. Dat is de kracht van mooie meubelstoffen. Een meubelstuk met een saaie, versleten stof met oubollige print, kunt u prachtig nieuw leven inblazen met een moderne, frisse stof eroverheen. De meubelstoffen die wij verkopen, worden veelal voor verschillende toepassingen gebruikt.

De meest voorkomende toepassing met onze exclusieve meubelstoffen is het (opnieuw) stofferen van meubels, zoals bankstellen, stoelen of meubels die op maat zijn gemaakt en nog van een mooie meubelstof voorzien moeten worden. Daarnaast kunnen onze goedkope meubelstoffen gebruikt worden om stoelen in de auto, bootinterieur of tuinmeubilair en andere outdoor meubels te bekleden.

Hoe past u onze meubelstoffen toe? We horen het graag, zodat we ons aanbod hier goed op af kunnen stemmen.

Meubelstoffen outlet in IJmuiden

Naast onze webshop kunt u ook bij ons shoppen in onze meubelstoffen outlet in IJmuiden. Onze showroom is hier gevestigd (Middenhavenstraat 34 e/f IJmuiden) en naast meubelstoffen vindt u hier nog veel meer stofwaren. Wist u dat er in onze webshop ook een speciale meubelstoffen outlet bevindt? Op deze pagina ziet u de meubelstoffen en kunstleer stoffen die in de opruiming zijn. Nog prima te gebruiken stoffen, aangeboden tegen bodemprijzen. Let wel: op is op.

Als u zelf aan de slag gaat met uw meubel stofferen, dan kunt u ook bij ons diverse artikelen bestellen voor stofferen. Wij verkopen onder andere diverse gereedschappen, siernagels en strips, knopen, ritsen en schuivers, lijmspray en onderdoeken/voering.

Creatief met design meubelstoffen

De meeste van onze meubelstoffen zijn leuk te combineren met andere stoffen. Ziet u een leuke print meubelstof? Dan kunt u deze perfect combineren met een mooie effen kleur meubelstof die in de print verwerkt zit. In onze meubelstoffen groothandel vindt u zeer diverse stoffen, waar u leuk mee kunt spelen en combineren voor een uniek resultaat.

Voor inspiratie en ideeën mag u altijd bij ons langskomen in onze showroom! Ook kunt u hier advies inwinnen bij een van onze specialisten.

Besteleenheden van de stoffen

Bij Schuimrubber Betaalbaar hebben we een breed aanbod aan diverse meubelstoffen. Omdat we stoffen op rol hebben, kunt u een stof per strekkende meter bestellen. De breedte van de stoffen verschilt per stuk. Doorgaans is dit 140 cm, maar dit wordt per product aangegeven.

Meubelstof bestellen bij Schuimrubber Betaalbaar

  • -> Allerlei soorten stoffen voor meubels te koop aangeboden
  • -> Uv-bestendig, wasbaar en antibacterieel
  • -> Online bestellen, of de mogelijkheid om af te halen in IJmuiden
  • -> Hoogwaardige producten: stoffen van hoge kwaliteit
  • -> Scherpste prijzen van Nederland
  • -> Goed bereikbare klantenservice

Advies over het juiste type meubelstof

Bent u op zoek naar een mooie meubelstof, maar twijfelt u welke u aan moet schaffen? Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u daarbij goed adviseren. Neem voor al uw vragen dus gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen of een e-mail te sturen. We horen graag van u.

Goedkope meubelstoffen online kopen in onze webshop

Heeft u een mooie meubelstof gezien die naar uw wens is? Bestel dan makkelijk de gewenste meubelstoffen en eventuele andere benodigde producten in onze webshop. Neem ook zeker even een kijkje in onze online meubelstoffen outlet. Nadat u de gewenste lengte per stof heeft opgegeven en het product in uw winkelmand heeft geplaatst, kunt u doorgaan met afrekenen.

Heeft u een vraag of wilt u graag advies van één van onze specialisten? U kunt ons dan bellen op: 0255 - 51 99 25. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.