Meubelstof

Bent u op zoek naar goedkope meubelstoffen voor het stofferen van meubels? Bij Joan’s Comfortschuim vindt u de goedkoopste design meubelstoffen met kortingen tot wel 50%. Bij ons kunt u makkelijk en snel zeer diverse meubelstoffen kopen. Van zeer exclusieve tot design meubelstoffen; u vindt het allemaal hier in onze webshop! U kunt al meubelstoffen afnemen vanaf 100 cm strekkend .

Boven de 100 cm kunt u op de cm nauwkeurig uw meubelstoffen bestellen bij onze meubelstoffen groothandel.

Sorteren op
Aantal per pagina
Product bestellen Staal aanvragen
Door drukte zullen staalaanvragen verstuurd worden na 5 werkdagen

Breed assortiment exclusieve meubelstoffen

In ons assortiment vindt u exclusieve meubelstoffen. Alleen wij verkopen deze specifieke meubelstoffen en we blijven ons assortiment uitbreiden en afwisselen. Door u telkens wisselende stoffen aan te bieden, vindt u telkens wat nieuws in ons assortiment design meubelstoffen.

Daarnaast proberen we klassiekers en gewaardeerde meubelstoffen te behouden in onze webshop, zodat u ook altijd op ons vaste assortiment kunt blijven rekenen. Dat is wel zo fijn als u toch nog even van die ene exclusieve meubelstof een stukje extra wilt bijbestellen.

Een meubel laten stofferen

Wilt u meubelstoffen op maat laten maken, zodat u zelf of door iemand anders een meubel opnieuw kan (laten) stofferen? Vaak laten mensen een versleten stoel of bank met emotionele waarde opnieuw stofferen. Als het meubelstuk goed in uw interieur past of het een design meubel betreft is het zeker de moeite waard om deze in een fris jasje te steken.

In ons online assortiment design meubelstoffen kunt u zoeken naar de best passende meubelstof voor uw designmeubelwaar.

Toepassingen meubelstof

Een nieuwe stof aanbrengen op een meubel kan van een oud versleten meubel een prachtig (zo goed als) gloednieuw meubelstuk maken. Dat is de kracht van mooie meubelstoffen. Een meubelstuk met saaie, versleten stof met oubollige print, kunt u prachtig nieuw leven inblazen met een moderne, frisse stof eroverheen. De meubelstoffen die wij verkopen, worden veelal voor verschillende toepassingen gebruikt.

De meest voorkomende toepassing met onze exclusieve meubelstoffen is het (opnieuw) stofferen van meubels, zoals bankstellen, stoelen of meubels die op maat zijn gemaakt en nog van een mooie meubelstof voorzien moeten worden. Daarnaast kunnen onze meubelstoffen echter ook gebruikt worden om stoelen in de auto, bootinterieur of tuinmeubilair en andere outdoor meubels te bekleden.

Hoe past u onze meubelstoffen toe? We horen het graag, zodat we ons aanbod hier goed op af kunnen stemmen.

Meubelstoffen outlet IJmuiden

Naast onze webshop kunt u ook bij ons shoppen in onze meubelstoffen outlet in IJmuiden. Onze winkel is hier gevestigd (Middenhavenstraat 34 e/f IJmuiden) en naast meubelstoffen vindt u hier nog veel meer stofwaren. Zo kunt u ook bij ons terecht voor:

Als u zelf aan de slag gaat met uw meubel stofferen, dan kunt u dus ook bij ons diverse artikelen bestellen voor stofferen. Wij verkopen onder andere diverse gereedschappen, siernagels en strips, knopen, ritsen en schuivers, lijmspray en onderdoeken/voering.

Creatief met design meubelstoffen

De meeste van onze meubelstoffen zijn leuk te combineren met andere stoffen. Ziet u een leuke print meubelstof? Dan kunt u deze perfect combineren met een mooie effenkleur meubelstof die in de print verwerkt zit. In onze meubelstoffen outlet vindt u zeer diverse stoffen waar u leuk mee kunt spelen en combineren voor een uniek resultaat.

Voor inspiratie en ideeën mag u altijd bij ons langskomen in onze winkel!

Meubelstoffen bestellen

Heeft u een mooie meubelstof gezien die naar uw wens is? Bestel dan makkelijk online de gewenste meubelstoffen en eventuele andere benodigde producten in onze webshop. Nadat u de gewenste lengte per stof hebt opgegeven en het product in uw winkelmandje hebt geplaatst, kunt u doorgaan met afrekenen.

Heeft u een vraag of wilt u graag advies van één van onze specialisten? U kunt ons dan bellen op: 0255 – 51 99 25. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 8.00 – 17.00 uur.

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is onze showroom helaas gesloten.