Naaldvilt

Naaldvilt van goede kwaliteit

Bent u op zoek naar degelijk naaldvilt? Met onze materialen kunt u recreatievoertuigen bekleden als campers, caravans en boten. Naaldvilt is een vorm van vloerbekleding en wandbekleding, ook is het geschikt voor de kofferbak. In het uitgebreide assortiment van Schuimrubber Betaalbaar vindt u naaldvilt in diverse kleuren, gemêleerd of normaal, en met extra stretch of normale stretch. Daarnaast kunt u in onze webshop lijmproducten bestellen om de stoffen mee aan te brengen.

Bekijk het assortiment en plaats een bestelling in de webshop. U mag zelf het aantal meters bepalen. Ons naaldvilt is standaard 200 cm breed en 3,5 mm dik. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Sorteren op
Aantal per pagina

IJzersterke eigenschappen

Naaldvilt is ideaal voor het bekleden van wanden en vloeren in recreatievoertuigen en kan ook gebruikt worden als kofferbak bekleding. Het materiaal vilt is slijtvast, krachtig en duurzaam. Zo raffelt het bijvoorbeeld niet tijdens de afwerking. De stoffen hebben een licht isolerende functie en dempen bovendien ook nog eens geluid. De materialen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder in gemêleerde varianten. Dankzij de textiele uitstraling en het kenmerkende gemêleerde kleureffect is naaldvilt als vloerbekleding goed te combineren met ieders auto-interieur. Het materiaal is goed schoon te houden.

Verder heeft een naaldvilt een prettige werkbreedte van 200 cm, is het 3,5 mm dik en weegt het 350 gram per vierkante meter.

Een greep uit ons assortiment naaldvilt:


Naaldvilt extra stretch

Wanneer u de bekleding in bepaalde contouren gevormd wilt hebben, kunt u beter voor naaldvilt met extra stretch gaan. Naaldvilt met extra stretch heeft andere afmetingen dan een stof met normale stretch: 200 cm breed, 3 mm dik en 300 gram gewicht. Bent u op zoek naar bekleding voor wanden en plafonds waar veel in gevormd en gemodeleerd moet worden? Dan is naaldvilt met extra stretch precies wat u zoekt voor de wandbekleding en/of vloerbekleding van uw voertuig.

Naaldvilt wandbekleding voor in de camper

Naaldvilt wordt met name gebruikt als wandbekleding voor in de camper. Wanneer uw camper dichtgetimmerd en geïsoleerd is, moeten de wanden nog bekleed worden. U kunt de binnenkant van uw camper op verschillende manieren bekleden: compleet dicht timmeren met houten latten of multiplex platen en schrootjes, of kiezen voor vilt. Het bekleden van de wanden en de vloer in uw camper kan prima met naaldvilt. Naaldvilt als wandbekleding geeft tevens een gezellige en knusse uitstraling. 

Aanbrengen met lijm

Het aanbrengen van naaldvilt in uw camper, caravan, boot of ander recreatievoertuig gaat heel eenvoudig. De enige materialen die u hiervoor nodig heeft, zijn een super schaar voor stof en lijmspray. Deze producten zijn ook te vinden in ons online assortiment.

Onze 110 graden lijmspray is bestand tegen hoge temperaturen (tot 110 graden). Met deze lijm kunt u 2 tot 3 vierkante meter stof aanbrengen. Het is een contactlijm, dus het aanbrengen moet op twee zijden gebeuren. Mocht u liever met de kwast naaldvilt aanbrengen, kan dat met onze Saba lijm.

Uw gewenste naaldvilt kopen voor een scherpe prijs

De prijzen staan aangegeven per product. De vanaf prijs geldt voor 1 strekkende meter, dus in totaal betaalt u voor 2 vierkante meter. Wanneer u naaldvilt gaat kopen, kunt u het aantal meter doorgeven of kiezen voor een rol van 10 strekkende meter. Een aaneengesloten stuk naaldvilt kan tot maximaal 15 meter, dit in verband met het verzenden. Het pakket wordt gedoubleerd verzonden.

Materialen bestellen bij Schuimrubber Betaalbaar

  • -> Allerlei soorten en kleuren naaldvilt
  • -> Online bestellen, of de mogelijkheid om af te halen in IJmuiden
  • -> Hoogwaardige producten: artikelen van hoge kwaliteit
  • -> Scherpste prijzen van Nederland
  • -> Goed bereikbare klantenservice

Plaats vandaag nog een bestelling

Wilt u naaldvilt kopen voor uw camper, caravan of boot? Bekijk ons assortiment en maak een keuze. Vul het gewenste aantal meters in en voeg het product toe aan uw winkelwagen. Voor meer informatie over de bestelwijze of over een van onze producten mag u contact opnemen met de klantenservice. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0255 - 51 99 25. U mag ook een bezoek brengen aan onze showroom, dan kunt u de materialen komen bekijken.