SG 40 soft

Wilt u polyether SG40 bestellen van matras kwaliteit? Bij Joan’s Comfortschuim kunt u dit zachte schuimrubber bestellen in verschillende diktes, lengtes en breedtes. Het resultaat? Een stevig matras dat geschikt is voor intensief gebruik. Voor welke maat en dikte u ook kiest: u bent gegarandeerd van duurzaam en kwalitatief polyether dat nog jarenlang mee gaat.


Bovendien bent u gegarandeerd van de scherpste en laagste prijzen. Kies de dikte naar wens en plaats een bestelling, of kies voor schuimrubber op maat.

Sorteren op
Aantal per pagina

Polyether SG40

Polyether SG40 soft is een schuimrubber dat bruikbaar is voor een verscheidenheid aan toepassingen. Denk hierbij aan matrassen voor zowel kinderen als matrassen voor volwassenen en kussens voor op bijvoorbeeld een loungeset als dik kussen van meer dan 15cm dik. Maar ook voor andere toepassingen waarbij het schuimrubber recreatief wordt gebruikt is polyether SG40 meer dan geschikt.


Polyether is geschikt voor onder andere een matras, doordat het een flexibel en veerkrachtig materiaal is. Wanneer u het schuim indrukt, veert het schuim automatisch weer terug naar de oorspronkelijke vorm.


Verschillende diktes

Bij ons kunt u terecht voor polyether SG40 matras kwaliteit van 160x200 cm in verschillende diktes. Zo kunt u kiezen uit polyether in de volgende diktes:


Polyether op maat

Standaard heeft het polyether een afmeting van 160x200 cm. De platen zijn minimaal deze afmeting, maar ze kunnen een paar centimeter breder of langer zijn. Wenst u een andere maat? Dat is geen probleem. Door het schuimrubber op maat te bestellen, betaalt u alleen voor wat u nodig heeft. Niet meer en niet minder. Met behulp van machines uit ons eigen machinepark wordt het polyether voor bijvoorbeeld matrassen in de gewenste maat gesneden.


Plaats een bestelling

Op zoek naar polyether voor matrassen voor kussens? Kies de dikte naar wens en plaats een bestelling in de webshop! Wanneer u liever een andere afmeting wenst dan 160x200 cm wenst voor het matras of voor kussens, kunt u er voor kiezen om schuimrubber op maat te bestellen. Dan snijden wij het SG40 polyether matras kwaliteit exact in de maat die u wenst. U kunt echter ook kiezen voor andere soorten schuimrubber.


Meer weten? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Bel naar 0255 - 51 99 25.