Kunstleer / Skai

Prachtig skai leer voor zowel binnen als buiten vindt u in het assortiment van Joan’s comfortschuim. U kunt dit imitatieleer gebruiken voor allerlei doeleinden. Voor in hotels, restaurants en voor het interieur van uw auto. Het heeft dezelfde eigenschappen als echt leer en is duurzaam, soepel, elastisch en makkelijk afneembaar.

Bij Joan’s Comfortschuim vindt u dit imitatieleer in allerlei kleuren voor de scherpste en laagste prijs. Minimaal kunt u 100 cm bestellen daar boven per cm.

Bekijk het aanbod en plaats een bestelling in de webshop of kom langs in de showroom! We helpen u graag verder.

Sorteren op
Aantal per pagina
Product bestellen Staal aanvragen
Door drukte zullen staalaanvragen verstuurd worden na 5 werkdagen

Skai leer kopen met dezelfde eigenschappen als echt leer

Wilt u skai leer kopen bij Joan’s Comfortschuim? Dan kiest u van imitatieleer dat niet van echt te onderscheiden is. Het leer is soepel, elastisch, duurzaam, niet ademend en makkelijk afneembaar. Doordat de stof rekbaar is, is hij ook zeer geschikt voor gebruik als meubelstof voor op meubilair.

Bij ons bent u gegarandeerd van kwalitatief imitatieleer voor de beste prijs.

  • Laagste prijs garantie
  • Op onze website kunt u een strook van minimaal 100cm bestellen. Boven de 100cm kunt u per centimeter bestellen.
  • Eigen productie afdeling met een groot geavanceerd machinepark
  • Uitgebreid assortiment en verschillende kleuren
  • U kunt een gratis knipstaal aanvragen


Van skai leer voor op stoelen tot aan auto interieur

Skai leer is bruikbaar voor vele doeleinden. Zo kunt u het leder gebruiken voor de bekleding van een barkruk of een bank. Maar ook wanneer het interieur van uw auto aan vervanging toe is, is dit imitatieleder een goede optie. Wist u dat u dit materiaal ook kunt gebruiken voor het produceren van een mooi paar schoenen of een prachtige tas? Het is helemaal aan u!


In iedere kleur naar wens

Wij verkopen imitatieleer in allerlei kleuren. Zoekt u skai leer in het zwart? Geen enkel probleem, wij verkopen het. Maar ook wanneer ocean blue, antraciet of reflecterend fuchsia uw voorkeur heeft bent u bij ons op de juiste plek aanbeland. Wij beschikken voor iedere toepassing over de juiste kleur.

De koffie staat klaar!


Koop skai leer bij Joan’s Comfortschuim

Skai leer bestellen doet u bij groothandel Joan’s Comfortschuim. Bekijk ons aanbod en plaats een bestelling. Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder tijdens de zoektocht naar kwalitatief kunstleer.

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is onze showroom helaas gesloten.