Kunstleer / Skai

Skai leer kopen

Ben je op zoek naar skai leer? Dan ben je bij Schuimrubber Betaalbaar aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim assortiment aan prachtig skai leer, voor zowel binnen als buiten. Je kunt dit kunstleer gebruiken voor allerlei doeleinden: voor in hotels, restaurants en voor het interieur van je auto. Het heeft dezelfde eigenschappen als echt leer en is duurzaam, soepel, elastisch en makkelijk afneembaar.

Bij Schuimrubber Betaalbaar vind je dit imitatieleer in allerlei kleuren voor de scherpste en laagste prijs. Skai leer is bij ons vanaf 100 cm te bestellen.

Bekijk het aanbod en plaats een bestelling in de webshop of kom langs in de showroom! We helpen je graag verder.

Sorteren op
Aantal per pagina

Wat is skai leer?

Skai leer is imitatie leer dat praktisch nauwelijks van echt leer te onderscheiden is. Het wordt skai leer genoemd omdat Skai oorspronkelijk de merknaam van een onderneming was die kunstleren stoffen ontwikkelden. Met de tijd is het woord synoniem voor kunstleer geworden en daarom als zodanig in het woordenboek opgenomen.

Omdat skai leer kunstleer is, heeft het een andere samenstelling dan ‘echt’ leer. Het wordt gemaakt door een kunststof aan te brengen op een drager die van textiel gemaakt is. Deze drager wordt vaak van polyester gemaakt. Op de kunststof laag wordt vervolgens een print of structuur aangebracht die voor een lederen look zorgt.

 • Makkelijk te onderhouden
 • Eenvoudig schoon te maken bij vlekken
 • In verhouding erg betaalbaar met echt leer
 • Minder gevoelig voor slijtage dan echt leer

Skai leer: een diervriendelijke keuze

Echt leer is een materiaal dat van de huid van dieren als koeien, paarden of varkens gemaakt wordt. Ook zijn er meer luxe leersoorten, zoals krokodillenleer of slangenleer. Leer wordt al millennia lang voor allerlei toepassingen gebruikt. Sommige mensen hebben echter problemen met het aanschaffen van dierproducten. Skai leer is in dat geval een diervriendelijk alternatief. Omdat het kunstleer zoveel op echt leer lijkt en ook van goede kwaliteit is, is het verschil vaak nauwelijks te zien.

Betaalbaar alternatief voor echt leer

Aan echt leer hangt vaak een hoog prijskaartje. Wie daar geen budget voor heeft, of daar geen budget voor wil vrijmaken, maakt daarom een prima keuze door voor kunstleer te kiezen. Omdat de kwaliteit van skai leer bij Schuimrubber Betaalbaar erg hoog is, kies je voor een product dat heel erg op echt leer lijkt, maar toch stukken betaalbaarder is.

Skai leer kopen met dezelfde eigenschappen als echt leer

Wil je skai leer kopen bij Schuimrubber Betaalbaar? Dit leer is soepel, elastisch, duurzaam, niet ademend en makkelijk afneembaar. Doordat de stof rekbaar is, is hij ook zeer geschikt voor gebruik als meubelstof voor op meubilair.


Bij ons ben je gegarandeerd van kwalitatief imitatieleer voor de beste prijs.

 • Laagste prijs garantie
 • Op onze website kun je een strook van minimaal 100cm bestellen. Boven de 100cm kun je per centimeter bestellen.
 • Eigen productie afdeling met een groot geavanceerd machinepark
 • Uitgebreid assortiment en verschillende kleuren
 • Je kunt een gratis knipstaal aanvragen

Waterdicht skai leer

Skai leer is kunstleer van hoge kwaliteit. Het kunstleer in ons assortiment is dan ook zeer sterk, met (afhankelijk van het product) een slijtweerstand tot wel 100.000 toeren Martindale. Ook is skai leer waterdicht en dus goed bestand tegen vloeistoffen als zweet en water.


Van skai leer voor op stoelen tot aan auto interieur

Skai leer is bruikbaar voor vele doeleinden. Zo kun je het leder gebruiken voor de bekleding van een barkruk of een bank. Maar ook wanneer het interieur van je auto aan vervanging toe is, is dit imitatieleder een goede optie. Wist je dat je dit materiaal ook kunt gebruiken voor het produceren van een mooi paar schoenen of een prachtige tas?


In iedere kleur naar wens

Wij verkopen imitatieleer in allerlei kleuren. Zoekt je skai leer in het zwart? Geen enkel probleem, wij verkopen het. Maar ook wanneer ocean blue, antraciet of reflecterend fuchsia je voorkeur heeft ben je bij ons op de juiste plek beland. Wij beschikken voor iedere toepassing over de juiste kleur.

Skai leer bestellen bij Schuimrubber Betaalbaar

 • Kunstleer van hoge kwaliteit
 • Een diervriendelijke keuze
 • Online bestellen, of de mogelijkheid om af te halen in IJmuiden
 • Hoogwaardige producten
 • Groot assortiment en dus veel keuze
 • Goed bereikbare klantenservice

Skai leer van 100 cm te bestellen

Bij Schuimrubber Betaalbaar is skai leer vanaf 1 meter te bestellen. Daarna kun je het kunstleer, afhankelijk van het product, of per 10 centimeter extra bestellen, of per strekkende meter. Bij sommige rollen zal een afname van bijvoorbeeld 150 cm dus mogelijk zijn. Bij andere rollen zul je dan 200 cm moeten bestellen. De besteleenheid bij ieder product aangegeven.

Skai leer staal aanvragen

Ben je nog aan het oriënteren en weet je daarom nog niet zeker welk type skai leer je wilt kopen? Dan kun je bij Schuimrubber Betaalbaar een staal aanvragen. Kies daarvoor een product uit waarvan je de staal wilt ontvangen, en druk op de ‘Staal aanvragen’ knop. De staal wordt daarna aan het winkelwagentje toegevoegd.

Koop skai leer bij Schuimrubber Betaalbaar

Skai leer bestellen doe je bij groothandel Schuimrubber Betaalbaar. Bekijk ons aanbod en plaats een bestelling. Skai leer is in onze webshop vanaf 1 meter te bestellen. Wil je meer weten over wat we voor je kunnen betekenen, of heb je vragen over een van onze producten? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder tijdens de zoektocht naar kwalitatief kunstleer.