Schuimrubber Polyether SG 33 soft Op Maat

Kleur kan verschillen per levering.

Bestellen
Min. 2.0 Max. 200.0
Dit veld is verplicht!
Min. 2.0 Max. 160.0
Dit veld is verplicht!
Min. 2.0 Max. 80.0
Dit veld is verplicht!
Prijs per stuk:
€0,26 incl. 21% btw
Totaalprijs:
€0,26
Dit product heeft een minimale aantal afname van 1
  • De minimale bestelwaarde is €20,- (exclusief verzendkosten).

Schuimrubber polyether SG 33 soft op maat

Het schuimrubber polyether SG 33 soft op maat nodig? Dit matraskwaliteit polyether is geschikt voor recreatief gebruik in caravans, campers en boten. Het is goed om te weten dat SG 33 soft niet wordt aangeraden bij voor volwassenen. Voor kinderen is het wel toepasbaar als matras bij frequent gebruik. Voer je benodigde afmetingen in en bestel direct in de webshop.

Schuimrubber polyether SG 33 soft op maat als rugkussen

Gebruik het veelzijdige schuimrubber polyether SG 33 soft op maat als rugkussen voor banken of stoelen als je op zoek bent naar een comfortabele en betaalbare oplossing bij recreatief gebruik. Dit materiaal biedt optimale ondersteuning voor de rug en verhoogt het zitcomfort aanzienlijk. Het fijne is dat polyether SG 33 soft op maat ook makkelijk te snijden is door schuimrubberbetaalbaar.nl. Zet het schuimrubber in voor diverse toepassingen en ontdek zelf de voordelen van dit polyetherschuim

Bestel in de webshop

Polyether SG 33 soft op maat bestellen doe je eenvoudig in onze webshop. Voer je de benodigde lengte, breedte en dikte in? Dan gaan wij voor je aan de slag. Op zoek naar andere producten van schuimrubber? Ontdek dan ons brede assortiment en plaats een bestelling.

Aanbevolen bijbehorende artikelen