Anti Reflux verhogers

Bent u op zoek naar een matrasverhoger reflux? Dan zit u goed bij Schuimrubber Betaalbaar. U vindt hier vele matrasverhogers om uw matras op verschillende plaatsen te verhogen. U kunt bijvoorbeeld uw matrassen bij het voeten einde of het hoofd einde omhoog brengen.

De hier getoonden verhogers zijn voorbeeld maten die u kunt bestellen, de matrasverhogers worden echter op bestelling voor u gemaakt. En zijn daardoor helaas niet te retouneren.

Sorteren op
Aantal per pagina

Voordelen matras verhogen

Er zitten vele voordelen aan het bestellen van een matrasverhoger bij Schuimrubber Betaalbaar. Deze zijn hier voor u op een rijtje gezet:

  • Uw matrasverhoger op maat gemaakt;
  • Scherpste en laagste prijzen;
  • Mogelijkheid om af te halen;
  • Productie in eigen huis;
  • Online besteld? Levertijd 3 tot 7 werkdagen.

Wilt u ook van deze voordelen genieten? Bestel dan vandaag nog uw matrasverhoger.


Matrasverhoger reflux

Een matras verhoger is om het voeten einde of het hoofd einde van een matras te verhogen. De matrasverhogers worden gemaakt van polyether SG35 medium. Dit zijn medium stevige kussens die geschikt zijn om op te zitten of slapen.

De matrasverhoger is te gebruiken voor volwassenen maar u kunt met een matrasverhoger ook een boxpring verhogen.


Matrasverhoger reflux volwassenen

Een reflux matrasverhoger wordt gebruikt voor verschillende bedden. Voor kinderbedden maar ook voor u als volwassene. Anti reflux betekent dat een kussen steil oploopt. Hierdoor kunt u uw hoofd of uw voeten hoger leggen.


Waarom een anti reflux verhoger?

U kunt een anti reflux verhoger voor uw bed gebruiken als u last hebt van brandend maagzuur. Dit wordt ook wel reflux genoemd. Een matrasverhoger kan ervoor zorgen dat de reflux tegen gegaan wordt.


Matrasverhoger reflux bestellen

De matrasverhogers die u hier op de website ziet zijn slechts voorbeelden. Uw matrasverhoger wordt voor u op maat gesneden. Bij elke matrasverhoger staan afmetingen waar u uit kunt kiezen. Staat de maat die u zoekt hier niet bij? Dan kunt u de matrasverhoger op maat bestellen. Doordat de matrasverhoger voor u op maat gesneden wordt, kunt u deze niet terugsturen.


Bestel vandaag nog

Bestel vandaag nog uw matrasverhoger reflux voor volwassenen. Uw bestelling wordt binnen 7 tot 14 werkdagen verzonden. Hebt u nog vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact opnemen met Schuimrubber Betaalbaar. U kunt contact opnemen middels het contactformulier op onze website. Wij zijn bereikbaar tijdens openingstijden: van maandag tot en met vrijdag van 10.00 toto 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur per telefoon 0255 - 51 99 25.
Of u komt geheel vrijblijvend langs in de showroom geopend maandag tot vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur,