winkelwagen
Product zoeken

Schuimrubber - Meubelstof - Comfort schuim

Schuimrubberbetaalbaar.nl online schuimrubber bestellen (ook op maat)

Webwinkel menu items

Zakelijk klanten

Log hier in of meld u aan om onze producten te kopen tegen zakelijke prijzen!

» inloggen

Schuimrubberbetaalbaar
Bestellijn schuimrubber betaalbaar
Verzending mogelijk naar elk land in Europa
Hoeveel stof heb ik nodig
Pallet voordeel grote metrage kleine prijzen
Knipstaal vraag die gratis aan!

U bevindt zich hier: Home »

Stoffeerartikelen

Bij Joan's vindt u stoffeerartikelen in allerlei soorten en maten. Wij houden zelf van het vak stofferen en willen iedereen de mogelijkheid bieden alle benodigdheden onder één dak te vinden. Daarom vindt u bij Joan's niet alleen vullingen voor kussens en meubels, maar ook alles wat u nodig heeft om de meubels mee te stofferen.

Onze producten worden verkocht tegen scherpe prijzen, en op veel artikelen zit korting of kunt u voordeel behalen als u meer bestelt.


stoffeerartikelen

Assortiment

In ons assortiment bevinden zich artikelen met klittenband en bieskoord tot springveren en singelspanners. Alle stoffeerartikelen en –gereedschappen die u nodig kunt hebben, zijn te verkrijgen. Ook bevinden zich in ons assortiment siernagels, die uw meubels helemaal afmaken.

Wanneer u veel stoffeerartikelen nodig heeft, loont het de moeite eens te kijken bij de stunt aanbiedingen en het palletvoordeel. Hier haalt u meer artikelen voor minder geld.

Bestellen is bovendien heel eenvoudig via de website. U kiest uw methode van betalen en u kiest of u de producten op wilt halen in IJmuiden of dat u ze wilt laten brengen.

 

Voor Stoffeerartikelen kunt u terecht in onze webshop »

 

 

Bel voor info: 0255 - 51 99 25

 

 

Bereikbaar:

maandag tot vrijdag van 8.30 tot 17.00

zaterdag van 8.00 tot 16.00

 

 

Bekijk ook onze andere producten en diensten:

Bijvoorbeeld Singleband of Siernagels Ook hebben wij een mooie collectie Outdoor stof en kunstleder. U kunt online meubelstoffen bestellen. In ons kussenatelier werken vakmensen die kussens voor uw boot / caravan / camper op maat kunnen maken. Maar wij kunnen uiteraard ook bankstelkussens en kussens op maat voor u maken.
PVC doek, ideaal voor de buitenkussens te bekleden, klik hier voor onze collectie.