stoffeerartikelen

Bij Joan's vindt u stoffeerartikelen in allerlei soorten en maten. Wij houden zelf van het vak stofferen en willen iedereen de mogelijkheid bieden alle benodigdheden onder één dak te vinden. Daarom vindt u bij Joan's niet alleen vullingen voor kussens en meubels, maar ook alles wat u nodig heeft om de meubels mee te stofferen.

Onze producten worden verkocht tegen scherpe prijzen, en op veel artikelen zit korting of kunt u voordeel behalen als u meer bestelt.Assortiment

In ons assortiment bevinden zich artikelen met klittenband en bieskoord tot springveren en singelspanners. Alle stoffeerartikelen en –gereedschappen die u nodig kunt hebben, zijn te verkrijgen. Ook bevinden zich in ons assortiment siernagels, die uw meubels helemaal afmaken.

Bestellen is bovendien heel eenvoudig via de website. U kiest uw methode van betalen en u kiest of u de producten op wilt halen in IJmuiden of dat u ze wilt laten brengen.

Voor Stoffeerartikelen kunt u terecht in onze webshop »


Openingstijden Joan's

De showroom is geopend , opening's tijden van 9.00 tot 16.00 op Donderdag - Vrijdag -en Zaterdag 3 dagen per week is de showroom dan dus geopend. Houd u rekening met eventueel lange wacht tijden ivm het corona virus.

Joan's comfortschuim BV
De schuim levrancier voor bedrijf en particulier.

Middenhavenstraat 34 E/F
1976 CL IJmuiden Noord - Holland.
Telefoon 0255 - 51 99 25 bereikbaar van maandag tot vrijdag
van 10.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 16.00 uur.
Zaterdags zijn wij niet per telefoon bereikbaar.

Ruime gratis parkeer gelegenheid voor de deur.

Bekijk ook onze andere producten en diensten:

Bijvoorbeeld Singleband of Siernagels Ook hebben wij een mooie collectie Outdoor stof en kunstleder. U kunt online meubelstoffen bestellen. In ons kussenatelier werken vakmensen die kussens voor uw boot / caravan / camper op maat kunnen maken. Maar wij kunnen uiteraard ook bankstelkussens en kussens op maat voor u maken.
PVC doek, ideaal voor de buitenkussens te bekleden, klik hier voor onze collectie.

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is onze showroom helaas gesloten.