stoffeerartikelen

Bij Joan's vindt u stoffeerartikelen in allerlei soorten en maten. Wij houden zelf van het vak stofferen en willen iedereen de mogelijkheid bieden alle benodigdheden onder één dak te vinden. Daarom vindt u bij Joan's niet alleen vullingen voor kussens en meubels, maar ook alles wat u nodig heeft om de meubels mee te stofferen.

Onze producten worden verkocht tegen scherpe prijzen, en op veel artikelen zit korting of kunt u voordeel behalen als u meer bestelt.Assortiment

In ons assortiment bevinden zich artikelen met klittenband en bieskoord tot springveren en singelspanners. Alle stoffeerartikelen en –gereedschappen die u nodig kunt hebben, zijn te verkrijgen. Ook bevinden zich in ons assortiment siernagels, die uw meubels helemaal afmaken.

Bestellen is bovendien heel eenvoudig via de website. U kiest uw methode van betalen en u kiest of u de producten op wilt halen in IJmuiden of dat u ze wilt laten brengen.

Voor Stoffeerartikelen kunt u terecht in onze webshop »


Openingstijden Joan's

De showroom is geopend , opening's tijden van 13.00 tot 17.00.

Van maandag tot vrijdag.

Zaterdag / Zondag en feestdagen gesloten.Joan's comfortschuim BV
De schuim levrancier voor bedrijf en particulier.

Middenhavenstraat 34 E/F
1976 CL IJmuiden Noord - Holland.
Telefoon 0255 - 51 99 25 bereikbaar van maandag tot vrijdag
van 10.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 16.00 uur.

Ruime gratis parkeer gelegenheid voor de deur.

Bekijk ook onze andere producten en diensten:

Bijvoorbeeld Singleband of Siernagels Ook hebben wij een mooie collectie Outdoor stof en kunstleder. U kunt online meubelstoffen bestellen.