De showroom is gesloten tot nader order. Afhalen van orders is niet mogelijk, met uitzondering van Zakelijk klanten. Klik hier voor meer informatie.
Online bestellen blijft wel mogelijk en uw pakket zal gewoon bij u thuis worden afgeleverd.

Informatie of advies nodig? 0255 - 51 99 25

stoffeerartikelen

Bij Joan's vindt u stoffeerartikelen in allerlei soorten en maten. Wij houden zelf van het vak stofferen en willen iedereen de mogelijkheid bieden alle benodigdheden onder één dak te vinden. Daarom vindt u bij Joan's niet alleen vullingen voor kussens en meubels, maar ook alles wat u nodig heeft om de meubels mee te stofferen.

Onze producten worden verkocht tegen scherpe prijzen, en op veel artikelen zit korting of kunt u voordeel behalen als u meer bestelt.


stoffeerartikelen

Assortiment

In ons assortiment bevinden zich artikelen met klittenband en bieskoord tot springveren en singelspanners. Alle stoffeerartikelen en –gereedschappen die u nodig kunt hebben, zijn te verkrijgen. Ook bevinden zich in ons assortiment siernagels, die uw meubels helemaal afmaken.

Wanneer u veel stoffeerartikelen nodig heeft, loont het de moeite eens te kijken bij de stunt aanbiedingen en het palletvoordeel. Hier haalt u meer artikelen voor minder geld.

Bestellen is bovendien heel eenvoudig via de website. U kiest uw methode van betalen en u kiest of u de producten op wilt halen in IJmuiden of dat u ze wilt laten brengen.

Voor Stoffeerartikelen kunt u terecht in onze webshop »

Bel voor info: 0255 - 51 99 25

Openingstijden:

maandag t/m zaterdag van 08.00 tot 17.00
zondag gesloten.

Bekijk ook onze andere producten en diensten:

Bijvoorbeeld Singleband of Siernagels Ook hebben wij een mooie collectie Outdoor stof en kunstleder. U kunt online meubelstoffen bestellen. In ons kussenatelier werken vakmensen die kussens voor uw boot / caravan / camper op maat kunnen maken. Maar wij kunnen uiteraard ook bankstelkussens en kussens op maat voor u maken.
PVC doek, ideaal voor de buitenkussens te bekleden, klik hier voor onze collectie.