Combi plaat zitten en slapen Op Maat 35/40

Kleur kan verschillen per levering.

Bestellen
Min. 2.0 Max. 200.0
Dit veld is verplicht!
Min. 6.0 Max. 160.0
Dit veld is verplicht!
Min. 6.0 Max. 14.0
Dit veld is verplicht!
Prijs per stuk:
€0,79 incl. 21% btw
Totaalprijs:
€0,79
Dit product heeft een minimale aantal afname van 1
  • De minimale bestelwaarde is €20,- (exclusief verzendkosten).

Combi plaat polyether SG 35 firm en SG 40 soft polyether

Op zoek naar een combi plaat polyether SG 35 firm en SG 40 soft polyether op maat? Deze plaat bestaat uit twee lagen gemaakt van polyether SG 35 firm en polyether SG 40 soft. Het is gemaakt om je te voorzien van een slimme oplossing wanneer je schuimrubber te stevig is om op te slapen, maar te zacht is om op te zitten. De combi plaat polyether wordt voor je op bestelling gemaakt door schuimrubberbetaalbaar.nl.

Gecombineerde polyether SG 35 firm en SG 40 soft polyether plaat

De gecombineerde polyether SG 35 firm en SG 40 soft polyether plaat bestaat uit een laag van 40% SG 40 soft en een laag van 60% SG 35 firm die aan elkaar zijn gelamineerd. Deze combi plaat is uitermate geschikt voor boten, caravans, campers en dergelijke als de zitplaats ook moet dienen als een slaapplaats. Zo moet het stevig genoeg zijn om op te zitten, maar ook vormend genoeg zijn om op te liggen. Onthoud dat dit polyetherschuim niet als een volwaardig matras slaapt en meer geschikt is voor het kamperen.

Laat de combi plaat op maat maken

Interesse in een plaat die bestaat uit polyether SG 35 firm en SG 40 soft polyether? Laat je bestelling op maat maken. Het is hierbij goed om te weten dat de minimale dikte 5 cm is. Toch op zoek naar andere producten gemaakt van schuimrubber? Bekijk dan ons volledige assortiment in de webshop.