polyether-op-maat

Polyether op maat

Bij Joan's bestelt u polyether op maat in iedere gewenste hoeveelheid. Polyether is een flexibel materiaal waarmee u onder andere meubels kunt vullen. Het heeft als voordeel dat de kwaliteit hoog is en de prijs gunstig. Zo is het materiaal veerkrachtig en veert het terug na indrukking. Afhankelijk van waarvoor u uw polyether op maat gaat gebruiken, heeft u de keuze uit platen, blokken en kussens.
Wanneer u ervoor kiest platen te bestellen, kunt u hier alle kanten mee op. De platen zijn gemakkelijk snijdbaar en worden geleverd in verschillende maten.
Ook de blokjes en de kussens worden geleverd in verschillende maten.

Wanneer u polyether op maat nodig heeft om bijvoorbeeld een bank te maken, vindt u hier bovendien rugbollingen en kniebollingen van polyether. Deze zijn gemakkelijk vast te lijmen aan een de voorkant of aan een rugkussen.

Bestellen

Bestellen kunt u doen in iedere gewenste hoeveelheid. Wij kopen het materiaal direct en in grote hoeveelheden in bij de fabrikiek, waardoor u goede prijzen betaalt. Wanneer u niet zeker weet hoeveel u nodig heeft, kunnen wij u hierover adviseren.
Wanneer u de bestelling heeft geplaatst, kunt u ervoor kiezen hem op te komen halen in IJmuiden of u kunt kiezen voor bezorging in Europa.

Bekijk hier ons assortiment en stel samen:

Bel voor info en advies: 0255 - 51 99 25

Openingstijden:

maandag t/m zaterdag van 08.00 tot 17.00
zondag gesloten.