polyether-op-maat

Polyether op maat

Bent u op zoek naar polyether schuim dat op maat is gesneden? Bij Joan’s Comfortschuim kunt u dit bestellen! U kunt het polyether in elke maat en in elke gewenste hoeveelheid bestellen. Daarnaast is er veel verschillende keuze uit de polyether. U hebt bijvoorbeeld keuze uit platen, blokken en kussens.

Wilt u polyether bestellen bij Joan’s Comfortschuim? Dan kunt u een online maatcalculator gebruiken en direct de gewenste hoeveelheid bestellen!

Polyether snijden

Aangezien u bij Joan’s Comfortschuim de keuze hebt uit platen, blokken en kussens, kunt u veel kanten op met het polyether. Als u ervoor kiest om platen te bestellen, hebt u veel mogelijkheden. De platen zijn makkelijk zelf te snijden. Ze worden dan ook geleverd in verschillende maten.

Wilt u bijvoorbeeld een bank van polyether maken? Dan kunt u ook rugbollingen en kniebollingen bestellen. Deze kunt u makkelijk vastlijmen aan de kussens van de bank.

Wat is polyether?

Polyether is een soort schuim. Dit schuim is zeer flexibel en veerkrachtig. Als u het schuim indrukt en weer loslaat, gaat het weer terug naar de oorspronkelijke vorm. Door deze eigenschap wordt polyether veel gebruikt voor producten die voor comfort moeten zorgen.

Polyether op maat

Bij polyether wordt uit gegaan van een levensduur van 5 tot 7 jaar. De exacte levensduur van polyether verschilt per omgeving waarin het polyether gebruikt wordt. Dit materiaal gaat maximaal 30 jaar mee.

Over Joan’s Comfortschuim

Wij zijn Joan’s Comfortschuim. Wij zijn een veelzijdig familiebedrijf en hebben al meerdere jaren ervaring in ons vakgebied. Onze handel bestaat uit polyether, koudschuim en alle artikelen die daar aan verwant zijn. Hierbij kunt u denken aan stoffeer artikelen, meubelstoffen, kunstleer, palletkussens en matrassen. Wij zijn van maandag tot zaterdag geopend van 9 uur tot 16 uur.

Als u bij ons langskomt, kunt u alles vinden wat u nodig hebt. Als het niet direct in de winkel ligt, snijden wij het ter plekke voor u op maat indien daar op dat moment tijd voor is. Onze garantie is dat u bij ons de laagste prijs krijgt maar wel de beste kwaliteit die u kunt wensen. Het assortiment in onze winkel is ook zeer uitgebreid. U kunt bij ons alles vinden wat u zoekt op het gebied van polyether SG25 en koudschuim.

Bestel nu op maat!

Wilt u polyether schuimrubber bij ons bestellen? Dan kunt u op onze website een op maat calculator invullen. Bestellen kunt u doen in iedere gewenste hoeveelheid. Wij kopen het materiaal direct en in grote hoeveelheden in bij de fabriek, waardoor u goede prijzen betaalt.

Wanneer u niet zeker weet hoeveel u nodig heeft, kunnen wij u hierover adviseren. Wanneer u de bestelling heeft geplaatst, kunt u ervoor kiezen hem op te komen halen in IJmuiden of u kunt kiezen voor bezorging in Europa. Hierna kunt u direct uw bestelling plaatsen.

Hebt u nog vragen of wilt u contact met ons opnemen?

Openingstijden Joan's
De showroom is 5 dagen per week geopend , opening's tijden van 14.00 tot 17.00
van Maandag tot vrijdag.
Zaterdag / Zondag en feestdagen gesloten.

Joan's comfortschuim BV
De schuim leverancier voor bedrijf en particulier.

Middenhavenstraat 34 E/F
1976 CL IJmuiden Noord - Holland.
Telefoon 0255 - 51 99 25 bereikbaar van maandag tot vrijdag
van 10.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 16.00 uur.

Ruime gratis parkeer gelegenheid voor de deur.