Schuimrubber SG 35 firm Op Maat

Kleur kan verschillen per levering.

Bestellen
cm.
Min. 2.0 cm. Max. 200.0 cm.
Dit veld is verplicht!
cm.
Min. 2.0 cm. Max. 200.0 cm.
Dit veld is verplicht!
cm.
Min. 2.0 cm. Max. 80.0 cm.
Dit veld is verplicht!
Prijs per stuk:
€0,26 incl. 21% btw
Totaalprijs:
€0,26
Dit product heeft een minimale aantal afname van 1
  • De minimale bestelwaarde is €20,- (exclusief verzendkosten).

Polyether SG 35 firm op maat bestellen? Dan ben je bij schuimrubberbetaalbaar aan het juiste adres. Door dit relatief stevige polyetherschuim SG 35 op maat te bestellen, beschik je meteen over de juiste afmetingen voor je gewenste toepassing. Vul de lengte, breedte en dikte in en we gaan voor je aan de slag.

Waarvoor is polyether SG 35 firm op maat geschikt?

Deze schuimrubberplaat leent zich goed voor recreatieve doeleinden zoals zitkussens, tuinbanken en palletkussens. Maar ook voor in je caravan of camper is polyether SG 35 firm op maat een uiterst geschikte keuze. De afkorting SG staat voor soortelijk gewicht en geeft aan hoeveel kilo schuimrubber er per kubieke meter wordt gebruikt. Bij een dikte van minder dan 6 cm raden wij echter aan om de keuze te maken voor polyether SG 40 extra firm. Ook in het geval van dagelijks gebruik, zoals een bank of stoelkussen, is koudschuim meer geschikt vanwege de verlengde levensduur.

De eigenschappen van polyether SG 35 firm

  • Hardheid: KPA 5,5
  • Densiteit: 33
  • Treksterkte: 130
  • Breuk bij rek: 150

Bestel polyether SG 35 firm op maat

Vul de gewenste afmetingen in op onze website en bestel direct je polyether SG 35 firm op maat. We snijden het schuimrubber voor je op maat en zorgen ervoor dat je je bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. Op zoek naar andere producten gemaakt van schuimrubber? Ontdek naast polyether SG 35 firm op maat ook andere soorten schuimrubber, zoals de verschillende types koudschuim.