Plukschuim 60x120x10 cm pluk 1,5x1,5 x 8 cm

Schuimrubber polyether sg 28 van schuimrubberbetaalbaar.nl

Dit plukschuim is donker antraciet, bijna zwart, van kleur en heeft een afmeting van 60x120x10 cm. Het is gemaakt van polyether SG 28 dat voldoet aan de FMVSS 302 norm. Plukschuim, of pluk foam, is een geperforeerd schuim dat bestaat uit staafjes van 1,5x1,5 cm die u zelf eraf kunt plukken. Vierkante lengte is 8 cm – als u de staafjes eruit plukt, blijft er nog 2 cm schuim over.

€0,00
€69,00 /stuk
Besteleenheid:
per stuk
Bestellen
 • De minimale bestelwaarde is €20,- (exclusief verzendkosten).

Toepassingen van plukschuim

 Doordat u zelf de staafjes kunt plukken, kunt u met plukschuim een vorm naar wens uitplukken. Bijvoorbeeld de vorm van uw camera, gereedschap en ander apparatuur. U maakt eenvoudig een opening, hier legt u een voorwerp in, en vervolgens bergt u het pakket op in een (presentatie)koffer of flightcase. Tijdens de rit of reis is uw apparatuur dan volledig beschermd tegen eventuele beschadigingen.

Andere toepassingen van pluk schuim zijn:

  • Bescherming voor apparatuur (camera, video-apparatuur, headsets en microfoons)
  • Als vulling voor in flightcases
  • Presentatie van producten of bescherming in een koffer

  Voordelen van pluk foam

   Plukschuim biedt verschillende voordelen vergeleken met andere soorten schuimrubber. Ten eerste is het makkelijk in gebruik en werkt het snel. U heeft geen lijm, messen of knutselwerk nodig bij het in vorm maken van het schuim. Bovendien beschermt pluk foam uw apparatuur tijdens het transport. U kunt er zeker van zijn dat bij een presentatie uw producten netjes en veilig op de plaats van bestemming terechtkomen. Daarnaast is pluk schuim zeer veelzijdig en kan het worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen. Ook is het zeer duurzaam en kan het lang meegaan, zelfs bij intensief gebruik.


  Plukschuim kopen bij schuimrubberbetaalbaar

  Heeft u plukschuim nodig voor uw werk of hobby? Bestel deze dan direct bij schuimrubberbetaalbaar en voeg het gewenste aantal stuks toe aan uw winkelwagen. Voor meer informatie over pluk foam mag u altijd contact met ons opnemen. In ons assortiment vindt u meer polyether SG 28 platen. Ook andere soorten schuimrubber zijn te vinden in onze webshop. Neem gerust een kijkje!

  Aanbevolen bijbehorende artikelen