Schuimrubber Polyether SG 40 soft op maat

Kleur kan verschillen per levering.

Bestellen
cm.
Min. 2.0 cm. Max. 200.0 cm.
Dit veld is verplicht!
cm.
Min. 2.0 cm. Max. 200.0 cm.
Dit veld is verplicht!
cm.
Min. 2.0 cm. Max. 80.0 cm.
Dit veld is verplicht!
Prijs per stuk:
€0,26 incl. 21% btw
Totaalprijs:
€0,26
Dit product heeft een minimale aantal afname van 1
  • De minimale bestelwaarde is €20,- (exclusief verzendkosten).

Schuimrubber polyether SG 40 soft op maat

Schuimrubber polyether SG 40 soft op maat nodig? Polyether SG 40 soft is een duurzame matraskeuze voor kinderen en volwassenen. Door je gewenste afmetingen – zoals de lengte, breedte en dikte – op onze website in te voeren, kunnen we je bij schuimrubberbetaalbaar.nl voorzien van een comfortabel zit- of ligoppervlak. Bestel in onze webshop!

De eigenschappen van polyether SG 40 soft op maat

Ten eerste is het goed om te weten dat polyether SG 40 soft op maat tijd nodig heeft om zich goed te kunnen vormen. Je zult dan ook merken dat het in het begin vrij stevig ligt, maar dit naderhand vermindert. Polyether SG 40 soft is bestand tegen frequent gebruik en behoudt langdurig zijn vorm en stevigheid, wat bijdraagt aan de levensduur van de schuimrubber. Heb je bijvoorbeeld een loungebank waarvoor je een comfortabele zit- en ligoppervlak wilt creëren? Dan is polyether SG 40 soft op maat geschikt.

  • Hardheid: KPA 3,3
  • Densiteit: 38
  • Treksterkte: 110
  • Breuk bij rek: 210

Plaats een bestelling in de webshop

Bestel nu schuimrubber polyether SG 40 soft op maat in de webshop. Ook indien je op zoek bent naar andere schuimrubberproducten, ben je bij schuimrubberbetaalbaar.nl aan het juiste adres. Ontdek nu ons volledige schuimrubber assortiment en plaats een bestelling.