Palletkussens van kwaliteit

Onze palletkussens behoren tot onze collectie outdoor kussens. Dit betekent dat ze van sterk materiaal gemaakt zijn. Al onze palletkussens zijn dan ook waterafstotend en hebben verschillende kleuren. Toch kunt u voor verschillende soorten kussens kiezen en onze kussens zelf thuis aanpassen op uw wensen.

Wilt u uw kussens toch minder stevig en zachter hebben? Wij begrijpen dat als uw pallet loungeset toch onder een afdak of altijd binnen staat, u wellicht wat zachtere kussens wenst dan de meeste stevige outdoor kussens vaak zijn. Daarom zijn onze producten leverbaar voor indoors en outdoors, bekijk ook eens onze meubelstoffen.

De kwaliteit blijft hetzelfde, maar u kunt de hardheid van de kussens zelf naar wens aanpassen via de vulrits. U krijgt de kussens volledig gevuld aangeleverd. Wilt u toch zachtere, meer ingezakte loungekussens? Dan kunt u gemakkelijk middels de vulrits wat vulling uit de palletkussens halen.


Zo kunt u uw kussens altijd naar wens samenstellen


Verzendkosten NL
Tot € 100 verzenden = € 5,95
Van € 100 tot € 175 verzenden = € 3,95
Boven de € 175 = gratis.
Verzendkosten BE = € 11,95.

Sorteren op
Aantal per pagina

Stoffen voor palletkussens

De stof waar wij de hoezen mee maken, is een zeer goed waterafstotende stof die je volgende eigenschappen kent:

  • Waterafstotend
  • Antibacterieel
  • Wasbaar op 40 graden
  • Zeer goed uv-stralingbestendig
  • De ademende stof blijft (lang) vrij van geurtjes
  • Meest gangbare maat voor pallets: maat 80x120x10cm


Hierdoor profiteert u extra lang van schone en frisse palletkussens die droog blijven én hun originele kleur jarenlang blijven behouden. Als u zwarte hoezen besteld, wilt u natuurlijk niet het volgende jaar met grijze kussens op uw loungebank zitten. Onze outdoorstof Solar wordt al door duizenden tevreden klanten als zeer goed beoordeeld. De stof wordt gemaakt van Olefin, een garen dat speciaal voor outdoor-gebruik ontwikkeld is.

Dankzij de zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding steken onze tuinkussens met kop en schouder boven de concurrentie uit. In principe is er altijd een aanbieding die u niet mag missen!

Zelf een pallet loungeset maken

Wilt u zelf een gave palletbank of complete pallet loungeset maken? Daarvoor hoeft u enkel genoeg pallets te verzamelen, deze op te stapelen tot een bank en er heerlijke loungekussens op te leggen. Als u zelf een pallet loungeset wilt maken, dan kunt u ook bij ons terecht.

U kunt bij ons palletkussens bestellen die unieke eigenschappen hebben. Een nieuw palletkussen kan jarenlang mee gaan! Omdat de meest gangbare maat van een palletkussen 120cm is, hebben wij deze ook op voorraad. Uiteraard kunnen wij alles voor u op maat maken. Indien u meerdere palletkussens besteld, krijgt u alle palletkussens in dezelfde afmetingen als u ze in bestelt.

De standaard kleur van een kussen grijs maar u kunt in elke kleur uw palletkussens bestellen. Bijvoorbeeld voor een lounge bank.

Palletkussens laten maken?

Wij zijn als één van de eerste bedrijven in Nederland begonnen met het online verkopen van schuimrubber. Hierdoor hebben wij een mooi machinepark op kunnen bouwen waar wij zeer nauwkeurig producten kunnen maken. Bij ons profiteert u van de laagste prijsgarantie en een uitmuntende service. Vindt u iets in onze winkel, maar moet er nog iets afgesneden worden? Dan doen we dit direct ter plekke voor u.

Dankzij ons grote assortiment slaagt u altijd wel bij ons.

Palletkussens zo lang mogelijk mooi houden

Om de palletkussens zo lang mogelijk mooi te houden, raden wij aan om de kussens bij geen gebruik binnen in de schuur of garage op te bergen. Ondanks dat de kussens goed zonlicht, weer en wind verdragen, blijft alles mooier wanneer u uw eigendommen tegen invloeden van buitenaf beschermd. Geheel logisch geldt dat ook voor onze palletkussens en meubelstoffen.

Daarnaast is het belangrijk de kussenhoezen niet in de wasdroger te doen en niet te strijken. Wassen mag tot 40 graden en drogen doet u aan de waslijn. Aan de waslijn worden ze zeer snel droog.

SG waarde polyether

Bij verschillende matrassen, zoals polyether, traagschuim, anti reflux verhogers en latex, wordt gesproken over een SG waarde. SG waarde is de afkorting voor soortelijk gewicht. Op deze manier wordt er aangegeven hoeveel kilo schuim er per kubieke meter in een matras zit.

Hoe hoger de SG waarde, hoe meer materiaal er in een matras verwerkt zit. Dit betekent dus dat er minder lucht in polyether matrassen zit. Hierdoor is een matras veerkrachtiger en meer comfortabel. Echter zegt de SG waarde niets over hoe hard of zacht polyether platen aanvoelen. Dit is puur voor de kwaliteit van de plaat schuim.

Online palletkussens kopen

Als u graag online palletkussens bij ons wilt kopen, dan profiteert u altijd van een mooie palletkussens aanbieding. Onze palletkussens zijn van een uitstekende kwaliteit en daar betaald u slechts een zeer scherpe prijs voor. Gaat u direct aan de slag met het bouwen van uw eigen palletloungeset, of staat die al klaar? Koop dan snel uw palletkussens (waterafstotend). Plaats uw bestelling en ontvang uw palletkussens op locatie.

Koopt u palletkussens bij ons? De levertijd bedraagt 3 tot 5 werkdagen. Als u vandaag uw bestelling plaatst, beginnen wij morgen direct met het snijden. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestelling te retourneren.

Heeft u een vraag of wilt u om een andere reden contact met ons opnemen? Wij zijn te bereiken op 0255 - 51 99 25 of u kunt mailen naar info@schuimrubberbetaalbaar.nl.

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is onze showroom helaas gesloten.