Matrassen op maat kopen bij de vakman!

Een matras op maat laten maken? Bij Schuimrubber Betaalbaar kunt u zeer voordelig matrassen op maat bestellen van de hoogste kwaliteit. Al onze matrassen worden op bestelling gemaakt, geheel gevormd naar uw wensen. De materialen die wij gebruiken zijn gefabriceerd in Nederland, zijn CFK-vrij en voldoen aan de Öko-Tex® Standaard 100 norm.

U kunt hieronder het matras op maat invoeren: van wiegmatras tot king size matras maat. De maat van het matras is inclusief de hoes. Kijk onderaan de rekenmodule voor een uitleg over de verschillende kwaliteiten koudschuim en polyether.

Lengte:
CM.
Breedte:
CM.
Dikte:
CM.

Maak hier een kwaliteit keuze:

Afritsbare wasbare matrashoes:

Prijs per stuk

Totaalprijs

Aantal

Product wijzer kwaliteit

Matras op maat laten maken

Een matras op maat speciaal voor u gesneden. U beslist zelf het vulmateriaal, de afmetingen en de vorm. Het matras kan voor een caravan, camper of boot zijn; maar ook voor uw eigen bed thuis waar u dagelijks gebruikt van maakt. Een matras op maat laten maken voordat u bijvoorbeeld op vakantie gaat met uw nieuwe camper. We hebben verschillende soorten schuimrubber in ons assortiment waarmee we matrassen op maat maken. Polyether wordt veel gebruikt voor recreatieve toepassingen en koudschuim voor dagelijks of intensief gebruik. Een matras op maat kunt u online bestellen bij Schuimrubber Betaalbaar.

Materiaal- en kleurgebruik

Onze matrassen op maat zijn voorzien van een dubbeldoek matrashoes die afritsbaar en wasbaar op 40 graden is. De hoes is gemaakt van het materiaal coolplus (voor een goede vocht regulatie) en doorgestikt met 150 gram dacron. De matrashoes is in de maat verwerkt. De matrassen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit cooltouch en marine blauw coolplus. We kunnen verschillende soorten matrassen op maat maken.

Frans matras op maat

Een Frans matras heeft een deels schuine zijde en wordt veelal gebruikt in caravans, campers en boten. Leverbaar in 5 cm als topdekmatras tot 20 cm voor een matras. Matrassen voor een Frans bed zijn er in verschillende kwaliteiten, zoals polyether SG 30 soft, koudschuim pantera en traagschuim.

Rond matras op maat

Een rond matras op maat kan nodig zijn in een caravan, camper, boot of voor in een ledikant, wieg of box. Onze ronde matrassen kunnen gemaakt worden van polyether SG 30 soft, polyether SG 35 medium, polyether SG 40 soft, koudschuim pantera 100 en koudschuim pantera 130.

Gebruik de rekenmodule voor de juiste maat

Via de productwijzer op deze pagina kunt u de prijs berekenen van uw matras op maat. Wij hanteren een scherpste prijsgarantie, het kopen van een matras op maat was nog nooit zo goedkoop. U heeft daarbij de keuze uit diverse kwaliteiten. Wij bieden diverse soorten polyether matrassen met verschillende SG waarden aan, maar ook koudschuim, traagschuim en Pantera matrassen op maat. Hieronder nemen we de verschillende kwaliteiten één voor één met u door.

Polyether SG 25

Dit polyether SG 25 dun matras op maat is zeer licht, de kwaliteit is zeer geschikt voor wiegjes en kinderledikant matrasjes. Voor wiegmatrasjes adviseren wij de koudschuim HRSG 50 medium.

Polyether SG 30 soft

Een polyether SG 30 soft is een dun matras op maat. Geschikt voor kindermatrassen of recreatie toepassingen waar het niet intensief gebruikt wordt. Een redelijk vormend dun matras van medium hardheid. Een matras van deze kwaliteit wordt ook als topdek gebruikt in de recreatie.

Polyether SG 35 medium

Polyether SG 35 medium wordt veel gebruikt als dunner matras voor vouwwagens of campers met hefdak. Dus matras op maat vanaf 12 cm dik.

Polyether SG 40 soft

De polyether SG 40 soft heeft een medium stevige matras kwaliteit geschikt voor volwassenen en dagelijks gebruik.

Koudschuim HR SG 50 soft

Koudschuim HR is geschikt voor dagelijks gebruik. HR staat voor schuim met een hoog rendement. Koudschuim heeft een beter vormend vermogen dan polyether. Het heeft een open celstructuur, waardoor het beter ventileert dan polyether. Daardoor is het ook frisser en luchtiger. Koudschuim HR SG 50 soft heeft de kwaliteit voor een comfortabel matras tot ± 80 kg lichaamsgewicht. Het wordt ook veel verkocht als topdek matras vanaf 6 cm dik.

Pantera HR SG 52

Pantera is een matras materiaal dat bekend staat om zijn zeer goede vormende eigenschappen en lange gebruiksduur. Verkrijgbaar in 5 verschillende hardheden, van 100 soft voor topdek tot dik zacht matras vanaf 18 cm. De 130 medium is de meest verkochte hardheid. Pantera matrassen zijn geschikt als stevig topdek of als matras vanaf 10 cm. De 150 geschikt als stevig matras voor zware mensen of waar er een geringe dikte moet worden toegepast zoals hefdaken of vouwwagens.

Pantera Combi P50 SS

Koudschuim Pantera Combi SG 52 hardheid 130 met een toplaag van 5 cm P50 SS. De P50 SS is een heerlijk zachte comfort laag, basis 130 vangt het lichaamsgewicht op. De meest verkochte matras kwaliteit in onze showroom. Kies voor minimaal 15 cm dikte, gaat u dunner dan is de toplaag P50 SS 3 cm dik.

Traagschuim / Nasa foam SG 57

Traagschuim is een materiaal dat zich langzaam vormt naar het lichaam en zachter wordt naarmate lichaamswarmte opgenomen wordt. Het is toepasbaar als topdek matras vanaf 7 cm dik en laat je heerlijk slapen zonder drukpunten. Advies: niet veel dikker dan 7 cm in verband met warmteopbouw.

Matras op maat bestellen bij Schuimrubber Betaalbaar

  • -> Matrassen op maat tegen scherpe prijzen verkrijgbaar
  • -> Online bestellen, of de mogelijkheid om af te halen in IJmuiden
  • -> Hoogwaardige producten: een matras op maat van hoge kwaliteit
  • -> Scherpste prijzen van Nederland
  • -> Goed bereikbare klantenservice

Advies gewenst? Neem contact op

Wij helpen u met het samenstellen van het matras op maat. Zo kijken we naar welke kwaliteit het meest geschikt is voor uw toepassing. Wilt u bijvoorbeeld een dun matras op maat kopen? Neem dan gerust contact met ons op voor advies of meer informatie. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0255 – 51 99 25, of per e-mail. U bent ook welkom in onze showroom voor persoonlijk advies. In de showroom kunt u proefliggen op de matrassen met de door u gewenste polyether of koudschuim kwaliteit.