Piramide en noppen schuim

Noppenschuim online bestellen

Ben je op zoek naar noppenschuim of piramideschuim? Bij Schuimrubber Betaalbaar kun je online noppenschuim en piramideschuim bestellen tegen de scherpste prijzen. Wij bieden noppen platen aan, piramide platen, Bass trapps en vlak schuim. Dit zijn hoogwaardige noppenschuim platen van polyether, met goed absorberend vermogen. De platen zijn makkelijk te bevestigen met lijm en zorgen voor een mooie en strakke uitstraling.

Sorteren op
Aantal per pagina
€15,95 /stuk

Lijmverwijderaar bestellen?

Lijmverwijderaar gezocht voor het verwijderen van gemorst spuitlijm op bijvoorbeeld een nozzle of slang? In het assortiment van Joan’s Comfortschuim vindt u citrus cleaner van het merk Tensorgrip C101 waarmee u spuitlijm geheel veilig van verschillende oppervlaktes kunt verwijderen.

Wat is noppenschuim?

Noppenschuim platen zijn platen gemaakt van polyether. Ze worden gemaakt van hoogwaardig en opencellig polyetherschuim van uitstekende kwaliteit. Dit materiaal is goed bestand tegen veroudering en heeft een gelijkmatige celverdeling. Daardoor voelt het stevig aan en ziet het er ook mooi uit. Noppenschuim platen worden gebruikt om de akoestiek in een ruimte te verbeteren. Geluid klinkt daardoor beter.

Betere akoestiek met noppenschuim

Door noppenschuim platen op het plafond op of wanden te plaatsen, wordt de akoestiek in een ruimte verbeterd. De akoestiek betreft de manier waarop geluid zich gedraagt wanneer het in contact komt met een oppervlakte. Wanneer een ruimte een slechte akoestiek heeft, wordt het geluid niet goed geabsorbeerd wanneer het ‘botst’ met muren of een plafond. Daardoor weerkaatst het en ontstaat galm. Door noppenschuim platen te plaatsen zal geluid aanzienlijk beter klinken.

Waarom een goede akoestiek belangrijk is

Voor sommige ruimtes is het erg belangrijk dat de akoestiek goed is. Een studio waar geluid niet mooi klinkt zal geen goede muziek opleveren. Maar ook in grote bedrijfshallen, kantoren en restaurants dient de akoestiek goed te zijn. Een goede akoestiek verbetert de ervaring van de bezoeker namelijk. Zo zijn gesprekken erg moeilijk te volgen in een restaurant met een slechte akoestiek. Daar klinkt namelijk veel galm, en is het een stuk rumoeriger. Ook is concentreren op een kantoor lastig als de akoestiek niet in orde is. Deze akoestiek is eenvoudig te verbeteren door middel van noppenschuim platen.

Noppenschuim voor geluidsabsorptie en geluidsisolatie

Noppenschuim platen verbeteren de akoestiek door middel van geluidsabsorptie en geluidsisolatie. Allereerst isoleren ze de muur of het plafond, waardoor geluid er minder makkelijk heen dringt. Dit geldt zowel voor geluiden van binnen als van buiten. Daarnaast werken de noppenschuim platen ook door middel van geluidsabsorptie. Geluidsgolven worden door de platen gedeeltelijk opgenomen, waardoor deze niet volledig terugkaatsen. Dit zorgt voor aanzienlijk minder galm in een ruimte en verbetert de akoestiek drastisch.

Toepassingen van noppenschuim en piramideschuim

Noppenschuim kent diverse toepassingen. Je kunt het gebruiken in studio’s, technische ruimtes, voor cabinebouw, luchtkanalen, kantoren, restaurants, luchtbehandelingskasten, maar ook voor inpakdoeleinden (zoals bescherming, isolatie of afdichting).

Noppenschuim in diverse maten verkrijgbaar

Noppenschuim platen zijn bij Schuimrubber Betaalbaar in diverse maten te verkrijgen. De maat staat steeds bij ieder product in onze webshop weergegeven. Hou er rekening mee dat sommige platen op maat voor je worden gesneden en daarom niet te retourneren zijn. De platen zijn zelf ook makkelijk op maat te snijden met een scherp mes (zoals een stanleymes), of een lintzaag. Geschikte lijm om de platen mee te bevestigen is ook via onze webshop verkrijgbaar.

Noppenschuim bestellen bij Schuimrubber Betaalbaar

  • -> Noppenschuim en piramideschuim in diverse maten verkrijgbaar
  • -> Online bestellen, of de mogelijkheid om af te halen in IJmuiden
  • -> Hoogwaardige producten, schuim van hoge kwaliteit
  • -> Scherpste prijzen van Nederland
  • -> Goed bereikbare klantenservice

Advies of meer informatie over piramideschuim of noppenschuim nodig?

Voor vragen en advies over ons aanbod aan noppenschuim of piramideschuim, of het op maat laten snijden van noppenschuim kun je bellen met de Schuimrubber Betaalbaar info lijn: 0255 - 51 99 25