Foam pit- valkuil blokken 20x20x20 cm 125 stuks

Foam pit blokken online kopen

Ben je op zoek naar schuim blokken voor in een foam pit? Bij Schuimrubber Betaalbaar kun je Polyether SG 18 blokken online bestellen. Deze zijn zeer geschikt om een foam pit, val of spring kuil mee te vullen. Deze blokken hebben een afmeting van 20x20x20 cm en zijn grijs gekleurd. De prijs per kubieke meter bedraagt 259 euro, wat inclusief 21% btw is. Een kubieke meter bevat 125 blokken.

 

Naast grijs zijn de blokken ook leverbaar in de volgende kleuren:

 

 • Wit

 

 

 • Groen

 

 

 • Framboos

 

 

 • Geel

 

 

 • Lila

 

 

 

De besteleenheid per kleur is per 1 kubieke meter. Je kunt je bestelling bij ons op locatie komen afhalen, maar in overleg kunnen wij het transport daarvan ook verzorgen.

€0,00
€259,00 /m³
Besteleenheid:
per 1 m³
Bestellen

Wat is een foam pit?

Een foam pit is een grote bak die met zachte blokken van schuim gevuld is. Omdat deze schuimblokken vallen opvangen zonder dat de springer pijn heeft, kan de foam pit gebruikt worden om lekker in te spelen en springen, nieuwe trucs en sprongen uit te proberen, of meer voor sport doeleinden.

 

Schuim blokken voor een foam pit

Foam pit blokken zijn blokken van schuim die ervoor zorgen dat de val van een persoon wordt opgevangen. De blokken worden bijvoorbeeld in een foam pit, val of spring kuil geplaatst. Iemand die daarin valt, wordt vervolgens door de zachte schuim blokken opgevangen en zal geen pijn ervaren.

 

 • Valbescherming in speelhoeken, bij glijbanen of trampolines

 

 

 • Valbescherming tijdens het sporten, zoals turnverenigingen of andere sportaccommodaties

 

 

 • Andere speelgelegenheden waarbij vallen een risico is

 

 

 

 

Polyether SG 18 schuim blokken

Onze schuimrubber blokken zijn gemaakt van polyether SG 18. Polyether is een kunststof materiaal. SG staat voor soortelijk gewicht. Dit getal drukt de dichtheid van het materiaal aan. Een hogere dichtheid betekent een hoger SG. Een hoger SG betekent niet dat het materiaal harder aanvoelt. Wel zorgt een hoger SG voor meer veerkracht. Polyether met een SG van 18 is zeer geschikt voor schuim blokken voor in foam pits en vallen. Deze dichtheid zorgt ervoor dat vallen goed opgevangen kunnen worden.

 

Hoeveel schuimblokken heb ik nodig?

Hoeveel schuimblokken je dient te bestellen hangt natuurlijk af van de grootte van de foampit. Wij kunnen indien gewenst je hierover van advies voorzien. Neem daarvoor gerust contact met ons op. Daarbij kunnen we gelijk een vrijblijvende prijsopgave geven.

 

Onderhoud van een foam pit

Foam pits hebben wel enig onderhoud nodig. Afhankelijk van de intensiteit van het gebruik dienen de bakken periodiek leeggehaald te worden. Zo kun je dit bij intensief gebruik het beste iedere maand doen. De schuimblokken kunnen na verloop van tijd verpulverd raken, waardoor ze bij onderhoud vervangen dienen te worden.

 

Foam pit schuimblokken bestellen bij Schuimrubber Betaalbaar

        
 • Foam pit schuim blokken in 6 verschillende kleuren verkrijgbaar

               

 • Gemaakt van polyether SG 18

 

               

 • Online bestellen, of de mogelijkheid om af te halen in IJmuiden

 

               

 • Hoogwaardige producten

 

               

 • Per kubieke meter (125 blokken) te bestellen

 

               

 • Goed bereikbare klantenservice

 

 

Online schuimrubber blokken bestellen

Wil je online schuimrubber blokken voor een foam pit bestellen? Plaats dan direct je bestelling bij Schuimrubber Betaalbaar. Kies de gewenste hoeveelheid kubieke meters, druk op ‘Toevoegen winkelwagen’, en rond je bestelling af via ‘Bestelling plaatsen.’

 

Zou je eerst graag meer informatie of advies ontvangen voordat je een bestelling plaatst? Neem dan gerust contact met ons op via 0255 – 51 99 25, per e-mail of via het online contactformulier.

 

 

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is onze showroom helaas gesloten.