Lijm verwijderaar 500 ml

Lijmverwijderaar bestellen?

Lijmverwijderaar gezocht voor het verwijderen van gemorst spuitlijm op bijvoorbeeld een nozzle of slang? In het assortiment van Joan’s Comfortschuim vindt u citrus cleaner van het merk Tensorgrip C101 waarmee u spuitlijm geheel veilig van verschillende oppervlaktes kunt verwijderen.

€0,00
€15,95 /stuk
Besteleenheid:
per stuk
  • De minimale bestelwaarde is €20,- (exclusief verzendkosten).

Schuimrubber piramide en noppen schuim van schuimrubberbetaalbaar.nl
Het is een spuitbus met 500 ml verwijderaar, genoeg voor het behandelen van ongeveer 4 vierkante meter. Plaats een bestelling in de webshop of haal de spuitbus op in de showroom aan de Middenhavenstraat 34 e/f in IJmuiden.

Lijmresten verwijderen met lijmverwijderaar

Heeft u spuitlijm gemorst en wilt u de resten hiervan verwijderen? Het verwijderen van lijmresten van bijvoorbeeld objecten of gereedschap zoals een slang of noozle kan een vervelende en tijdrovende klus zijn. Daarnaast is de kans aanwezig dat u het oppervlak tijdens het verwijderen van de lijm beschadigt. Tensorgrip biedt de oplossing: een lijmverwijderaar op citrus basis in een handige spuitbus van 500 ml die de lijmresten binnen 30 seconden verwijdert. Geheel zonder het onderliggende oppervlak aan te tasten.

Tensorgrip C101

Tensorgrip C101 lijmverwijderaar is een biologisch afbreekbare verwijderaar, ontvetter en cleaner in één. Het is een product op Citrus basis, waardoor het veilig gebruikt kan worden op diverse ondergronden. Hierbij kunt u denken aan geschilderde oppervlakken, beton, kunststoffen, allerlei vinylsoorten, glas en porselein. Dit middel verwijdert de lijm zonder het oppervlak aan te tasten. Hiermee kunt u gemakkelijk bijvoorbeeld een nozzle, pistool, paneel of slang van gemorste lijm ontdoen.

De Tensorgrip C101 citrus lijmverwijderaar kent vele voordelen, waaronder:

  • Biologisch afbreekbaar
  • Geschikt voor gebruik op diverse oppervaktes
  • Frisse citrusgeur
  • Verhoogt de productiviteit
  • Minder afval
  • Efficiënter werken
  • Flexibel
  • Draagbaar

Gebruik van de lijmverwijderaar

Joan’s Comfortschuim Datum: 29 oktober 2020

Maar hoe gebruikt u de lijmverwijderaar? We raden het aan om het middel eerst op een klein stukje te testen, zodat u weet welk resultaat u kunt verwachten. Breng de verwijderaar vervolgens aan op het gewenste oppervlak door het middel er op te spuiten. Laat de verwijderaar 30 seconden intrekken in de spuitlijm op het oppervlak. U hoeft de lijmverwijderaar er alleen maar op te spuiten, het product doet de rest.

Vervolgens kunt u het ingespoten oppervlak afnemen met een pluisvrije doek. In het geval van hardnekkige lijmresten kunt u de behandeling herhalen, voor een optimaal eindresultaat. Doordat het product geheel op citrus basis is, heeft het middel geen vervelende maar juist een frisse geur. Ideaal voor gebruik in kleinere ruimtes.

Bestel het product in de webshop

Wilt u de lijmresten van spuitlijm verwijderen? Plaats een bestelling in de webshop en bestel de lijmverwijderaar, zodat u de lijmresten zelf snel en gemakkelijk kunt verwijderen. U kunt de spuitbus ook ophalen in de showroom en indien gewenst advies inwinnen over het gebruik ervan. 

Voor meer informatie of advies kunt u ook contact met ons opnemen. Bel naar 0255 - 51 99 25 of stuur een e-mail naar info@schuimrubberbetaalbaar.nl. We helpen u graag zo goed mogelijk verder.