HR SG 50 soft

Koudschuim SG50 soft bestellen

Koudschuim SG50 soft kopen? Dit is hoogwaardig schuimrubber van topkwaliteit dat zeer geschikt is voor matrassen, zitkussens en rugkussens. Het is namelijk zeer hygiënisch, en ventileert goed . Wij verkopen dit koudschuim standaard met een afmeting van 160x200, met een dikte van 1 tot 12 centimeter.

Echter kunnen we de platen ook exact voor u op maat maken in ons geavanceerde machinepark. Bekijk het aanbod of kom eens langs in onze showroom in IJmuiden om meer informatie in te winnen. Daar bent u van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 van harte welkom.
Wij zijn 6 dagen per week geopend zondags en feestdagen gesloten.

Koudschuim HR SG50 soft

SG50 koudschuim wordt voluit HR SG 50 soft koudschuim genoemd en is een materiaal dat zeer duurzaam en comfortabel is. Daardoor is dit koudschuim ook wat prijziger dan bijvoorbeeld SG40 en andere soorten. HR staat voor High Resilience en geeft de veerkracht van de koudschuim platen aan. 50 staat voor Soortelijk Gewicht, kortgezegd SG. Kortgezegd houdt HR SG50 soft dus in dat een kubieke meter van dit koudschuim een gewicht heeft van 50 kilo. Hoe hoger het Soortelijk Gewicht, hoe comfortabeler en duurzamer het materiaal is.

Van matrassen tot bankstellen

Het SG50 koudschuim heeft een verscheidenheid aan eigenschappen die het materiaal zeer geschikt maken voor gebruik in matrassen, bankstellen, o.a rugkussens. Het schuimrubber is namelijk geschikt voor zware belasting. Daarnaast ventileert het schuimrubber heel goed, neemt het schuim eventueel vocht op én kan er geen schimmel op groeien. Deze eigenschappen maken dit materiaal zeer hygiënisch voor gebruik in topmatrassen, matrassen, bankstellen, kussens etcetera.

160x200 cm, 1-12 cm dik

Standaard hebben de koudschuim platen een afmeting van 160x200 centimeter, en een dikte die varieert tussen de 1 en 12 centimeter. Zo kunt u kiezen voor de volgende standaard diktes:

Precies op maat

Alle schuimrubber platen uit ons assortiment zijn minimaal de aangegeven maat, maar de kans bestaat dat de afmetingen iets afwijken. Echter begrijpen we maar al te goed dat u voor een bepaalde toepassing misschien een andere dikte of andere maat dan 160x200 wenst.

Een andere maat is geen probleem bij ons van Joan’s Comfortschuim. Wij kunnen de HR SG 50 schuimrubber platen exact in de maat naar wens zagen in ons moderne machinepark. We zijn namelijk zeer veelzijdig in het verwerken van schuim. Rond, schuin, taps of andere modellen op maat. Woont u in de buurt van IJmuiden? Dan kunt u de schuimrubber platen ook altijd ophalen.

Verschillende soorten koudschuim

Naast SG50 koudschuim verkopen we nog meer verschillende soorten (HR) koudschuim. Zodoende vindt u in ons assortiment altijd het juiste schuimrubber voor de beoogde toepassing. In ons assortiment treft u ook de volgende soorten schuim:

Kies de afmetingen naar wens en plaats een bestelling

Kies de dikte naar wens en bestel schuimrubber in de webshop. Het is ook mogelijk om schuimrubber op maat te bestellen. Het enige wat u hoeft te doen is de gewenste afmetingen, de gewenste dikte en het aantal naar wens door te geven. Vervolgens snijden we het schuim exact voor u op maat in ons geavanceerde machinepark.

Heeft u hulp nodig, bijvoorbeeld bij het kiezen van de juiste dikte voor een matras of meerdere matrassen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie door te bellen naar 0255 - 51 99 25. Graag voorzien we u van informatie waar u mee verder komt.