SG 25

Goedkoop polyether SG25 schuimrubber op maat bestellen voor de met de juiste prijs kwaliteits verhouding.? Dan bent u van harte welkom bij Joan’s Comfortschuim. Bij ons kunt u een in lengte, breedte en dikte op maat gesneden polyether plaat kopen. Het polyether wordt op onze eigen productie afdeling in de dikte gesneden die u wenst. Hierbij maken we gebruik van de moderne machines in ons geavanceerde machinepark.

“Schuimrubber voor een goede prijs en uit voorraad leverbaar”

Sorteren op
Aantal per pagina

Schuimrubber polyether SG25 bestellen bij Joan’s Comfortschuim

  • -> De juiste prijs kwaliteits verhouding.
  • -> Op maat gemaakt polyether
  • -> Uitgebreid assortiment
  • -> Eigen productie afdeling inclusief geavanceerd machinepark

Bekijk ons aanbod en bestel het koudschuim naar wens! Meer weten over de mogelijkheden of de producten die we aanbieden? Neem contact met ons op voor meer informatie of kom eens langs in de showroom. Daar hoeft u geen afspraak voor te maken.


Goedkoop, licht en stevig

Polyether SG25 is een goedkoop, licht en stevig schuimrubber dat wordt gebruikt voor allerlei toepassingen die niet zwaar belastend zijn. Hierbij kunt u denken aan een hoofdbord van een bed, verpakkingen of voor een polyether SG25 matras voor een baby- of kleuterbedje.


Daarnaast is schuimrubber ook nog eens een goedkope oplossing voor een voetenbank of een mand voor uw trouwe viervoeter. Of zoekt u materiaal voor het decor van een toneelstuk? Ook dan biedt koudschuim uitkomst.


Polyether SG25 platen op maat

Bij ons kunt u kiezen uit kiezen uit polyether SG25 platen met 120x200 of de afmeting 160x200 in verschillende diktes. Het is echter ook mogelijk om de plaat geheel op maat te laten. Hoe dik de schuimrubber en wat de afmetingen zijn, is helemaal aan u. We snijden hem namelijk speciaal voor u op maat, zodat u alleen betaalt voor wat u nodig heeft en hem zelf niet meer op maat hoeft te snijden.


U kunt een keuze maken uit de volgende standaard diktes:


“Joan's comfortschuim, de leverancier voor bedrijf en particulier.”

Plaats een bestelling

Bekijk ons aanbod, kies de dikte, lengte en breedte van het polyether naar wens en plaats een bestelling in de webshop! U kunt ook altijd langskomen in onze uitgebreide showroom. Daar snijden we het koudschuim voor u op maat terwijl u wacht. Makkelijker kan bijna niet.


Wilt u in de tussentijd meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kunt u doen door te bellen naar 0255 - 51 99 25, of door het contactformulier in te vullen. Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden die polyether biedt.