Retourneren

Retourneren van producten webwinkel

Via de site geplaatste bestellingen kunnen binnen zeven werkdagen worden herroepen.

-Afnemer kan binnen deze termijn een bestelling zonder opgave van redenen annuleren. Dit kan zowel schriftelijk als per e-mail.

Kosten die door Leverancier zijn gemaakt tot aan de annulering worden aan Afnemer berekend.

Uitsluitend retourzendingen die tevoren zijn aangemeld via brief of e-mail worden door Leverancier geaccepteerd.

Retour zenden is alleen mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst en in de originele, ongebruikte en onbeschadigde verpakking, met daarbij eventuele bijbehorende pakbon.

Verzendkosten van retourzendingen zijn voor rekening van Afnemer. Niet of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet in ontvangst genomen.


Het herroepingsrecht is niet van toepassing op de producten die door Leverancier worden gemaakt volgens de specificaties van en op basis van een individuele keuze of beslissing van de afnemer of specifiek daarvoor zijn ingekocht, ondubbelzinnig zijn aangepast aan de persoonlijke eisen van Afnemer of anderszins duidelijk voor Afnemer zijn bestemd. Evenmin is het herroepingsrecht van toepassing op producten die door Afnemer zijn gebruikt, althans uit de originele verpakking zijn gehaald. Het herroepingsrecht is in ieder geval, doch niet uitsluitend, uitgesloten voor op maat gemaakte producten zoals meubelstoffen, kunstleder en ook niet op beschadigde producten. Uitsluitend fournituren, gereedschap, onaangebroken zakken met losse vulling en outdoor kussens met handvat vallen onder het herroepingsrecht. Alle andere producten worden op maat gemaakt, gesneden en/of afgeknipt in opdracht van Afnemer.