schuimrubber-platen

Platen

Schuimrubber platen zijn bruikbaar voor veel verschillende doeleinden. Wanneer u bijvoorbeeld matrassen of kussens gaat maken voor in de caravan, de boot of voor thuis, dan zijn schuimrubber platen voor u het materiaal bij uitstek.

Wij hebben altijd grote hoeveelheden in verschillende prijs- en kwaliteits-klassen op voorraad.

Al jaren is Joan's de specialist op het gebied van stofferen en schuimrubber en wij verkopen dan ook producten in allerlei soorten en maten.


schuimrubber-platen


Assortiment

Wanneer u schuimrubber platen nodig heeft, heeft u de keuze uit veel verschillende afmetingen. Bovendien is het later geen probleem wanneer blijkt dat u te veel heeft besteld. Dit materiaal is namelijk gemakkelijk zelf te snijden.
U heeft de keuze uit de grote platen die komen in veel verschillende diktes. Wanneer u bijvoorbeeld een matras maakt, is het afhankelijk van uw voorkeur welke dikte u het prettigst vindt. Speciaal voor kindermatrassen is er een ander soort schuimrubber platen, die voordeliger zijn en voor weinig gebruik of gebruik door kinderen zeer geschikt.

Bestellen bij Joan's is voordelig, omdat wij onze producten rechtstreeks en met grote hoeveelheden inkopen bij de fabrikant.
Bovendien kunt u kiezen of u uw bestelling wilt laten bezorgen of dat u de bestelling op komt halen in IJmuiden.

Zoek en bestel de juiste schuimrubber platen op in onze webshop »

Bel voor info: 0255 - 51 99 25

Openingstijden:

maandag t/m zaterdag van 08.00 tot 17.00
zondag gesloten.