klassieke-meubelstoffen

Meubelstoffen met een klassieke uitstraling

Bij Joan's vindt u klassieke meubelstoffen tegen een scherpe prijs. Wanneer u kussens wilt laten bekleden of u zoekt een stof voor bijvoorbeeld gordijnen, dan zijn de klassieke meubelstoffen een zeer goede keus.
Joan's is de specialist op het gebied van mooie en klassieke meubelstoffen en wij kopen onze producten rechtstreeks en met grote hoeveelheden in bij de verschillende fabrikanten.
Dit zorgt ervoor dat u de klassieke meubelstoffen voor een scherpe prijs kunt kopen.


klassieke-meubelstoffen


Assortiment

Onze collectie bestaat uit een groot aantal meubelstoffen van goede kwaliteit. Op de website leest u meer over de samenstelling van de materialen en vindt u per stofje een foto, zodat u een idee heeft hoe de meubelstof eruit ziet.

De collectie heeft het voordeel dat veel klassieke meubelstoffen tijdloos zijn, en dus lang meegaan. Wanneer u de stof van uw keuze heeft gevonden, kunt u direct overgaan tot bestellen in iedere gewenste hoeveelheid.
Ook vindt u op de website een tabel waarmee u uit kunt zoeken hoeveel stof u nodig heeft. Wanneer u ons de lengte, de breedte en de dikte van de kussens mailt, zullen wij voor u uitrekenen hoeveel stof u nodig heeft.

Bekijk het aanbod van Klassieke meubelstoffen in onze webwinkel »

Bel voor info en advies: 0255 - 51 99 25

Openingstijden:

maandag t/m zaterdag van 08.00 tot 17.00
zondag gesloten.