Informatie of advies nodig? 0255 - 51 99 25

caravankussens

Nieuwe kussens voor de Caravan

Joan's maakt caravan kussens voor u op maat. Al jaren is Joan's specialist op het gebied van schuimrubber en stoffering. Zo kunnen wij zowel voor particulieren als voor bedrijven caravan kussens maken voor scherpe prijzen.

Omdat mensen tijdens een vakantie veel tijd doorbrengen in de caravan is het belangrijk dat de kussens comfortabel zijn en voldoende ondersteuning geven.
Joan's gebruikt daarom alleen de beste materialen en de beste machines om de kussens te maken.

Omdat wij onze producten direct en met grote hoeveelheden inkopen bij de fabrikanten, kunnen wij de kussens bovendien zeer voordelig maken. Dit voordeel is voor u als klant.


caravankussens

Bestellen

Wij maken de kussens voor u op maat, wat wil zeggen dat u zelf de keuzes maakt. U kiest welke stoffen u wilt gebruiken en of u de caravan kussens wilt maken van polyether of van koudschuim.

Vervolgens gaan onze ervaren mensen met liefde voor het vak aan de slag in ons eigen atelier. Wanneer de kussens klaar zijn, kunt u ervoor kiezen de producten op te komen halen in IJmuiden, maar we kunnen ze ook bezorgen in heel Europa. U leest hier meer over op de website. Bekijk ook eens ons uitgebreide assortiment van meubelstoffen en palletkussens.

Voor kussens op maat kan u kijken in onze webshop »

Bel voor info en advies: 0255 - 51 99 25

Openingstijden:

maandag t/m zaterdag van 08.00 tot 17.00
zondag gesloten.