Informatie of advies nodig? 0255 - 51 99 25

topdek-matras-traagschuim

Topdek matras traagschuim

Een topdek matras van traagschuim is ideaal wanneer u comfortabel wilt slapen. Joan's is al jaren de specialist op het gebied van stofferen. In ons eigen atelier maken onze vaklieden producten van topkwaliteit, die bovendien erg betaalbaar zijn.
Zo laat u in ons atelier ook een topdek matras van traagschuim op maat maken.
Traagschuim heeft als voordeel dat het zich vormt naar uw lichaam, waardoor het de drukpunten wegneemt en u beter kunt slapen.


topdek-matras-traagschuim

Bestellen

Doordat u hier een topdek matras van traagschuim op maat kunt laten maken, beslist u zelf wat de afmetingen moeten worden van het matras. U kunt daarvoor kiezen uit één van onze standaardafmetingen, maar ook kunt u zelf de gewenste afmetingen doormailen.
Wij sturen u dan een offerte terug en zo weet u zeker dat uw topdek matras van traagschuim altijd de juiste afmetingen heeft.

U kunt de matrassen laten maken voor in huis, maar ook bijvoorbeeld voor uw boot of uw camper als u daar ook heerlijk wilt slapen. Wanneer uw topdek matras van traagschuim klaar is, kunt u ervoor kiezen hem op te komen halen in IJmuiden, maar u kunt onze producten ook laten bezorgen in heel Europa.

Kijk voor alle sooren Nasa foam / Traag schuim in onze webshop »

Bel voor info en advies : 0255 - 51 99 25

Openingstijden:

maandag t/m zaterdag van 08.00 tot 17.00
zondag gesloten.