Informatie of advies nodig? 0255 - 51 99 25

schuimrubber-rollen

Rollen van schuimrubber

Hier bestelt u schuimrubber rollen van goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Al jaren is Joan's de specialist op het gebied van schuimrubber en stofferen wij kunnen u dan ook allerlei soorten producten leveren.
Bovendien kopen wij rechtstreeks in bij de fabrikant, waardoor u als klant voordeel kunt behalen.

Schuimrubber rollen

Wanneer u meubels maakt voor in huis, de caravan of bijvoorbeeld de boot, dan zijn schuimrubber rollen onmisbaar voor de afwerking.
Bij Joan's bestelt u ze in verschillende maten. Zo zijn er rollen met een doorsnede van 10, 15, 20 of 25 centimeter. De rollen hebben een lengte van 100 centimeter en zijn van stevige kwaliteit. Wanneer blijkt dat 100 centimeter te lang is, kunt u het achteraf zelf gemakkelijk korter maken, omdat schuimrubber rollen gemakkelijk te snijden zijn.Tevens kunt u de rollen geheel op maat bestellen via de website, met of zonder midden gat.Bestellen

Bestellen kan heel simpel via de website. Bovendien kunt u ervoor kiezen uw bestelling te laten bezorgen in heel Europa, of u kunt ervoor kiezen uw bestelling op te halen in IJmuiden. Hier leest u meer over op de website.


Kijk voor alle leverbare soorten Polyether aan de rol in onze webshop »

Bel voor info: 0255 - 51 99 25

Openingstijden:

maandag t/m zaterdag van 08.00 tot 17.00
zondag gesloten.