Informatie of advies nodig? 0255 - 51 99 25

schuimrubber-kussen

Schuimrubber in een kussen is voordelig en toch zeer comfortabel. Wanneer u kussens maakt als decoratie of kussens maakt voor allerlei soorten meubels, dan is schuimrubber een ideaal vulmiddel.


kussen


Meubels

Schuimrubber in kussens zorgt voor comfort dankzij de veerkrachtigheid van het materiaal. Wanneer u bijvoorbeeld kussens maakt voor in uw caravan, camper of boot, of gewoon voor in huis, dan heeft u daarvoor verschillende vulmiddelen.
Schuimrubber is een betaalbaar product, dat toch een hoge kwaliteit heeft.

Doordat wij direct inkopen bij de fabrikant, vindt u hier uw producten tegen scherpe tarieven. Bovendien heeft u hier de mogelijkheid om kussens door ons te laten maken in ons eigen atelier.

Hier leest u meer over op deze website.

Decoratie

Wanneer u bijvoorbeeld decoratieve kussens maakt, is het mogelijk schuimrubber vlokken te gebruiken om de kussens mee te vullen.
Schuimrubber vlokken in kussens maken de kussens comfortabel en bovendien is het een gemakkelijk product om mee te werken.
U bestelt de zakken met vlokken in iedere gewenste hoeveelheid voor een aantrekkelijke prijs.

Wanneer de bestelling geplaatst is, kunt u ervoor kiezen de bestelling op te halen in IJmuiden of u kunt kiezen voor bezorging in heel Europa.


Bekijk onze Polyether schuinen rugkussens in onze webshop »


Bel voor info: 0255 - 51 99 25