topdek-matras

Bij Joan's laat u uw topdek matras op maat maken. Joan's is al jaren de specialist op het gebied van matrassen en stoffeerartikelen. In ons eigen atelier maken onze vaklieden producten van topkwaliteit. Zo ook de topdek matrassen van traagschuim. Traagschuim is een heerlijk comfortabel materiaal, dat zich vormt naar uw lichaam, waardoor u zonder drukpunten slaapt.
Met een topdek matras van traagschuim kunt u altijd heerlijk slapen of u het matras nu gebruikt voor in huis, op de boot, in de caravan of ergens anders.
Een goede nachtrust is belangrijk en daar kunnen wij u met een goed advies mee helpen.

Afmetingen

Wanneer u een bestelling plaatst, kunt u kiezen uit één van de standaardmaten. Heeft u liever een andere maat en staat die er niet tussen? Dan is dat ook geen probleem. U kunt de maten naar ons sturen en dan krijgt u van ons een offerte. De topdek matrassen worden voorzien van een afritsbare hoes die gemakkelijk te wassen is.

Wanneer u de bestelling heeft geplaatst, kunt u ervoor kiezen uw topdek matras af te halen in IJmuiden of u kunt hem laten bezorgen .Bij Joan's laat u uw topdek matras op maat maken. Joan's is al jaren de specialist op het gebied van matrassen en stoffeerartikelen. In ons eigen atelier maken onze vaklieden producten van topkwaliteit. Zo ook de producten van traagschuim.

topdek-matras

Traagschuim is een heerlijk comfortabel materiaal, dat zich vormt naar uw lichaam, waardoor u zonder drukpunten slaapt. Met een topdek matras van traagschuim kunt u altijd heerlijk slapen of u het matras nu gebruikt voor in huis, op de boot, in de caravan of ergens anders.

Bekijk alle topdek matrassen in onze webshop »


Openingstijden Joan's
De showroom is 5 dagen per week geopend , opening's tijden van 13.00 tot 17.00
van Maandag tot Vrijdag .
Zaterdag / Zondag en feestdagen gesloten.

Joan's comfortschuim BV
De schuim levrancier voor bedrijf en particulier.

Middenhavenstraat 34 E/F
1976 CL IJmuiden Noord - Holland.
Telefoon 0255 - 51 99 25 bereikbaar van maandag tot vrijdag
van 10.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 16.00 uur.
Zaterdags zijn wij niet per telefoon bereikbaar,de showroom is dan wel geopend.

Ruime gratis parkeer gelegenheid voor de deur.